hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah ilk denemede mi tuttu acaba senin[/QUOTE
Amın canım Allah'ım isteyen herkes nasip etsin inşallah evet Can'ım ilk denemede tuttu gecmiş yazıları okursan gün gün yaşadıklarımı anlattım
Merhabalar sizin sonuç pozitif olunca yazmak istedim bizde Fatih beyle tedaviye başladık şu an ilaç tedavisi devam ediyor Fatih bey böyle giderse çarş perş yumurta toplama yaparız dedi bu konu hakkında hiçbir düşüncem yok sadece dua ediyorum Rabbim herkesin içinde de bizim emeklerimizi umutlarımızı Boşa çıkarmasın inş ben size Süreci soracaktım yumurtalar toplandıktan sonra neler oluyorMerhaba canım ilk basta dileğin olur kavuşursun bebeğine ben gecen sene kasımda yaptım ve tuttu benim bebeğim dünyaya geldi şükürler olsun allahım isteyen herkese versin hastaneye 4500 verdik ilaçlar da senin durumuna göre 1500--2000 arası tutuyor Fatih bey ve ekibi mukammel tavsiye ederim maddi den önce manevi olarak tanımasalar tüm ekip hatta 10ekim toplantı var gel istersen aklına yakılanları sorarsın tüp benek yapanlar gelicek inşallah dileğin okur Can'ım
Merhaba canım bende fatih hoca ile tedavi gördüm ve suan 7 buçuk aylık ikiz bebek lerini bekliyorum inş sende olumlu sonuç alırsınMerhabalar sizin sonuç pozitif olunca yazmak istedim bizde Fatih beyle tedaviye başladık şu an ilaç tedavisi devam ediyor Fatih bey böyle giderse çarş perş yumurta toplama yaparız dedi bu konu hakkında hiçbir düşüncem yok sadece dua ediyorum Rabbim herkesin içinde de bizim emeklerimizi umutlarımızı Boşa çıkarmasın inş ben size Süreci soracaktım yumurtalar toplandıktan sonra neler oluyor
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah bebeklerini bende fatih bey ile martta tedavi oldum tutmadı ilk denememdi. İkinciye cesaret edemedim çünkü çok üzüldüm. Hayırlısı olsunMerhaba canım bende fatih hoca ile tedavi gördüm ve suan 7 buçuk aylık ikiz bebek lerini bekliyorum inş sende olumlu sonuç alırsın
Yumurta toplama işlemi sonrası 3 ile 5 gün döllenme icin çalışma yapıyorlar sonra sana kaliteli embriyo sayısını ve transfer gününü bildiriyorlar ve transfer ile 12 günlük bekleme sürecine giriyor sun
İnş senin için de hayırlısı olur
Bizim de ilk denememiz de sonuç negatif ti 4 ay bende tekrar tedavi için cesaret edemedim ama sonun da karar verdik tekrar ve olumlu sonuç aldık çok şükür sende tekrar dene mutlaka vazgeçme inş iyi sonuç alirsinhayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah bebeklerini bende fatih bey ile martta tedavi oldum tutmadı ilk denememdi. İkinciye cesaret edemedim çünkü çok üzüldüm. Hayırlısı olsun
merhabalar bebekleriniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah ilk denemeyi de fatih hoca da mı yaptırdınız?? 2.deneme dondurulmuş mu yoksa sil baştan tedavimiydi...bende fatih hoca da ilk denememi yaptım ohss oldum diye embriyolarım dondurulup transfer edildi ama tutmadı yine başlıcaz ama cesaret edemiyorum...umarım bizimde yüzümüz gülerBizim de ilk denememiz de sonuç negatif ti 4 ay bende tekrar tedavi için cesaret edemedim ama sonun da karar verdik tekrar ve olumlu sonuç aldık çok şükür sende tekrar dene mutlaka vazgeçme inş iyi sonuç alirsin
2. için görüşmeye gittin mi sen dondurulmuş seninde yok sanırımhayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah bebeklerini bende fatih bey ile martta tedavi oldum tutmadı ilk denememdi. İkinciye cesaret edemedim çünkü çok üzüldüm. Hayırlısı olsun
hayır canım gitmedim.metin acu ya başladım ankara güven hast. De yapalım 2. Denemeyi takibi burda ben yapayım dedi düşünüyorum bakalım şimdilik.2. için görüşmeye gittin mi sen dondurulmuş seninde yok sanırım
Teşekkürler Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah benim de ilk denemem transferimin bugün 9. Günü umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum hiçbir his yok şuan ne olacak bilmiyorumMerhaba canım bende fatih hoca ile tedavi gördüm ve suan 7 buçuk aylık ikiz bebek lerini bekliyorum inş sende olumlu sonuç alırsın
