Hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınYok benim transferin bugün 6. Günü daha belli değil
İnşallah dua edin bana hamilelerin duası daha çabuk kabul olur derlerHadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınYarısı gitmiş yarısı kalmış test gününe
Ah canim nerde malesef benim kimyasal oldu. İkinci denemem transferi bekliyorumPeki şu an hangi aşamadasın? Bu ağrılardan sonra kalp atışını duyabildiniz mi, keseyi görebildiniz mi?
Opu zamanı olan ağrılarımı falan zayıf olmama bağlamıştı. 1,60 boy 50 kilodayım. Öne doğru eğilerek oturamıyorum kasıklarımda ağrı oluyor hemen. Siz hangi aşamadasın
Sürecin hangi kısmındasın? Kaçıncı günündesin ya da?Kızlar inanılmaz bel ve kasık ağrım var adet olcakmışım gibi. Bu ilaçlardandır değil mi
Evet canım o bende de var merak etme estrofemden zaten adet olmuyorsun ama ağrın oluyor korkmaKızlar inanılmaz bel ve kasık ağrım var adet olcakmışım gibi. Bu ilaçlardandır değil mi
Hadi inşallah güzel sonuçlanırBenim transferin 19. Günü , pozitif oldu çok şükür 5 ocakta keseyi görmeye gidicez.
Dediginiz gibi zayıf olunca daha fazla etkiliyor olabilir ben tombisim belki de o yüzden daha az etkileniyorum
Perşembe günü transfer olucam canımSürecin hangi kısmındasın? Kaçıncı günündesin ya da?
Daha önce hiç böyle şiddetli olmamıştı korktum birdenEvet canım o bende de var merak etme estrofemden zaten adet olmuyorsun ama ağrın oluyor korkma
Vallahi bugünde ben çok korktum kasıklarım inanılmaz ağrıdı akıntım arttı ama ilaçlari kesmeden gelmiyor zaten canım uzandım geçti sanırım prolutex yapıyor ağrıyi estrofem de aynı şekilde hiccc strese girme az kaldı seninde Allah'ın izniyle transferineDaha önce hiç böyle şiddetli olmamıştı korktum birden
Transfer öncesi kanama. Gelecek sandığım o sancilarda canan hanıma yazdım erken regl olmam değil mi diye Cook nadiren de olsa erken kanaması gelen hastalar oluyor ama çok nadir demisti Dr sitesinde okumuştum evet çok nadir olurmuş anneme o zmanlar anne dua et kanamam gelmesin transferim iptal olmasın diyordum kadın okuya okuya bir hal oldu şimdi de tutunsun diye aynı dualara devam dualar hep aynı önceliği değişiyor sadeceDaha önce hiç böyle şiddetli olmamıştı korktum birden
Bende mide bulantısı, agrısı ve kocaman bi göbekten baska bi etki yok. Estrofemden baska probilmem ne o iğneyi kullanıyorsan belki o etkiliyordur canım.adetimiz gelmezmiş ilaçlardan dolayı zaten. Dikkat et kendineDaha önce hiç böyle şiddetli olmamıştı korktum birden
Ben daha uzaklara da vuruyorum , 3 parmak sağında solunda pek yer kalmadi :)Arkadaşlar oksapar ve prolutex i göbekten vururken hangi kısımlara vuruyorsunuz. Ben sadece göbek değiliğinin sağ ve sol tarafından 3-4 parmak mesafeye vuruyorum. Ne göbeğin üst tarafına uyguluyorum ne de alt tarafına? Hemşirelerden tek şikayetçi olduğum konu buydu. Çok detaylı bilgi veremediler.
Göbek kısmı yağlıysa daha kolay oluyor vuracak yer artıyor ama zayıfsanız daha zor göbek hizasının sağ ve sol hizasından biraz daha alt tarafı da olabilirArkadaşlar oksapar ve prolutex i göbekten vururken hangi kısımlara vuruyorsunuz. Ben sadece göbek değiliğinin sağ ve sol tarafından 3-4 parmak mesafeye vuruyorum. Ne göbeğin üst tarafına uyguluyorum ne de alt tarafına? Hemşirelerden tek şikayetçi olduğum konu buydu. Çok detaylı bilgi veremediler.
Evet bu yüzden oturarak göbeğine vur yoksa acır demişti hemşire.Göbek kısmı yağlıysa daha kolay oluyor vuracak yer artıyor ama zayıfsanız daha zor göbek hizasının sağ ve sol hizasından biraz daha alt tarafı da olabilir
Ben de hep oturarak vuruyordum, şimdi ayakta vuruyorum daha kolayıma geldi, ama çok zayıfsanız göBeginiz azsa , oturunca sıkıştırması daha kolay olur tabi.Evet bu yüzden oturarak göbeğine vur yoksa acır demişti hemşire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?