Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

o merve denen kadın mıydı konuştuğunuz
Yok sinem diye biri. Karışık duygular içindeyiz bir yandan 2.yi denemek istiyoruz bir yandan tüp bebeğe karşı da umutlarımızı kaybettik. Denersek de herhalde en erken şubat tatiline doğru olur.tabi adetim o döneme denk gelirse.

canım öncelikle geçecek bunlar bunu bil yeter evet çok zor oluyor kabullenmiyorsun umutlar yok oluyor ama problem ne bilmiyorum ama belki doğal yolla olacaktır o vakte vücut illarla uyarıldı sonuçta
Son olarakta galiba çok ara vermemek lazımmış şimdi antalya tüp bebekle görüştüm onlar transferi 1,5 ay sonra yapıyorlarmış

Sebepsiz bizimki ortada söylenecek bir problem yok yani neyi çözmemiz gerektiğini de bilmiyoruz dr.larda bilmiyor.yaz tatili dışında izin alma gibi bir durumumuz olmuyor malesef.bir de başka şehirde kalmak vs daha külfetli olacak. 2.de hastane değiştirmemek daha doğru diyenler de var.şimdi sağlıklı karar veremiyoruz sanırım bir süre dinlenip düşünmek gerekiyor.
Antalyadaki topladıktan sonra dondurup mu yapıyormuş?

aynen dondurup yapıyorlarmış yani bende öyle düşünüyordum ama artık değil...arkadaşım bu düşünceyle 2 negatif aldı 3. antalya tüp bebekte poZitifi gördü

bir de antalyada konukevi ücretsiZmiş

cnm hayırlısı olsun ne diyecegimi bilemiyorum artık bu durumlar bizi aştı elimizden geleni yapıyoruz ama sonuç yine olumsuz. benim embriyolarimda iyi kalite değil ama 5. gune ulasiyolar. Bursa acibademde benim ayni seninki gibi olmuştu. cift transfer yapildi geri kalanlar dondurulacak kadar kaliteli degillermis yorulmuslar o yüzden hic kalmadi elimizde ama o ana kadar 5 gun boyunca cok iyi gelisme gösteriyorlar demislerdi. Eskisehirdekiler ise 4 tane dondurulmus var ama onlarda orta kaliteymis. beni de embriyologu iyi diye eskisehire yonlendirmislerdi ama o embriyolog artk istanbul acibademde calisiyomus. evet burdaki embriyologlar genç ve deneyimsiz gibiler ama artk nereye gidelim ne yapalim valla şaşırdım. buradaki tek umudumuz kisa surelikte olsa cift cizgiyi gormek oldu bizimde. burda da pozitifi goren cok insana tanık olduk. bursa da da oyle ama işleyen sistem hep aynı. sanirim geriye kalan nasibimizde olan artk bi kez daha deneyelim diyoruz ama umutlu diilim. sadece vakit varken bi yola cikmisken deneyelim diyoruz sonrası ne yaparım gercekten bilmiyorm artk. yıpratici bir süreç evet çok zor inş bir gün dileklerimiz gerçekleşir elimizden baska bisey gelmiyo

Kizlar ben dun orgalutran vuruldum bide bugun vurulucam yarin da hastaneye gidicem orgalutran vurulduktan sonra catlatma ignesinemi geliyo sira

Bugun bitti orgalutranlar ozaman yarin catlatma ignesini vurulmami soylerler heyecanlandnm ya Allah korusun ins yaniliyorumdur ama icimde olmucak gbi his var esime bile soyleyemiorum som agzini acma der
o his çoğumuzda oluyo sanırım. olumlu sonuc alasiya kadar da o kaygimizdan kurtulamayacagz bence.bende de hep yine olmayacak kaygısı oluyo. Rabbim görsün emeklerimizi inş. baska da yapacak bisey yok napalm :)

Yarin transfer gunum cok heyecanliyim.16 yumurta toplanmisti.yedisi iyi durumdaydi.busabah aradilar 4ü 8 hucreli 3ü 4 hücreliymis.moralmen cok bozuk gecti bu donem.hayatimdaki insanlar saolsun.esim hormonlarimin bana etki ettigini bildigi halde hic destek olmadi yuzum gulsun die ugrasmadi.hic unutmucam hic.ailesi deseniz bisefer aramadilar.halimi hatrimi sormadilar oda yetmezmis gibi esimle kavga edip iyice mahvettiler.cok siskinligim var bide cok agri cekiyorum.saolsun annem geldi bana bakmaya.oda olmasa..

8 hücreliler harika gözün aydın.seni hicbir seyin uzmesine izin verme hamile kaldigında sen de ona gerekeni yaparsın hayırlı olsun Allah yardımcın olsun canım

Kimseyi takma canım stres olmamaya çalış bir kulağından girsin diğerinden çıksın boş ver.güzel sonuçlarını alırız inşallah. Sonucu bize de bildir inşallah pozitif olur da bize de umut olursun. Ben de 2.yi eskişehirde deneyip denememe konusunda çok kararsızım.doktorundan memnun musun?

Allah razi olsn canm biz ilk fatih oguc icin gitmistik ama fatih bey cok yogun istanbula gidiyr haftanin ucgunu bazi zamanlar amerikaya gidiyor oyuzde onun surekli hastasi olamiyosunuz hikmet hassayla devam ettim sonradan memnun kaldim herseyi detayli acikliyo ilgili biri.istediginiz herseyi gonul rahatligiyla sorabiliyosunuz usanmadan cevap veriyo hemsirelerde ilgili.sonucta ozel hastane.sonucu tabikide bildiririm size.sormak istedigin ne varsa sorabilirsin.

Biliyorum hemşireler falan ilgili bende 1 ay önce ordaydım.25 ağustosta negatif sonucunu aldım.ben de fatih bey için orayı tercih etmiştim dediniz gibi fatih bey orda pek olmadığı için sadece 1 kez görebildim Aslan bey ilgilendi memnundum ama tekrar gidersem Hikmet beyle denerim herhalde. Benim kararsız kalmamın sebebi embriyolog lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…