- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
canım ben esk acıbademde yaptırdım tutmadı sanırım labaratuarı daha gelişmiş olan başka bir hastane tercih etsen daha iyi olurarkadaşlar bende yumurta tembelliği var bir kez aşılama yaptırdım ancak olumsuz sonuç aldım.psikolojik olarak yıprandıgım ıcın kendım ara verdım dusunmek ıstemedım gıttım kpss kursuna kayıt yaptırdım .
eylül gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ancak acıbadem demi yaptırsam yoksa bursada mı bılemedım .maddı olarakta 6 bınlıramız var.birde bu zaman benım ıcın dezavantajmıdır .yanlısmı yaptım yumurtalarım bu zaman ıcınde bitirmiki erken menepoz da demıstı bana. yorum yaparsanız sevınırım.
aşağı yukarı 6-7 bin tutuyo canım yeter inşallahsagol cevap ıcın.galıba bursada yaptırcam bende.pekki ayıp olmazsa maddı olarak nekadar ödedın acaba.6 bın bıze yetermı ?? sence
ihtiyaç duydukça buraya yazıyoruz ben martta denedim sonra bıraktım tedaviyiSayfa Aktif mi? Hala tedavi olan var mı
yumurta geliştirici iğnelerin bende etkisi pek olmadı mide bulantısı da yapmadıBu ilaçlar bulantı yaptımı sizdede
Masal ilk denememiBenim Cuma günü embriyo transferim oldu şuan yaptıran var mı acaba
Kaç günün kaldı sonucaEvet ilk denemem. Ama ben yumurta toplama işlemi yapıldıktan sonra ilaçlar yan etki yaptı ve şuan neredeyse 6 günden bu yana yürüyemiyorum artık çok acı çektiğim için ne olursa olsun bitmesini bekliyorum
İnş artar ki bence artar Can'ım çok Mutlu oldum inş devamı gelir kucağına alırsın darısı başımıza olurDün eşimle dayanamayıp BHCG yaptırdı yani embriyo transferinden sonra 8.günümde ☺☺biraz erken oldu ama ne yapalım insan duramıyor. Değeri 24.76 çıktı birde 10.gün yaptıracak ı inşallah hayırlısıyla artar. Doktora 12.gün yani 14 Ocak ta bizi bekliyor ama biz erken davrandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?