Aynen nasipse 5. Gün olucak bugün 3 salı günü nasipse transfer olucak bakalımAmin inşallah Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip eder. Canım senin transferin ne gün olacak. 5.gün emriyosu mu olacaktı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen nasipse 5. Gün olucak bugün 3 salı günü nasipse transfer olucak bakalımAmin inşallah Allah hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip eder. Canım senin transferin ne gün olacak. 5.gün emriyosu mu olacaktı?
Aynen nasipse 5. Gün olucak bugün 3 salı günü nasipse transfer olucak bakalım[/QUOTE
Inşallah Allah yardımcın olsun. Benim kese oluşmuş ama tutunamamış sıpalar. Her şerde vardır bir hayır. Allahtan 2.dönem stajım başlıyor unuturum inşallah çünkü psikolojik alt üst oldu. Kendimi öğrencilerime vereceğim
Amın inş Allah hepimizin yardımcısı olsun valla bende kronik kabızımdır hep ama dikkat ederim çok saol Can'ım benim2 tane 1.kalite embriyosu ama Nasip olmayınca olmuyor. Inşallah Allah yardımcın olur son 1 kaldı desene. Sana tavsiyem sakın kabızlık olma elinden geleni yap günkurusu ye ama lütfen kabızlık olma inan çok zor.
Amın inş Can'ım benim yatıyorum sürekli bakalım sonu hayır olur inşCanım inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyorum lütfen çok kalkma sürekli dinlenmeye çalış sakın iş yapma ve bol bol protein al. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
bende martta tüp bebek yaptırmıştım fatih beye tutmadı canım sonrasında bana ve diğer tutmayan herkese histeroskopiyle çeltik atayım dedi diğerlerini bilmem ama ben bi daha hiç gitmedim. Sanada dedi mi bu çentik olayınıCanım inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyorum lütfen çok kalkma sürekli dinlenmeye çalış sakın iş yapma ve bol bol protein al. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
inşallah gönlüne göre olur canım.Amın inş Can'ım benim yatıyorum sürekli bakalım sonu hayır olur inş
Amın inş hepimizin gönlüne göre olur ben histereskopi oldum ama aşılmadan önce başka bi yerde bi sıkıntı yoktu çok şükür eğer tutmaz öyle bişey derse yaptırmam zaten 2. Ciyi başka yerde yaptırmayı düşünüyorum olumsuz bi durumda inş gerek kalmazinşallah gönlüne göre olur canım.
Masal hani ilaçlar yan etki yaptı demiştin ya transfer sonrası ilaçlarmı yapmıştı bide Nasıl bi etkileri oldu sanaCanım inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyorum lütfen çok kalkma sürekli dinlenmeye çalış sakın iş yapma ve bol bol protein al. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
bende martta tüp bebek yaptırmıştım fatih beye tutmadı canım sonrasında bana ve diğer tutmayan herkese histeroskopiyle çeltik atayım dedi diğerlerini bilmem ama ben bi daha hiç gitmedim. Sanada dedi mi bu çentik olayını
Masal hani ilaçlar yan etki yaptı demiştin ya transfer sonrası ilaçlarmı yapmıştı bide Nasıl bi etkileri oldu sana
Bendede halsizlik ve uyuklama yaptı sanki baş Ağrı'sı zonklama tarzında Progestan iğneden sora bendede oldu bide kasık Ağrı'm var sizdede oldumuCanım benim ayaklarım hiç tutmadı şaka değil 8 gün boyunca desteksiz yürüyemedim. Zonklama şeklinde şiddetli ağrı yaşadım EMG, ultrasyon , fizik tedavi bölümü hatta beyin ve sinir cerrahi bölümüne bile çıktım ilaçların yan etkisi denildi Fatih Hoca ve Derya ne kadar kabul etmese bile sonuç bölümünde bu şekilde yazıyordu
hayırlısı olsun inşallah canım. Ben iki ay önce metin acuya gittim takibini ben yapayım transferi ankarada güven hastanesi yada güven tüp bebek merkezi gibi bi yerde yapalım dedi fiyat aynı eskişehirle. Öyle kafam karıştıki emin olduğum tek şey ikinci kez acıbademe gitmeyeceğim. Herkesede aynı şey söylenir mi her hastane mi böyle bilemedim. Benim tedavi olduğum dönem inan bana arkadaşlık kurduğum 5 kişiden 1 kişi pozitif sonuç aldı o da düşük yapmış yeni öğrendim. Rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizeEvet canım hemen gel başlayalım dedi bende hemen olmayacağını hem vücudumun dinlenmesi gerektiğini hemde psikolojimin düzelmesi gerektiğini belirttim ama nasıl aşamadır neler yapmamız gerekir tam bilmiyorum ama nasipse ben haziran gibi tekrar düşünüyorum
amın inş Can'ım ben kendim sağlıkçıyım eskde abim doktor Ankara'da çok fazla araştırdım benimde kafam Allak bullak oldu öneriyle gittim Fatih. Beye ama memnun kaldım ilgi alakasından bütün ekibin biraz takıntılıyım ne uygulama yapıldıysa Ankara'da abimle iletişime geçtim oda kendi çalıştığı yerdeki merkezle herşey seyrinde dediler bakalım ya nasip bir tane koyacaklardı zayıfım die iki tane döllenince ikisinide koyun dedim ben yüzde elli şans dedi ve heryerde aynı işlem olunca yakın die Burayı tercih ettim ama nasip tabiki inş gerek kalmaz ama başlarken zaten tutmazsa ikinciye başka yere giderim die başladım ya nasip Can'ım benim Hakkı'mızda hayırlısı başkent ünide Hulusi bey bide İstanbul bahçeci die bi merkez var buraları araştır derimhayırlısı olsun inşallah canım. Ben iki ay önce metin acuya gittim takibini ben yapayım transferi ankarada güven hastanesi yada güven tüp bebek merkezi gibi bi yerde yapalım dedi fiyat aynı eskişehirle. Öyle kafam karıştıki emin olduğum tek şey ikinci kez acıbademe gitmeyeceğim. Herkesede aynı şey söylenir mi her hastane mi böyle bilemedim. Benim tedavi olduğum dönem inan bana arkadaşlık kurduğum 5 kişiden 1 kişi pozitif sonuç aldı o da düşük yapmış yeni öğrendim. Rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimize
Haklısın o konuda kolay deil yaşadıklarımızValla canım ilgi evet o konuda yorum yapamam ama aksi bir durum olunca herşey değişiyor. Asla nedenler araştırımlıyor ama sağlık olsun ben hala tedavinin etkisini atlatamadım