merhaba cnm tşk ederim inşallah rabim hepimizin dilegini veriri cok heyecanlı bir şey ignere basladım bana dört adet Gonalf 450IU/0,75, 6 adet merional 75IU, 4 Cetrotide 0,25 verdi 2 adet ovitrelle verdi persembe gittim adetimin ikinci gunu gonalf basladım merionalle birlikte
gonalf göbekten merionalı kalcadan yaptırıyorum her gun aynı saattte ben saat 14:00 gibi yaptırıyorum bir gun sagdan bir gun soldan yaptırıyorum iki gunde bir fatih beye gidiyorum yumurtalıkların buyume takibine cok guzel buyuduler
her iki gunde 3 ml buyuyorlar ilk gun 6 ml di iki gun sonra 9 ml oldular bugunde 12 ml olmuslar bugun Cetrotide 0,25
baslladım üçüncü ignem buda digerlerinden bir saat sonra yapılıyor göbekten yıne yumurtalıklar kendiliginden çatlamasın diye çarsamba gıdecegim tekrar muhtemelen pazartesi toplama işlemi yaparız dedi fatih bey en son çatlama ignesi yapılacak galiba iki adet saat veriyorlar ameliyata göre onu hepsaplayarak . . .
igneler böyle canım maliyette ben 4 adet gonalf ları ve 1 adet ovitrelle yi yazdırdım sgk ile aldım 460 tl birde yazdırma için doktor muayenesine verdim 60 tl diger ilaçlarda 300 tl tuttu birde bir adet ovitrelle daha alacagım 45tl ye
865 tl tuttu daha istenmez ise hastane de 4500 dediler ama su anana kadar hiçpara vermedik görüşmeler muyene spermogram testi falan yaptırdık muhtemelen yumurta transferinde verilecek para . . . ilker bey var onunla görüşmüştük para işlerini cnm bir daha para bahsini acan olmadı . . . .
allahım hepimizin dilegini versin inşallah . . . . .