Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Merhabalar kızlar ben acı badem de nekadar tup bebek yaptirdiginizi sormak istiyorum birde tup bebek ekibinin başında sade fatih bey mi var yoksa başka hekim secebiliyormuyuz? Birde çok oldun demezseniz kaç ay eskisehirde kalmamış gerekiyo ? Ben eskisehir ıyim fakat eşim asker olduğu izin sıkıntı da şimdiden teşekkürler. .

canım çok yoğunya buranın hastası fazla o yüzden olabilir bugünde bana bi operasyon yapıldı transferide ben yapacağım dedi ama inşallah bakalım
Merhaba canım bende yarın hikmet hassayla görüşmeye gitcemde. İlk etapta nelere bakıyorlar ne yapıyorlar bilgi verebilirseniz çok sevinirim.benim eşim de azospermi var bende bi sorun yok ama rahim filmi cektirmedim bitek

ilk gün sadece muayene eder ve geçmiş inceler belki hsgde isteyebilir yinede senden sonra adetin 2. günü tedavi başlyr eğer yarın adetliysen başlayabilir

Merhabalar kızlar ben acı badem de nekadar tup bebek yaptirdiginizi sormak istiyorum birde tup bebek ekibinin başında sade fatih bey mi var yoksa başka hekim secebiliyormuyuz? Birde çok oldun demezseniz kaç ay eskisehirde kalmamış gerekiyo ? Ben eskisehir ıyim fakat eşim asker olduğu izin sıkıntı da şimdiden teşekkürler. .
fatih bey dışındada dr var canım 2 güne bir gitmek gerekiyor hastahaneye ama sen sadece gitsen yeter fiyatı 5450 ilaçlar hariç

Hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun
Amin canım çok sağol. Herşey gayet iyi görünüyo dedi doktor 22 25 i gibi baslicaz ins
Hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun
Amin canım çok sagol.hersey gayet iyi dedi doktor 22 25 i gibi baslicaz ins.siz nezaman baslicaksiniz ins güzel gider hersey hepimiz icin

Benim dün sonuçlandı negatif
sebepte embryolog hanım 5. gün embryo gelişimi yavaşladı dedi falan filan neden iptal etmedilerse ben ilk denemeyi buradaydım ama ikinci antalya yada izmir olacak güvenmiyorum artık onların labaratuar ekibine şikayettede bulundum orada saatlerce beklemekte cabası

Benim dün sonuçlandı negatif
sebepte embryolog hanım 5. gün embryo gelişimi yavaşladı dedi falan filan neden iptal etmedilerse ben ilk denemeyi buradaydım ama ikinci antalya yada izmir olacak güvenmiyorum artık onların labaratuar ekibine şikayettede bulundum orada saatlerce beklemekte cabası
Çok üzüldüm ya ama kismetten öte olmuyo inşallah en kisa zamanda güzel sonuçlar alırsınız. Zor bi süreçten geçiyoruz hepimiz.Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm ya ama kismetten öte olmuyo inşallah en kisa zamanda güzel sonuçlar alırsınız. Zor bi süreçten geçiyoruz hepimiz.Allah yardımcınız olsun
merkezin işini iyi yaptığından emin olun iş işten geçince fayda yok kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama bence araştrın

Arkadaslar bende bir hafta once acibademe gittim fatih beye ay sonunda yani adetimin ikinci gunu tedaviye baslicaz esimde sperm sorunu var hic yok deil sadece az.ben muayene oldum cok iyi dedi doktor.olumlu konustu kafamda cok karisti ama paylasicak kimsemde yok sizlerle birbrimize destek oluruz diye dusunuyorum

Arkadaslar bende bir hafta once acibademe gittim fatih beye ay sonunda yani adetimin ikinci gunu tedaviye baslicaz esimde sperm sorunu var hic yok deil sadece az.ben muayene oldum cok iyi dedi doktor.olumlu konustu kafamda cok karisti ama paylasicak kimsemde yok sizlerle birbrimize destek oluruz diye dusunuyorum
Slm canım bizde aynı şekildeydik baslicaz tık ama bi urolojiyle de görüşün yine dedi hikmet bey.ordaki doktor da eşime bi ilaç verdi.en azından iyi gelirse tese yapmaya gerek olmaz dedi.sperm sayısı 200000 eşimin. Biraz daha yükselir belki 2 3 ay bekleyelim dedi. Siz gittiniz mi urolojiye

Slm canım bizde aynı şekildeydik baslicaz tık ama bi urolojiyle de görüşün yine dedi hikmet bey.ordaki doktor da eşime bi ilaç verdi.en azından iyi gelirse tese yapmaya gerek olmaz dedi.sperm sayısı 200000 eşimin. Biraz daha yükselir belki 2 3 ay bekleyelim dedi. Siz gittiniz mi urolojiye
Bize sperm testi yaptirdi beni muayene etti urolojiye gondermedi ama sizin sayi olaram bizden baya yuksek progenly die vitamin verdi adetin ikinci gunu gelin dedi birhafta yada on gune gideriz heralde yalniz bisi sorucam tese dedigin ameliyatmi oluyor

Bize sperm testi yaptirdi beni muayene etti urolojiye gondermedi ama sizin sayi olaram bizden baya yuksek progenly die vitamin verdi adetin ikinci gunu gelin dedi birhafta yada on gune gideriz heralde yalniz bisi sorucam tese dedigin ameliyatmi oluyor
Evet ameliyatla aliyolarmis sperm ama nası bişey çok bilmiyorum.doktor yükselirse kesip biçmeye gerek kalmaz dedi bakalım bay sonra tekrar gitcez.kan değerlerinde fsh LH değerlerine falan baktı biraz dengesizmis

Evet ameliyatla aliyolarmis sperm ama nası bişey çok bilmiyorum.doktor yükselirse kesip biçmeye gerek kalmaz dedi bakalım bay sonra tekrar gitcez.kan değerlerinde fsh LH değerlerine falan baktı biraz
200 milyonmu 20 milyonmu sayi 200milyon olarak yazmissin sen eger oyleyse iyi cunku bizim kanlara bakilmadi henuz esimin tahlilinide degeerlendirmediler daha bizim doktorumuz fatih bey Allah yardimcimiz olsun

Yok cnm milyon değil 200 bin malesef.milyon olsa zaten tupe gerek olmaz keşke olsa.sizinde Allah yardımcınız olsun ins

Yok cnm milyon değil 200 bin malesef.milyon olsa zaten tupe gerek olmaz keşke olsa.sizinde Allah yardımcınız olsun ins
Amim canim benim esim varikosel ameliyati oldu pek bi duzelme olmamisti bir tup bebek birde asilama yaptirmistm onceden ben esime bi keciboynuzu kuru yaptim daha sonra onu birakip keciboynuzu ozu yedirdim bu tahlilinde gelisme vardi ben ona bagliyorum sana tavsiyem sende keciboynuzu ozu yedir insAllah sifa olur

Back
X