- 30 Kasım 2013
- 152
- 9
- 118
eskişehirdemisiniz ne asamadasınız su an ben eskişehir ziyapaşadayım .. .
Ewet eskişehir de oturuyorum. Transferim yapıldı sonuc bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskişehirdemisiniz ne asamadasınız su an ben eskişehir ziyapaşadayım .. .
sonucun ne oldu zeynepcim merak ediyorum insallah pozitifdirEwet eskişehir de oturuyorum. Transferim yapıldı sonuc bekliyorum
Canım bizdeki sorun azosperm, cok şükür sperm bulundu ve sonuç aşamasındayız. Ben Fatih Bey'den ve ekibinden memnunum ama kişiden kişiye değişir düşünceler. Senin pozitif enerji alman önemli. Merkez yeterince kalabalık ama görüşmeler asla aceleye getirilmiyo, istediğin kadar cok soru sorabilirsin ve cevaplarını da alırsın.sizdeki sorun ne acaba bizim eşimin sperm sayısı dusuk bende bir sıkıntı yok ilk defada tutturanlar var galiba fatih beyin hastası cokmu görğşmelere gitiginizde tanıştıklarınız memenun olanlar vramı
Canım bizdeki sorun azosperm, cok şükür sperm bulundu ve sonuç aşamasındayız. Ben Fatih Bey'den ve ekibinden memnunum ama kişiden kişiye değişir düşünceler. Senin pozitif enerji alman önemli. Merkez yeterince kalabalık ama görüşmeler asla aceleye getirilmiyo, istediğin kadar cok soru sorabilirsin ve cevaplarını da alırsın.
Ewet eskişehir de oturuyorum. Transferim yapıldı sonuc bekliyorum
Hamileyim canım, gecen hafta kesemizi gördük sırada kalp atisi varmerhaba zeynep sonucun ne oldu acaba ?
Hamileyim canım, gecen hafta kesemizi gördük sırada kalp atisi var
Canım ben hic rapor çıkarmaya uğraşmadım gittim direk eczaneden aldım ama maliyeti yuksek oldu. Eğer tanıdığın kadın dogumcu varsa belki cikartabilir. Benim tanıdığım olmayınca hic denemedimçok çok çok çok çok çok çok çok mutlu oldum canım allahıma şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin kimseyi evlatsız bırakmasın inş hayırlısı ile saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin inş bebişini :)
bende ekim de regl oldugumada baslayacagım eşim su an sprem güçlensin hızı artısn diye ilaç kullanıyor yeni başladı biraz kullansın istiyoruz o yuzden ekime attık inş nasipse ekimde bismillah diyecegiz . . .
bu arada hangi doktora gidiyorsun ilaçlarına rapor çıkara bildin mi?
Canım ben hic rapor çıkarmaya uğraşmadım gittim direk eczaneden aldım ama maliyeti yuksek oldu. Eğer tanıdığın kadın dogumcu varsa belki cikartabilir. Benim tanıdığım olmayınca hic denemedim
Su an icin hala Fatih beye gidiyorum. Daha sonra baska doktora geçer miyim yoksa Fatih beyde devam mı ederim daha hic bilmiyorum.anladım canım tsk edeerim hangi doktora devam edeceksin ya kadın dogumcu olarak :)
kızlar mrb bnde ümit hst de sabahattin beye gidiyodm ama sanki sadece hamilelerle ilgili gibiydi yani eşimin sayı düşük olmasına rağmen klomen verip 3 ay denedik derken olmadı devlet hstndeki dr lar çok tavsiye ediliyomuş teoman beyi buldm gittim tüp bebek uzmanıymış bana rahim filmi çekti tüpler açık hormonlar ii ama eşimn sayı az ilaç kullanmasına rağmen artacakken 2,5milyndan 1.5a düştü dr tüp bebek merkezine yönlendircm dedi ama nereye bilmiyom cuma belli olacak olmazsa diye çok korkuyorm bizim nikah tarihimiz 2 yılı gecti ama 1 yıllık evliyiz acaba rapor hangi durumda cıkarılıyor
merhaba bayanlar Ben her zaman internete giremiyorum ama size bilgi olsun diye yazmak istedim. Ben pco hastasıyım eşim de sorun yoktu ama tüp bebek denerken morfoloji sorunu olduğunu öğrendik.ilaçlarla 8 yumurtam oldu.5i döllendi.İki tane 3. gün embriyosu kondu ama sonuç maalesef olumsuz.şu an kararsızım fatih bey rahime çizik atalım şubatta bidaha deneyelim dedi ama ben kararsızım.hiç bişey düşünmek istemiyorum.yaşım 35. fatih bey babacan ve tatlı bi doktor.ama hastane iyi mi labaratuvarı nasıl bilmiyorum.Bu işler nasip işi.Hastane kötüdür diyemem ama büyük şehirlerde mi denesem diye düşünüyorum.aklımda memorial var.Burdaki Doktorum bu işlerde labaratuvar çok önemli demişti.İstanbulda deneyip buraya gelenler de var.Bilemiyorum.Olumlu sonuç alan çokmu ona da çok şahit olmadım.Allah nasip ederse oluyor.Nasibimizi aramalıyız vesselam.Dua ile....
