- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Evet, Ben aile hekimliğinde vurduruyorum , ben de aci hissetmedim ama bunları yaptığım için mii, yoksa zaten acı olmayacaktı ondan mi bilmem :) hemşire soruyordu her seferinde ağrın acın oldu mu diye, ben de buz koydum siz demiştiniz dedim, aferin bak sözümü dinlemişsin bile dediAlllah Allah çok ilginç ben hiç bir şey hissetmiyorum proluton vurunurkende sonrasında da kalçadan sağlık ocağına vurduruyorsunuz değil mi yoksa ben mi yanlış anladim
Bende göbüş var ama proloteks bile agrıyor iğne yerleri sizin asamaya gecince ne yaparım. Canım pek tatlıymış ben bu kadar bilmiyordum kendimiBenim cildim normaldede hassas onunla alakalı bilmiyorum. Yoksa göbeğim var yani rahat rahat yapabilirim
Şu an kırmızı kırmızı delikler var. Pozitif olsun razıyım benOlabilir canım. Cildi çok hassas olunca aşırı moraranlar var. İns öyle olmasın
Valla bilmiyorum morarmayan var midir. Belki düzgün vuramiyorumdur ben de, çünkü bazen acıyor iğne tam vururken, bazen de hiç iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum. Değişik tuhaf duygularBende göbüş var ama proloteks bile agrıyor iğne yerleri sizin asamaya gecince ne yaparım. Canım pek tatlıymış ben bu kadar bilmiyordum kendimi
Buz muz da koymuyorum ben ama.aci eşiğimde yüksek değildir ama hic hissetmiyorum hemşirenin eli çok hafif heraldeEvet, Ben aile hekimliğinde vurduruyorum , ben de aci hissetmedim ama bunları yaptığım için mii, yoksa zaten acı olmayacaktı ondan mi bilmem :) hemşire soruyordu her seferinde ağrın acın oldu mu diye, ben de buz koydum siz demiştiniz dedim, aferin bak sözümü dinlemişsin bile dedinolur nolmaz önlem alıyorum
Aminn inşallah.Şu an kırmızı kırmızı delikler var. Pozitif olsun razıyım ben
Sonradan morariyor benim iki yanımda mosmor oldu eşim keşler gibi oldun diyorŞu an kırmızı kırmızı delikler var. Pozitif olsun razıyım ben
Valla bilmiyorum morarmayan var midir. Belki düzgün vuramiyorumdur ben de, çünkü bazen acıyor iğne tam vururken, bazen de hiç iğnenin girdiğini bile hissetmiyorum. Değişik tuhaf duygular
Canım senin kaç gün kaldı sonucaBuz muz da koymuyorum ben ama.aci eşiğimde yüksek değildir ama hic hissetmiyorum hemşirenin eli çok hafif heraldeşanslıyım bir de size şey soracaktim pozitif sonuç aldınız ya bir tek ayağa kalkınca kaşık ağrım oluyor demiştiniz benimde oyleydi şimdi o da kalmadı sonradan geçiyor mu bu kaşık ağrıları transferden sonra 4 ,5 gün sürdü bel ağrısını iki gün yaşadım şimdi hiç bir şeyim. Yok test yapmaya da korkuyorum
İnsallah canımŞu an kırmızı kırmızı delikler var. Pozitif olsun razıyım ben
Herkeste farklı belirtiler oluyor canım seninde güzel haberlerini alacagız insallah. Bebegin seninle su an sımsıkı tutunmaya calısıyor sanaBuz muz da koymuyorum ben ama.aci eşiğimde yüksek değildir ama hic hissetmiyorum hemşirenin eli çok hafif heraldeşanslıyım bir de size şey soracaktim pozitif sonuç aldınız ya bir tek ayağa kalkınca kaşık ağrım oluyor demiştiniz benimde oyleydi şimdi o da kalmadı sonradan geçiyor mu bu kaşık ağrıları transferden sonra 4 ,5 gün sürdü bel ağrısını iki gün yaşadım şimdi hiç bir şeyim. Yok test yapmaya da korkuyorum
İnşallah öyledir canımHerkeste farklı belirtiler oluyor canım seninde güzel haberlerini alacagız insallah. Bebegin seninle su an sımsıkı tutunmaya calısıyor sana
4ocakta test günüm offf nasıl korkuyorum öğrenmek bile istemiyorum o dereceCanım senin kaç gün kaldı sonuca
Pozitif olacak canım ben senin için öyle hissediyorum4ocakta test günüm offf nasıl korkuyorum öğrenmek bile istemiyorum o derece
Ahahah,Nisan mı
4 nisan4ocakta test günüm offf nasıl korkuyorum öğrenmek bile istemiyorum o derece
4 nisanda bebek odası hazırlıklarına başlıcaksınAhahah,bende farkettim sonra düzelttim Nisan mi dedim neden Nisan yazdiysam kafam o kadar dolu
Kıyamam güzel olacak ins. Hastanede öğrenmek, beklemek zor oluyor. Kendinde yapabilirsin4ocakta test günüm offf nasıl korkuyorum öğrenmek bile istemiyorum o derece
Evet canım benim sen hep öyle diyorsun insallahhh öyledirPozitif olacak canım ben senin için öyle hissediyorum
Bende öyle düşünüyorum hastanede herkesin içinde öğrenmek istemem özellikle negatifseKıyamam güzel olacak ins. Hastanede öğrenmek, beklemek zor oluyor. Kendinde yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?