Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Bende ikiz bebekten korkuyorum bazen acaba bakanilirmiyim diye ama iki tane koymak avantaj biri tutmasa digeri tutma şansı oluyor şansı daha cok yüksek ama ikisi de tutabilir Buda gözükenlerden ikiz bebek erken dogum demek yone de esim Israrla iki emriyo istiyor sansi daha yüksek olduğu ıcın nasibimiz diyor Rabbim şansımıza ne verise sağlıklı sihatli bebeğimiz olsun ikiz bakarız diyor o yuzden biraz daha ılımlı olabiliyorum birde belki bir daha tüp benek yaptira bilirim yaptiramam kardeşsiz olmasın diyoruz ooooo düşündük ce bir sürü avantaj ve diz avantajı var hayırlısı Rabbim en doğrusunu bilir diyorum

tsk ederim cnm allahım bizedenasip eder inş hamile kalmayı bebegimizi kucagııza almayı
Tabi ki isteyen herkes hamile kalacak sadece önemli olan emin ol moral. Kendini uzme ve umudunu hic kaybetme, ayrıca transfer sonrası cok da düşünme. Ben transferin ertesi gunu pikniğe gittim duşun yani.

Tabi ki isteyen herkes hamile kalacak sadece önemli olan emin ol moral. Kendini uzme ve umudunu hic kaybetme, ayrıca transfer sonrası cok da düşünme. Ben transferin ertesi gunu pikniğe gittim duşun yani.

gercekten mi ben sakın olmaya calışıyorum ama bazen alamıyorum kendimi hevesleniyorum heyecanlanıyorum hadi tutmaz ıse ne yaparız zaten uzuluyoruz ama hiç belli etmiyoruz eşimle tutmaz ise nasıl ayakta dururuz diyorum ama tutar belkş nasıl tutarım içimde onu ne yesem nasıl hareket etsem nasıl yapayım beynım durmadan konusuyor biraz daha cesaretli olmam gerek galiba

evet canım hemen randevu veriliyor ama ön görüşme yap mutlaka ve ön görüşmede fatih beyde muayene yapıyoor ilker bey var fatih beyi randevularını ayarlıyor konu hakkında bilgi alıyorsun 0530 327 08 12 butun sorularına cevap veriyor randevunu ayarlıyor talat bey sadece ilaç raporu için gidiyorum muyene yapmadı beni iyi kötü diyemem yarında rapor için ona gidecegim yazacak inş ilaçlar daha uygun olsun diye yarı yarı dusuyor fiyat inşallah dileklerimiz oluyor 30 eylül saat 14 de tasbası kültür merkezınde konusma yapacak tup bebek hakkında bilgiiçin gidebiliriz aslında iyi olur inşallah bu sene hepimiz hamile kalırız :)))

aa nasıl oluyo öyle cnm kusura bakma daha yeni arastırma yapıym da ilaç raporu duydum da gidiyosn da rapor çıkarmk için ilaç mı yazdırcm diyosn bişi demiyo mu dr
gidebilir miyim bilmiyorm ama noyu aldm byrm sonrası bi arıyım peki ilker bey ne dr u

aa nasıl oluyo öyle cnm kusura bakma daha yeni arastırma yapıym da ilaç raporu duydum da gidiyosn da rapor çıkarmk için ilaç mı yazdırcm diyosn bişi demiyo mu dr
gidebilir miyim bilmiyorm ama noyu aldm byrm sonrası bi arıyım peki ilker bey ne dr u

Ilker bey doktor degıl tüp bebek ıcın gelen hastalar la ilgileniyor randevusu ücreti falan hep onunla konuşuluyor rapor bazı ilaçlara yazılıyor devletten almak ıcın Ceren hanım Acıbadem'de onceden medlineyken yazıyormuş sımdı Acibadem yazdırmıyor mus Teoman beye sor gidersen yazar belki hepsi degıl bir kaçı ben Talat beye gittim bir iki tanesini yazdı devletin verdiklerini eski hastası oldugum ıcın Cnm olmadı onu da arayıp sorarsın yapabilirmisiniz diye ilaçlarda 300 lira karın oluyor Cnm