Merhaba, bebişin hayırlı olsun.İnşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Keseyi ne zaman gördünüz,kalp atışını duydunuzmu?Su an icin hala Fatih beye gidiyorum. Daha sonra baska doktora geçer miyim yoksa Fatih beyde devam mı ederim daha hic bilmiyorum.
Canım, bence ümidini kaybetme bende istanbulda olumsuz sonuç alıp Fatih hocaya gelenlerdenim . Hemde internette baya beğenilen bir yerdi.Ama ben hiç memnun kalmadım.Bu arada olumlu sonuç alan o kadar çok ki sanırım sana denk gelmemiş. :) bana çok denk gelmişti. Tabiki bu işler dediğin gibi Allah dediğinde oluyor ama eğer eskişehirde ikamet ediyorsan başka şehire gitmek insanı strese daha çok sokuyor.Kendi şehrinde evinde olmak gibisi yok....
cnm sürecini ne güzel anlatmıssın hayırlı olsn bebeğin sağlıcakla doğsun inş bn bikaç özel hst neye gittiktn snr istediğim sonucu alamayıp devlete gittim dr tüp bebek uzmanıymıs ama kendisi aşılama filan yapıyoda tüp için bursa ankara istanbul izmirdeki merkezlerdn birine gönderiyo bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı az en yüksek 25milyn çıkmıştı 1 ay önce 1.5 milyona kdr düşt. anlattığına bakılırsa hemen hergünkntrl var sehirdışında bi merkeze yaptırtmak zorunda kalırsk o kdr zmn nasıl kalırız ikimizde sonuçta çalışıyorz. acıbademde tedavi olanları okuyorm ii sonuçlar alanlar var ama emin olamıyorm sen önerir misin bide raporlu mu raporsuz mu aşağı yukarı ne kdr tuttu tedaviBen de Acıbadem Eskişehir'de tüp bebek yaşayanlardanım. Şu an 7 haftalık hamileyim. Allah'a şükür dün kalp atışlarını da duyduk. Süreç hakkında bilgi vereyim. Sizin ve eşinizin testleri yapılıyor ve sorun çerçevesinde bir tedavi planı oluşturuluyor. Mesela bende pco vardı, eşimde sorun yoktu şükür. Tedavim esnasında ve sonrasında neler yapmam ve nasıl beslenmem gerektiği belirtildi sürekli. İlaç takiplerim, yumurta takiplerim neredeyse her gün yapıldı. İlk zamanlar 2 güne bir sona yaklaşınca her gün kan verip E2 değerime baktılar. o değerdeki yükselişe göre ilaçların dozu ayarlandı. Bende 32 tane yumurtz toplandı . ertesi gün aradılar 29'u döllenmiş. bana 3. gün 2 tane emriyo transfer edildi. geriye kalan 5. güne kadar dayanabilen kaliteli 6 yumurtam da donduruldu. 20 agustısta transfer oldum, 31 agustısta kan verdim. beta hcg değeri 97 cıktı, ertesi gün 160, iki gün sonra da yani transferin 14. gününde değerim 475 çıktı. bi hafta sonra kese için gittim, keseden iki hafta sonra yani dün kalp atışı için gittim.
Eskişehir tüp bebek merkezinde doktorundan, hemşiresine, embriyologuna kadar herkesin hem ilgisinden, hem bilgisinden, hem de güleryüzünden memnun kaldım ben. Allah herkese benim yaşadığım gibi bir tüp bebek süreci nasip etsin.