Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ay canım benim haydi inşallah güzel güzel haberler verirsin bize :)
Inşallah insallah canim ya, her bir süreç heyecanlı, biraz da stresli geçiyor tüp bebekte. Sanırım biz dogurana kadar böyle olcak :) Allah işimizi kolaylaştırır, hep yolunda gider her şeyimiz

Inşallah insallah canim ya, her bir süreç heyecanlı, biraz da stresli geçiyor tüp bebekte. Sanırım biz dogurana kadar böyle olcak :) Allah işimizi kolaylaştırır, hep yolunda gider her şeyimiz
Evet bende her gittiğim de heyecanla Dr un gözünün içine bakıyorum.. dün biri daha pozitif sonuç almış listede gösterdi bana da adını hatirlamiyorum. İnşallah alırız sağ salim kucağımıza

Evet bende her gittiğim de heyecanla Dr un gözünün içine bakıyorum.. dün biri daha pozitif sonuç almış listede gösterdi bana da adını hatirlamiyorum. İnşallah alırız sağ salim kucağımıza
Ay inşallah, her gün nerdeyse paylaşıyor instagramda artık bundan sonra da kendi kadın doğum doktorumuzu takip ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…