Yumurta toplama işlemi sonrası 3 ile 5 gün döllenme icin çalışma yapıyorlar sonra sana kaliteli embriyo sayısını ve transfer gününü bildiriyorlar ve transfer ile 12 günlük bekleme sürecine giriyor sun
İnş senin için de hayırlısı olur
Oncelikle geç cevap yazdığım için kusura bakmayın son aylar biraz zor geçiyor evet ilk fatih hoca ile başladım tedaviye ve ilk transferde ohsss riskimiz vardı çok sukur ohss olmadık ama sonucumuzda olumsuz oldu sonrasında 2. Transfer yapıldı 4 ay sonra dondurulmuş embriyo ve cok sukur pozitif sonuç aldık ve suan 8 aylık oldukmerhabalar bebekleriniz hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah ilk denemeyi de fatih hoca da mı yaptırdınız?? 2.deneme dondurulmuş mu yoksa sil baştan tedavimiydi...bende fatih hoca da ilk denememi yaptım ohss oldum diye embriyolarım dondurulup transfer edildi ama tutmadı yine başlıcaz ama cesaret edemiyorum...umarım bizimde yüzümüz güler
İnş emeğin boşa cikmamistir sonucun ne oldu çok merak ettimTeşekkürler Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşallah benim de ilk denemem transferimin bugün 9. Günü umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum hiçbir his yok şuan ne olacak bilmiyorum
amin inşallah kimsenin emeği boşa çıkmaz kanı ctesi verecen testi yapmamak için direniyorum ama bir yandan da ağrılarım var her an adet olacak gibi hissediyorum korkuyorum düşünmek istemiyorum sanki yok sayarsam sonuç olumsuz olursa canım daha az acırmış gibi davranıyorumİnş emeğin boşa cikmamistir sonucun ne oldu çok merak ettim
Sana hak veriyorum bynsar canim. Gecen sene cin3 tesisi koyulmus birisi olarak. 6 ay oncesi bebek çalışmalarına basladik. 6 ay kendi cabamizla olmamasi sebebiyle Acıbademe gittik. Fatih bey ile tup bebek tedavisine basladik. Bu arada belirteyim. Benim ve eşimin yapilan tüm tektikleri normal. İkimizde de hicbir sorun yok. Amac bebek islemini hizlandirmakti.16 yumurtam toplandi. Asiri ilac yüklendigi icin OHSS oldum. Bana sacma sapan protein diyeti verdiler.vücudun su toplamamasi icin. Buna ragmen 3.gün tarnsferim yapildi. 5.gunde kalan 2 embiyolarimda donduruldu.2,3 gün şişkinlikten olecektim. Bunu araştırdım. Ohss olan hastalara bircok tüp bebek merkezleri transfer yapmiyor. Erteliyor.Bunları hep arastirinca sinirlerin bozuluyor. Benimde transferim negatifle sonuclandi. Hocayla görüşmeye gittigimizde beni 7 kez denemeden sonra bebek sahibi olabilen hastalarla kiyasladi. Seninki daha başlangıç der gibi. Dedi dondurulmuslara devam. Sanıyorum ki ücret talep etmeyecekler. 2390 ucret talep ettiler. Sinir oldum. Ciktim kapısından. Vazgeçtim. 500 lira rahjm filmi için,4710 tup bebek icin para verdik. Ilk Transferler tutmayınca histeroskopi yapicam dedi. 600 lira ona verdik. E ilac parasi zaten 2000 i buldu. Verdiğin parayla rezil oluyorsun. Ozel hastane diye gidiyorsun saatlerce sıranın sana gelmesini bekliyorsun. Simdi kendime zaman ayirdim. 6 ay 1 sene kendiliginden olmazsa ya ankaraya gidecegim. Ya da özel muayenesi olan doktorlar var. Onlarla deneyeceğim. En azından daha yakindan takip edilirim diye düşünüyorum.bizde tüp bebek tedavisi için fatih beye gittik ama pişmanım neden hersey normal başladı 12 günde konması gereken nedense ta 20 gunnde kondu tabiki halılyle kanama 1 hafta kala kondu ve tutmadı kanama geldi hata ustune hatam yapıldı bıraz araştırdım genelde ılk sefer de olmaması ıcın herseyı uyguluyolar cok paracı bi doktor hemsıre ıle gorustum olumsuz olacağı beli olduğu halde doktor bunu neden yaptı dedı bende parayı gerı vermemek ıcın dedım kıs bısey dıyemedı kaldı. 4710 tl hastaneye verdık 3000 mılyar da ilaçlar tuttuu rahım kalınlaşması olabılır dedıı doktor sonrada sımdı gel rahıme cızık atalım tekrar deneyelim dıyor bı dedı bı dedını tutmuyor eger ımkanlarınız varsa asla buraya gıtmeyın bursa da yaptırmaya calısın tavsıyem araştırmalarıma gore cogu hastasında ilk denemede nedense tutmuyo 2 veya 3 uncude tutyorr para tatlı ama hastanın maddıyatı hevesi beklentileri önemli değil nede olsa müsterıyız her tutmayan adamlara para olarak donuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?