Aâa senin yarın dimi canım hadi hayırlısı inşallah geldi çattı ne çabuk geçiyor dimiOoo maşallah canım güzel kalınlaşmışhayırlı olsun inşallah
Heyecanlıyımbirde hala embriyolog aramadı stresteyim birazcık
Yarın kuzum da arayan soran yokAâa senin yarın dimi canım hadi hayırlısı inşallah geldi çattı ne çabuk geçiyor dimi
Hadi hayırlı olsun bakalımGittim canım. Kalınlaşma olmuş 9 küsür dedi haftaya salı günü transfer olacak insallah.
Ben sekreterin yanındayken biri aradı o senmiydin? Yarın transferim var diye aramadılar saati için diyeOoo maşallah canım güzel kalınlaşmışhayırlı olsun inşallah
Heyecanlıyımbirde hala embriyolog aramadı stresteyim birazcık
Yumurta transferi mi olacaktı yarın canim, inşallah güzel haberler alırsın, beni hep 13.00 da arıyorlardı.Yarın kuzum da arayan soran yokcidden nasıl geçer diyorum geçti
İnsallah canımHadi hayırlı olsun bakalım
Yok canım aramadım ben arasam mı düşünüyorumBen sekreterin yanındayken biri aradı o senmiydin? Yarın transferim var diye aramadılar saati için diyeembriyolog 5 ten sonra arar demişlerdi
Evet canım transferim var bekleyim biraz daha olmazsa ararım bendeYumurta transferi mi olacaktı yarın canim, inşallah güzel haberler alırsın, beni hep 13.00 da arıyorlardı.
Çok heyecanlı, inşallah her şey güzel geçer canimEvet canım transferim var bekleyim biraz daha olmazsa ararım bende
Amin canım inşallahÇok heyecanlı, inşallah her şey güzel geçer canim
Ay canım benim haydi inşallah güzel güzel haberler verirsin bize :)Ben heyecanla 5 ocagi bekliyorum , keseyi görmeye gidicez insallah :)
Inşallah insallah canim ya, her bir süreç heyecanlı, biraz da stresli geçiyor tüp bebekte. Sanırım biz dogurana kadar böyle olcak :) Allah işimizi kolaylaştırır, hep yolunda gider her şeyimizAy canım benim haydi inşallah güzel güzel haberler verirsin bize :)
Ooo 9 çok iyi hadi inşallah senin bebiside bekleriz burda :)Gittim canım. Kalınlaşma olmuş 9 küsür dedi haftaya salı günü transfer olacak insallah.
Evet bende her gittiğim de heyecanla Dr un gözünün içine bakıyorum.. dün biri daha pozitif sonuç almış listede gösterdi bana da adını hatirlamiyorum. İnşallah alırız sağ salim kucağımızaInşallah insallah canim ya, her bir süreç heyecanlı, biraz da stresli geçiyor tüp bebekte. Sanırım biz dogurana kadar böyle olcak :) Allah işimizi kolaylaştırır, hep yolunda gider her şeyimiz
Ay inşallah, her gün nerdeyse paylaşıyor instagramda artık bundan sonra da kendi kadın doğum doktorumuzu takip ederizEvet bende her gittiğim de heyecanla Dr un gözünün içine bakıyorum.. dün biri daha pozitif sonuç almış listede gösterdi bana da adını hatirlamiyorum. İnşallah alırız sağ salim kucağımıza
Buldun mu canım doktorAy inşallah, her gün nerdeyse paylaşıyor instagramda artık bundan sonra da kendi kadın doğum doktorumuzu takip ederiz
İnşallah kesede görürsün sorunsuz şekilde ordan kadın doğumcuya biz daha buralardayız hele ben bilmiyorum artık ne olurAy inşallah, her gün nerdeyse paylaşıyor instagramda artık bundan sonra da kendi kadın doğum doktorumuzu takip ederiz
Yok daha değil bakalım, kalp atışını da Nicel Hoca bakıyormuş sanırım, ondan sonra bakarız galiba doktor. Bir emin olalım inşallah da.Buldun mu canım doktor
Senden de güzel haberler alırız inşallah transfer sen sonra hep beraber geri sayıma başlarımızAmin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?