Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İnanki içimi rahatlattın :) çok teşekkür ederim yazdığın için

Kolonyalı pamukla masaj yapma önerisini Nicel hocadan veya ekibinden mi duydun yoksa başka bir yerden mi öğrendin?

Test gununuzden önce yerleşme kanaması görmüş muydunuz

Bende zayıfım ama ayakta vurunca daha az acım olmasına rağmen uzanarak vur dendiği için yatar pozisyonda enjekte ediyorum :/
Yatar mı? Hiç o pozisyonu önermiyorlar. Ben uzandim. Hemşire dedi zayifsin böyle olmaz acır dedi. Oturarak iğne yapmıştı.

Birde okumuştum. İlk gebelikte rahim dar olduğu için ağrı oluyormuş genişlemeye bağlı
Çok mantıklı yani. Karnımın başka yerlerinde de ara ara ağrı oluyor, dün sağ kaburgamın altı ağrıyoru mesela. Bugün yok. istilacı sıpa kendine içerde yer açıyo

Yatar mı? Hiç o pozisyonu önermiyorlar. Ben uzandim. Hemşire dedi zayifsin böyle olmaz acır dedi. Oturarak iğne yapmıştı.
Bu tıp dünyası beni öldürecek :) Herkes başka söylüyor işte. Ama 1 iğnemi iş yerinde vurduğum için ayakta vurmak zorunda kalıyorum. En ağrısız olan o vakitte vurduğum iğne haklısınız. Lakin acıbadem acilde proluton iğnesini vurdurmaya gittiğim zaman hemşireye göbeğimi gösterdim. Yatar pozisyonda şu ölçüde göbek çevresine vuruyorum. Şişmeye başladı falan dedim. Neyi yanlış yaptığımı sordum o da her şeyi doğru yapıyorsunuz yapacak bir şey yok dedi. Ben de baya zayıfım. Ayakta yapmalıyım belki de..

Öyle gerçekten. Ben kaç doktora gittim bir çok konuda zıt görüşe sahipler:) İğne vurma konusunda da her vuran farklı tavsiyede bulundu Evet en iyisi ayakta bencede oturtarak demisti ama bende ayakta vuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…