Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Peki şu an hangi aşamadasın? Bu ağrılardan sonra kalp atışını duyabildiniz mi, keseyi görebildiniz mi?
Ah canim nerde malesef benim kimyasal oldu. İkinci denemem transferi bekliyorum İlaçları birakinca ağrılar geçti.

Opu zamanı olan ağrılarımı falan zayıf olmama bağlamıştı. 1,60 boy 50 kilodayım. Öne doğru eğilerek oturamıyorum kasıklarımda ağrı oluyor hemen. Siz hangi aşamadasın

Benim transferin 19. Günü , pozitif oldu çok şükür 5 ocakta keseyi görmeye gidicez.
Dediginiz gibi zayıf olunca daha fazla etkiliyor olabilir ben tombisim belki de o yüzden daha az etkileniyorum

Daha önce hiç böyle şiddetli olmamıştı korktum birden
Vallahi bugünde ben çok korktum kasıklarım inanılmaz ağrıdı akıntım arttı ama ilaçlari kesmeden gelmiyor zaten canım uzandım geçti sanırım prolutex yapıyor ağrıyi estrofem de aynı şekilde hiccc strese girme az kaldı seninde Allah'ın izniyle transferine

Daha önce hiç böyle şiddetli olmamıştı korktum birden
Transfer öncesi kanama. Gelecek sandığım o sancilarda canan hanıma yazdım erken regl olmam değil mi diye Cook nadiren de olsa erken kanaması gelen hastalar oluyor ama çok nadir demisti Dr sitesinde okumuştum evet çok nadir olurmuş anneme o zmanlar anne dua et kanamam gelmesin transferim iptal olmasın diyordum kadın okuya okuya bir hal oldu şimdi de tutunsun diye aynı dualara devam dualar hep aynı önceliği değişiyor sadece

Arkadaşlar oksapar ve prolutex i göbekten vururken hangi kısımlara vuruyorsunuz. Ben sadece göbek değiliğinin sağ ve sol tarafından 3-4 parmak mesafeye vuruyorum. Ne göbeğin üst tarafına uyguluyorum ne de alt tarafına? Hemşirelerden tek şikayetçi olduğum konu buydu. Çok detaylı bilgi veremediler.

Ben daha uzaklara da vuruyorum , 3 parmak sağında solunda pek yer kalmadi :)

Göbek kısmı yağlıysa daha kolay oluyor vuracak yer artıyor ama zayıfsanız daha zor göbek hizasının sağ ve sol hizasından biraz daha alt tarafı da olabilir

Göbek kısmı yağlıysa daha kolay oluyor vuracak yer artıyor ama zayıfsanız daha zor göbek hizasının sağ ve sol hizasından biraz daha alt tarafı da olabilir
Evet bu yüzden oturarak göbeğine vur yoksa acır demişti hemşire.

selamm. Benim her aşamada karın ağrım oldu. Yumurta toplamasından tutun, transfer, sonrası, daha sonrası... şu anda bile hafif ağrım devam ediyor. Doktorum “ağrıdan rahat oturamayacak kadar” olursa hemen koş gel ama diğer türlü normal dedi, kafaya da takmıyorum.

İğneyi de göbek deliğinin sağ ve sol 3 parmak etrafına yapmayın, sağa sola doğru komple alana yapılabiliyormuş. Sürekli aynı yere yapmak iyi değil, kireçlenme olursa ilacın emilimini azaltıyormuş, doktorum öyle söyledi.

yumru yumru kalan yerlere kolonyalı pamukla masaj yaparsanız çabuk dağılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…