Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

canım ben esk acıbademde yaptırdım tutmadı sanırım labaratuarı daha gelişmiş olan başka bir hastane tercih etsen daha iyi olur

sagol cevap ıcın.galıba bursada yaptırcam bende.pekki ayıp olmazsa maddı olarak nekadar ödedın acaba.6 bın bıze yetermı ?? sence

Ben tedaviye yeni başladım bakalım bi sıkıntı yok kontroller devam edio Allah yardımcımız olsun

Hocaya sordum oda yapmaz dedi bakalım bitene kadar devam yapcak bişey yok ayrıca dün muayene için gittiğinde transfer sonucu pozitif çıkan bi arkadaş oldu inş hayırlısıyla bizede nasip olur

Evet ilk denemem. Ama ben yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra ilaçlar yan etki yaptı ve şuan neredeyse 6 günden bu yana yürüyemiyorum artık çok acı çektiğim için ne olursa olsun bitmesini bekliyorum

Anladım Can'ım çok geçmiş olsun haklısın zor inş sonu iyi olur çektiğin acıları unutturur hangi ilaçlar yan etki yaptı

Dün eşimle dayanamayıp BHCG yaptırdı yani embriyo transferinden sonra 8.günümde ☺☺biraz erken oldu ama ne yapalım insan duramıyor. Değeri 24.76 çıktı birde 10.gün yaptıracak ı inşallah hayırlısıyla artar. Doktora 12.gün yani 14 Ocak ta bizi bekliyor ama biz erken davrandı.

İnş artar ki bence artar Can'ım çok Mutlu oldum inş devamı gelir kucağına alırsın darısı başımıza olur

Amin canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürdü. Birde bacağı ağrımasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…