Ilker bey doktor degıl tüp bebek ıcın gelen hastalar la ilgileniyor randevusu ücreti falan hep onunla konuşuluyor rapor bazı ilaçlara yazılıyor devletten almak ıcın Ceren hanım Acıbadem'de onceden medlineyken yazıyormuş sımdı Acibadem yazdırmıyor mus Teoman beye sor gidersen yazar belki hepsi degıl bir kaçı ben Talat beye gittim bir iki tanesini yazdı devletin verdiklerini eski hastası oldugum ıcın Cnm olmadı onu da arayıp sorarsın yapabilirmisiniz diye ilaçlarda 300 lira karın oluyor Cnm
sağol cnm bu arada bn adet oluyorm sanırım akıntılar geliyo yrn olurum artık bu ay da olmadı yani şimdi sen ilaç mı kullanıyosn ne zmn olacak tüp bebek senn bizde eşimde sayı problemi var sansımız ne kdr bilmiyorm ama sanırım en az 2 embriyo koysunlar ALLAH nasip ederse biri yada ikisi de tutar artık ne diyelim sanırım eşim ekim kasımda testleri tekrarlatck o zmna kdr olmazsa kasımda grsrz başlarız sürece hayırlısı ile

sağol cnm bu arada bn adet oluyorm sanırım akıntılar geliyo yrn olurum artık bu ay da olmadı yani şimdi sen ilaç mı kullanıyosn ne zmn olacak tüp bebek senn bizde eşimde sayı problemi var sansımız ne kdr bilmiyorm ama sanırım en az 2 embriyo koysunlar ALLAH nasip ederse biri yada ikisi de tutar artık ne diyelim sanırım eşim ekim kasımda testleri tekrarlatck o zmna kdr olmazsa kasımda grsrz başlarız sürece hayırlısı ile

allahım bir gun bizede verecek inşallah ya yoktan var eden bizede veriri inşallah su an ben e vitemini kullanıyorum cnm fatih bey verdi eşimde sperm sayı ve hızını arttıracak ilaç kullanıyor biirde hazırmıyım diye gittim ceren hanım küçük bir kist gördü 2 ml gibi karnından iğne yapacaksın umurtalıkların buyurken oda buyur falan diye kıst eritici 21 gunluk ilaç verdi 15 ekimde bitiyor 16 ekimde adet olurum o gun giderim fatih beye ilaçları aldım baslarım inşallah eşimde muz fındık ceviz yiyor fayda olur insallah

allahım bir gun bizede verecek inşallah ya yoktan var eden bizede veriri inşallah su an ben e vitemini kullanıyorum cnm fatih bey verdi eşimde sperm sayı ve hızını arttıracak ilaç kullanıyor biirde hazırmıyım diye gittim ceren hanım küçük bir kist gördü 2 ml gibi karnından iğne yapacaksın umurtalıkların buyurken oda buyur falan diye kıst eritici 21 gunluk ilaç verdi 15 ekimde bitiyor 16 ekimde adet olurum o gun giderim fatih beye ilaçları aldım baslarım inşallah eşimde muz fındık ceviz yiyor fayda olur insallah
hmm e vitamini sana neden verdi peki cnm bnbm eşime de sayı artsın diye bi ürolog klomen verdi 4 kutu kullandı işte byr snrsı test yaptırck görcez faydası olup olmadığını bide baska bi dr neofortil diye bi ilaç önermiş eşimde pahalı bi ilaç ya faydası olmazsa di,ye almak istemiyo ama şu ilk testi yaptırsn en iyisi bizde gidelim fatih beyle görüşelim k.boynuz suyu içiriyorm her sabah kahvaltıda bi muz bi avuç da fındık badem karısımı veriyom bnde eşime cnm bide k.boynuzu pekmezinn içine zencefil tarcın bal karıştırdık onu yiyor canı istedikçe günde bi bazen 2 günde

Çok teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip eder inşallah. Şimdi şöyle anlatayım 6 ağustos son regl tarihim. 8 agustosta ilaçlara başladık ayın 20sine kadar bazen 2 güne bir bazen her gün çağırdılar. ayın 20sinde transferim oldu. bi daha gitmedim kanda gebelik tarihine kadar. yani yaklaşık bi 10-12 günlük süre yoğun gelip gidiyorsun. Sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama Kütahyadan falan gelen hastalar var Acıbadem'in ücretsiz servisiyle. Ya kişinin beklentisine göre değişir ama ben Acıbadem Eskişehir'den çok memnun kaldım. Been doktor fobisi olan bir insanım. resmen onu yendim. güle oynaya gittim. Ya tüp bebeği sgk karşılamıyor. tüp bebek ücreti 4450 lira. yaklaşık olarak 1000 lira da ilaçlar tuttu. toplam 5450 lira ödedik. buna süreç içindeki tüm işlemler ve tahliller dahil. Fatih bey özel olduğu için 200 ya da 220 lira da muayene ücreti var. Biz buna ekstradan artan kaliteli yumurtalardan dondurma da yaptırdık o da 1350 lira. dondurma istemezseniz bu 1350yi ödemiyorsunuz. ama dondurmayı öneririm çünkü tekrar tekrar ilaç tedavisi olmak yerine ilk seferde tüp bebek tutmazsa ( ki inşallah tutar ) bundan sonra tekrar düşünürseniz dondurulmuşlar transfer ediliyor. böyle olunca boşu boşuna ilaç alıp yumurtalıklarını, rahmini yormuyorsun.

