- 25 Ocak 2010
- 76
- 33
- 88
Allah razi olsn canm biz ilk fatih oguc icin gitmistik ama fatih bey cok yogun istanbula gidiyr haftanin ucgunu bazi zamanlar amerikaya gidiyor oyuzde onun surekli hastasi olamiyosunuz hikmet hassayla devam ettim sonradan memnun kaldim herseyi detayli acikliyo ilgili biri.istediginiz herseyi gonul rahatligiyla sorabiliyosunuz usanmadan cevap veriyo hemsirelerde ilgili.sonucta ozel hastane.sonucu tabikide bildiririm size.sormak istedigin ne varsa sorabilirsin.
Embriyologlar konusunda fikrm yok sizin memnun kalmadiginiz bi durummu olduBiliyorum hemşireler falan ilgili bende 1 ay önce ordaydım.25 ağustosta negatif sonucunu aldım.ben de fatih bey için orayı tercih etmiştim dediniz gibi fatih bey orda pek olmadığı için sadece 1 kez görebildim Aslan bey ilgilendi memnundum ama tekrar gidersem Hikmet beyle denerim herhalde. Benim kararsız kalmamın sebebi embriyolog lar.
Embriyologlar konusunda fikrm yok sizin memnun kalmadiginiz bi durummu oldu
Bu soylediklerin onemli seyler.dedigin gibi iptal edebilirlerdi sahsen dondurma meselesini bikez daha dusunucem.insanlara cok kolay umut vermek.halimizi dusunen yokki. Benm baska bi ilde yaptirma gibi bi sansim yok ama senin varsa ankarayi dusunebilirsin hastane ismi veremicem okadar blgm yok ama memnun olanlari duydum bide sanirim daha uygunmus ins hastanelere kalmadan Rabbim nasip eder bebisini❤Evet bizde iyi izlenim bırakmadı. 1.ve 3.gün embriyolar şöyle iyi böyle kaliteli diye anlattı. Donduracaklarımız olacak falan dedi. 5.gün transfer yapıldı yarın arayacağım ben sizi dedi.transferden sonraki gün aradı kaliteli embriyo yok dondurmuyoruz dedi.bizim orda zaten moralimiz bozulmuştu neyse 12.gün gittik test için negatif sonucu alınca sebep olarak embriyolog (iki embriyo yerleştirilmişti)embriyolar 5.gün gelişme göstermemişti dedi. Madem gelişme göstermedi transferi iptal edebilirlerdi.o kadar masraf ve zaman kaybı yaşattı boşuna umutta cabası.üstelik sorduğumuz hiçbir soruyu doğru düzgün cevaplayamadı sürekli aslan bey onun yerine cevap vermeye çalıştı kendince.üstelik yaşı çok genç tecrübesiz ve yeterince bilgisi olmadığı izlenimini verdi bize.inşallah siz böyle talihsizlik yaşamazsınız ve güzel haberlerinizi alırız.
Bu soylediklerin onemli seyler.dedigin gibi iptal edebilirlerdi sahsen dondurma meselesini bikez daha dusunucem.insanlara cok kolay umut vermek.halimizi dusunen yokki. Benm baska bi ilde yaptirma gibi bi sansim yok ama senin varsa ankarayi dusunebilirsin hastane ismi veremicem okadar blgm yok ama memnun olanlari duydum bide sanirim daha uygunmus ins hastanelere kalmadan Rabbim nasip eder bebisini❤
Sukur oldu transferim evde istirat ediyorum simdi.idrara sksk olamadm sondayla su verdiler cok rahatsiz etti o beni hic btmick sandimİnşallah canım.transferin bugündü sanırım.şimdiden hayırlı olsun.senin de son olsun inşallah
Hadi geçmiş olsun canım.bol bol dinlen.ben de sıkışık değildim sondayla doldurmuşlardı. Kısa sürse bile bize bitmeyecekmiş gibi geliyor.kaç embriyo transfer edildi?Sukur oldu transferim evde istirat ediyorum simdi.idrara sksk olamadm sondayla su verdiler cok rahatsiz etti o beni hic btmick sandim
Iki tane iyi durumda blast embiyo dediler dondurmak icinde yarim haber vericez gelisme gosterirlerse dondururuz die soylediler transferden yarim saat sonrada lavaboya gttm busefer canm nedense cok acidi kalkabilsem kacicaktimHadi geçmiş olsun canım.bol bol dinlen.ben de sıkışık değildim sondayla doldurmuşlardı. Kısa sürse bile bize bitmeyecekmiş gibi geliyor.kaç embriyo transfer edildi?
