İnanki içimi rahatlattın :) çok teşekkür ederim yazdığın içinselamm. Benim her aşamada karın ağrım oldu. Yumurta toplamasından tutun, transfer, sonrası, daha sonrası... şu anda bile hafif ağrım devam ediyor. Doktorum “ağrıdan rahat oturamayacak kadar” olursa hemen koş gel ama diğer türlü normal dedi, kafaya da takmıyorum.
Kolonyalı pamukla masaj yapma önerisini Nicel hocadan veya ekibinden mi duydun yoksa başka bir yerden mi öğrendin?İğneyi de göbek deliğinin sağ ve sol 3 parmak etrafına yapmayın, sağa sola doğru komple alana yapılabiliyormuş. Sürekli aynı yere yapmak iyi değil, kireçlenme olursa ilacın emilimini azaltıyormuş, doktorum öyle söyledi.
yumru yumru kalan yerlere kolonyalı pamukla masaj yaparsanız çabuk dağılıyor
Bende zayıfım ama ayakta vurunca daha az acım olmasına rağmen uzanarak vur dendiği için yatar pozisyonda enjekte ediyorum :/Ben de hep oturarak vuruyordum, şimdi ayakta vuruyorum daha kolayıma geldi, ama çok zayıfsanız göBeginiz azsa , oturunca sıkıştırması daha kolay olur tabi.
Başka bir dr dan öğrendim.Kolonyalı pamukla masaj yapma önerisini Nicel hocadan veya ekibinden mi duydun yoksa başka bir yerden mi öğrendin?
Test gununuzden önce yerleşme kanaması görmüş muydunuzİğneyi de göbek deliğinin sağ ve sol 3 parmak etrafına yapmayın, sağa sola doğru komple alana yapılabiliyormuş. Sürekli aynı yere yapmak iyi değil, kireçlenme olursa ilacın emilimini azaltıyormuş, doktorum öyle söyledi.
yumru yumru kalan yerlere kolonyalı pamukla masaj yaparsanız çabuk dağılıyor
Ben heyecanla 5 ocagi bekliyorum , keseyi görmeye gidicez insallah :)Kizlar nasılsınız giremiyorum kaç gündür yoğunluktan sayfaya :) ne durumdasınız nasil gidiyor güzel haberleriniz var mı :)
Yatar mı? Hiç o pozisyonu önermiyorlar. Ben uzandim. Hemşire dedi zayifsin böyle olmaz acır dedi. Oturarak iğne yapmıştı.Bende zayıfım ama ayakta vurunca daha az acım olmasına rağmen uzanarak vur dendiği için yatar pozisyonda enjekte ediyorum :/
Yok hayır görmedim. Tek belirtim bel ağrısıydı ama o da fazla oturup yatmaktan mı oldu yoksa belirti miydi o da şüpheliTest gununuzden önce yerleşme kanaması görmüş muydunuz
Çok mantıklı yani. Karnımın başka yerlerinde de ara ara ağrı oluyor, dün sağ kaburgamın altı ağrıyoru mesela. Bugün yok. istilacı sıpa kendine içerde yer açıyoBirde okumuştum. İlk gebelikte rahim dar olduğu için ağrı oluyormuş genişlemeye bağlı
Test gununuzden önce yerleşme kanaması görmüş muydunuz
Bu tıp dünyası beni öldürecek :) Herkes başka söylüyor işte. Ama 1 iğnemi iş yerinde vurduğum için ayakta vurmak zorunda kalıyorum. En ağrısız olan o vakitte vurduğum iğne haklısınız. Lakin acıbadem acilde proluton iğnesini vurdurmaya gittiğim zaman hemşireye göbeğimi gösterdim. Yatar pozisyonda şu ölçüde göbek çevresine vuruyorum. Şişmeye başladı falan dedim. Neyi yanlış yaptığımı sordum o da her şeyi doğru yapıyorsunuz yapacak bir şey yok dedi. Ben de baya zayıfım. Ayakta yapmalıyım belki de..Yatar mı? Hiç o pozisyonu önermiyorlar. Ben uzandim. Hemşire dedi zayifsin böyle olmaz acır dedi. Oturarak iğne yapmıştı.
Öyle gerçekten. Ben kaç doktora gittim bir çok konuda zıt görüşe sahipler:) İğne vurma konusunda da her vuran farklı tavsiyede bulunduBu tıp dünyası beni öldürecek :) Herkes başka söylüyor işte. Ama 1 iğnemi iş yerinde vurduğum için ayakta vurmak zorunda kalıyorum. En ağrısız olan o vakitte vurduğum iğne haklısınız. Lakin acıbadem acilde proluton iğnesini vurdurmaya gittiğim zaman hemşireye göbeğimi gösterdim. Yatar pozisyonda şu ölçüde göbek çevresine vuruyorum. Şişmeye başladı falan dedim. Neyi yanlış yaptığımı sordum o da her şeyi doğru yapıyorsunuz yapacak bir şey yok dedi. Ben de baya zayıfım. Ayakta yapmalıyım belki de..
Gittim canım. Kalınlaşma olmuş 9 küsür dedi haftaya salı günü transfer olacak insallah.
Sen nasılsın yarın transfer günün
İyi kalınlaşmış hayırlı olsun insGittim canım. Kalınlaşma olmuş 9 küsür dedi haftaya salı günü transfer olacak insallah.
İnsallah canımİyi kalınlaşmış hayırlı olsun ins
Ooo maşallah canım güzel kalınlaşmışGittim canım. Kalınlaşma olmuş 9 küsür dedi haftaya salı günü transfer olacak insallah.
HeyecanlıyımSen nasılsın yarın transfer gününhazır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?