hayırlı ugurlu olsun canım allahım hepimize nasip etsin insallah bir sey kafama takıldı fatih beye 200 muayene parası ne zaman verdin bunu bende 15 ekimde adetim olacak o zaman baslayacagım inşallah

hmm e vitamini sana neden verdi peki cnm bnbm eşime de sayı artsın diye bi ürolog klomen verdi 4 kutu kullandı işte byr snrsı test yaptırck görcez faydası olup olmadığını bide baska bi dr neofortil diye bi ilaç önermiş eşimde pahalı bi ilaç ya faydası olmazsa di,ye almak istemiyo ama şu ilk testi yaptırsn en iyisi bizde gidelim fatih beyle görüşelim k.boynuz suyu içiriyorm her sabah kahvaltıda bi muz bi avuç da fındık badem karısımı veriyom bnde eşime cnm bide k.boynuzu pekmezinn içine zencefil tarcın bal karıştırdık onu yiyor canı istedikçe günde bi bazen 2 günde

yumurta kaliteli olsun diye bizde eşimin ilaça cok para verdik ama bir daha alacagız proxeed plus doktorlar işe yaracagını en azında canlılıgı yapacagını söyluyor tedavıye kadar kalitesi duzelsin diyoruz test de yaptırmadık belki önumuzdeki hafta yaptırırız belki bkalım

sizin sayı kaç sperm ın cnm biz 1,5 milyon

Nil85 dedi:
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır sizlerin değerli yorumlarınızı takip ediyorum.Eşimin sperm hareketliliği ve morfolojisinde problem vardı.Doktor proxeed plus kullanımını önerdi.Eşim 3 ay boyunda günde 2'şer poşet olmak üzere kullandı.Dün spermiogram testi yaptırdık ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Proxeed Plus Öncesi ;

Pehriz:3gün
Volum:3ml
1 ml'deki sperm sayısı:20 milyon
Total sperm sayısı:60 milyon
Likefaksiyon süresi:50dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%40
Yerinde hareket:%20
Hareketsiz:%35
Morfoloji (kruger):%2

3 Aylık Proxeed Plus Kullanımı Sonrası ;

Pehriz:3gün
Volum:3,5ml
1 ml'deki sperm sayısı:42 milyon
Total sperm sayısı:147 milyon
Likefaksiyon süresi:15dk
İleri hızlı hareket:%5
Yavaş hızlı hareket:%36
Yerinde hareket:%29
Hareketsiz:%30
Morfoloji (kruger):%5

Görüldüğü üzere proxeed plus sayı ve morfoloji üzerinde önemli bir etkisi olmuş.

proxeed plus kullananlar arastırdım bunu buldum ümidim biraz kaliteli olsun diye bir kutu 135 tl

slm bugun eskişehir de 30 Eylül Salı günü Tüp bebek konulu söyleşimize bekleriz.
Yer : Taşbaşı Kültür merkez.
Saat: 14:00

fatih ögüç konusması var gelen varmı ben gidiyorum . . .

Tek embriyo canım
Merhaba canım , 13.haftadasın sanırım... Naptın fatih öğüçe devammı ediyorsun yoksa başka doktora geçtinmi birde sanırım 2li tarama testi vardı onu yaptırdınmı nerde yaptırdın ... Hamilelik nasıl gidiyor bebeğin ve sen umarım iyisinizdir.

proxeed plus kullananlar arastırdım bunu buldum ümidim biraz kaliteli olsun diye bir kutu 135 tl
Canım benim eşimde kullanmıştı proxeed işe yarıyor.O ayrıca yanında çoban çökerten otununda demleyip suyunu içmişti.Sanırım oda işe yaradı bilginiz olsun.Tabi herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum ama bizde işe yaramıştı...

Back
X