Canim meraba bugun aradilar beni dondurulucak kalitede embriyonuz yok dediler kafam cok karisti uzuldumde cunku dondurmayi cok istiodumHadi geçmiş olsun canım.bol bol dinlen.ben de sıkışık değildim sondayla doldurmuşlardı. Kısa sürse bile bize bitmeyecekmiş gibi geliyor.kaç embriyo transfer edildi?
Merhaba canım ben de çok istemiştim dondurmayı aynı süreci tekrar yaşamamak için.çok sayı da toplandığı için(15 tane toplsnmıştı)umutluydum da.sen şimdi onları düşünme inşallah gerek kalmaz dondurulmuşlara.güzel düşün güzel olsun.Canim meraba bugun aradilar beni dondurulucak kalitede embriyonuz yok dediler kafam cok karisti uzuldumde cunku dondurmayi cok istiodum
ahhh nasıl bir acı o. beynine kadar yanıyo insan. benimde cok zordu transfer anı. sonrası rahat ama o anı tekrar yasamak beni korkutuyo artk. Y Yesilelma90 ins guzel haberlerini alırız. T Tbt123 canım ne olursa olsn sakın yılma. madem bu işe girdik bi kere elimizden geleni yapıcaz sonrasi Rabbime kalmış. laboratuvar cok onemli evet ama embeiyologlar tecrübesiz gibi haklsn bizi de embriyologu iyi diye yonlendirdiler ama soyledikleri embriyolog istanbula gitmiş yokmus artk orda. bi yandan bende takılıyorum bu duruma. bi yandan da cok pozitif sonuc alan da var ona da bizzat şahit oldm. walla ne yapacagini sasiriyo insanHadi geçmiş olsun canım.bol bol dinlen.ben de sıkışık değildim sondayla doldurmuşlardı. Kısa sürse bile bize bitmeyecekmiş gibi geliyor.kaç embriyo transfer edildi?
Haklısın canım yılmadım ama tüp bebek tedavisine bir süre ara vermeyi düşündük şubat tatili ya da seneye yaz tatiline kadar.ahhh nasıl bir acı o. beynine kadar yanıyo insan. benimde cok zordu transfer anı. sonrası rahat ama o anı tekrar yasamak beni korkutuyo artk. Y Yesilelma90 ins guzel haberlerini alırız. T Tbt123 canım ne olursa olsn sakın yılma. madem bu işe girdik bi kere elimizden geleni yapıcaz sonrasi Rabbime kalmış. laboratuvar cok onemli evet ama embeiyologlar tecrübesiz gibi haklsn bizi de embriyologu iyi diye yonlendirdiler ama soyledikleri embriyolog istanbula gitmiş yokmus artk orda. bi yandan bende takılıyorum bu duruma. bi yandan da cok pozitif sonuc alan da var ona da bizzat şahit oldm. walla ne yapacagini sasiriyo insan
Canım takvim koymuşsun pozitif sonuç aldın sanırım çok sevindim hayırlı olsun :)O aciyi bende hic unutmucam yalvardim birakn beni vazgectm diye.orda yatarken kendi kendime dedim bidaha yaptiramam heralde gerci gecen seferde oyle demistim ama bebek hasreti tekrar baslatiyo iste.ins sizin tedavilere gerek kalmadan hamile kalirsiniz benim de suan safak 9.
evet canım teşekkür ederim :) bugün ikinci sonucu aldım çarşamba tekrarlıcazCanım takvim koymuşsun pozitif sonuç aldın sanırım çok sevindim hayırlı olsun :)
Allah razi olsun canm tum isteyenlere vers Rabbim.ama sunu anladimki pozitifi gordukten sonraki surec daha zormus.Y Yesilelma90 hayırlı olsun cnm cok şükür Rabbime. sağlıkla gelsin inşallah
evet canimm çok daha stresli bi süreç. canın burnunda geziyosun resmen. inş hersey yolunda giderAllah razi olsun canm tum isteyenlere vers Rabbim.ama sunu anladimki pozitifi gordukten sonraki surec daha zormus.
Ins canim hepimiz icin guzel haberler olsun ♡♡♡evet canimm çok daha stresli bi süreç. canın burnunda geziyosun resmen. inş hersey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?