Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Alllah Allah çok ilginç ben hiç bir şey hissetmiyorum proluton vurunurkende sonrasında da kalçadan sağlık ocağına vurduruyorsunuz değil mi yoksa ben mi yanlış anladim
Evet, Ben aile hekimliğinde vurduruyorum , ben de aci hissetmedim ama bunları yaptığım için mii, yoksa zaten acı olmayacaktı ondan mi bilmem :) hemşire soruyordu her seferinde ağrın acın oldu mu diye, ben de buz koydum siz demiştiniz dedim, aferin bak sözümü dinlemişsin bile dedi nolur nolmaz önlem alıyorum

Bende göbüş var ama proloteks bile agrıyor iğne yerleri sizin asamaya gecince ne yaparım. Canım pek tatlıymış ben bu kadar bilmiyordum kendimi
Valla bilmiyorum morarmayan var midir. Belki düzgün vuramiyorumdur ben de, çünkü bazen acıyor iğne tam vururken, bazen de hiç iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum. Değişik tuhaf duygular

Buz muz da koymuyorum ben ama.aci eşiğimde yüksek değildir ama hic hissetmiyorum hemşirenin eli çok hafif heralde şanslıyım bir de size şey soracaktim pozitif sonuç aldınız ya bir tek ayağa kalkınca kaşık ağrım oluyor demiştiniz benimde oyleydi şimdi o da kalmadı sonradan geçiyor mu bu kaşık ağrıları transferden sonra 4 ,5 gün sürdü bel ağrısını iki gün yaşadım şimdi hiç bir şeyim. Yok test yapmaya da korkuyorum

Valla bilmiyorum morarmayan var midir. Belki düzgün vuramiyorumdur ben de, çünkü bazen acıyor iğne tam vururken, bazen de hiç iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum. Değişik tuhaf duygular
Hissetmemek daha güzel.10-12 haftaya kadar devam edenler de var. Rabbim bibişlerimizinasip etsinde gececek bu günler

Canım senin kaç gün kaldı sonuca

Herkeste farklı belirtiler oluyor canım seninde güzel haberlerini alacagız insallah. Bebegin seninle su an sımsıkı tutunmaya calısıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…