- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Doğru, bütün normallerimizle oynuyorlar.Hormon ilaçları yapıyor galiba hep böyle oluyor tedavi sonrasi
Alllah Allah çok ilginç ben hiç bir şey hissetmiyorum proluton vurunurkende sonrasında da kalçadan sağlık ocağına vurduruyorsunuz değil mi yoksa ben mi yanlış anladimProluton depot mi iğne, bana da vermişlerdi ondan, hala vuruluyorum 7 günde 1 . Igneyi vurdurdukran sonra bastırın pamukla sıkıca hemen kalkmayın, eve gidince de kocaman bir pamuğa bolca kolonya döküp koyun iğne yerine, bir de buz koyun , 1-2 saat. Hiç acı kalmıyor
Benim normal oldu her zamanki gibiydiKızlar sizin opu sonrasi adet nasıldı? Çok adet oluyorum. Kan kaybından ölcem heralde
Çok şanslısın o zaman canım. Hemşirede yajar bu iğne kas altı ve yağlı dedi. Cidden sol bacağımı bir kaç dakika hissedemedimAlllah Allah çok ilginç ben hiç bir şey hissetmiyorum proluton vurunurkende sonrasında da kalçadan sağlık ocağına vurduruyorsunuz değil mi yoksa ben mi yanlış anladim
Aynı yere yapmıyorum zaten canım ama hem prolutex hem oksapar göbekten ya şimdiden delik deşik oldu
Benim pek yoğunlaşmadan estrofem yüzünden kesildi 3 gün canım. Asırılık varsa bi danış dra istersenKızlar sizin opu sonrasi adet nasıldı? Çok adet oluyorum. Kan kaybından ölcem heralde
Canım özdileğin karşısındaki karamel eczanesinden aldık vardı orda.aramadık hiç. Birde hemşire alabileceğimiz diğer kan sulandırıcı ilaçların adlarını da verdi.Bence bütün tüp bebek yaptıranlara aynı ilaçlar veriliyorİğneden hiç hazzetmeyen ben delik deşiik olacammm cocuk gibi ağlayasım var herkese hemen hemen aynı ilac prosedürü uygulanıyor sanırım piyangodan hap veya jel cıkmaz demi bi umut Neyse hangisi daha iyiyse onu kullanacagız artık. Oksaparı kolay bulabildinmi peki bizim eczacı 4binlik cok cok zor dedibide 7 binlik varmış galiba onuda tek tük buldurabilirm dedi.
Çok şanslısın o zaman canım. Hemşirede yajar bu iğne kas altı ve yağlı dedi. Cidden sol bacağımıBen ikisinde de hiç birşey hissetmedim evet hemşire vururken derin nefes al ver yağlı bı ilaç bu diyor bende tık yok ama oksapar çok yakıyorÇok şanslısın o zaman canım. Hemşirede yajar bu iğne kas altı ve yağlı dedi. Cidden sol bacağımı bir kaç dakika hissedemedim
Tamam canım aklımızda bulunsun. Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Yeni bi beslenme listesi verdilermi peki pek soru soruyorum kusura bakmaCanım özdileğin karşısındaki karamel eczanesinden aldık vardı orda.aramadık hiç. Birde hemşire alabileceğimiz diğer kan sulandırıcı ilaçların adlarını da verdi.Bence bütün tüp bebek yaptıranlara aynı ilaçlar veriliyor
Transfer sonrasida süresi uzamisti. 5 gün adet olurken 7 gün oldum. Doktor olur öyle ilaçlardan dedi. Saat başı ped değiştiriyorum. Asilama sonrasida olmuştu.Benim pek yoğunlaşmadan estrofem yüzünden kesildi 3 gün canım. Asırılık varsa bi danış dra istersen
Opudan sonra bir kağıt vermişlerdi ya canım onun gibi bişey verdiler yasak şeyler yazıyor. Çay kahve maydonoz ananas nar çikolata gibi. Ne kusuru canım saçmalama sor. Bende kızlara yapıyorum aynısınıTamam canım aklımızda bulunsun. Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Yeni bi beslenme listesi verdilermi peki pek soru soruyorum kusura bakma
Kızlar İstanbul'da Ocsapar var. Tanıdığınız varsa alabilirsiniz.İğneden hiç hazzetmeyen ben delik deşiik olacammm cocuk gibi ağlayasım var herkese hemen hemen aynı ilac prosedürü uygulanıyor sanırım piyangodan hap veya jel cıkmaz demi bi umut Neyse hangisi daha iyiyse onu kullanacagız artık. Oksaparı kolay bulabildinmi peki bizim eczacı 4binlik cok cok zor dedibide 7 binlik varmış galiba onuda tek tük buldurabilirm dedi.
Yok canım ya şimdiden başladı acı. Morluk yok ama genel olarak acıyor göbeğimCanım ilk zamanlar yakmıyor. Son günlere doğru acitmaya başlıyor. Hassaslasma nedeniyle
Ben özellikle sonlara doğru çok zorlandım. İğne girecek yer kalmıyor.Yok canım ya şimdiden başladı acı. Morluk yok ama genel olarak acıyor göbeğim
Bünyeden bünyeye degişiyor demek canım.Transfer sonrasida süresi uzamisti. 5 gün adet olurken 7 gün oldum. Doktor olur öyle ilaçlardan dedi. Saat başı ped değiştiriyorum. Asilama sonrasida olmuştu.
Benim cildim normaldede hassas onunla alakalı bilmiyorum. Yoksa göbeğim var yani rahat rahat yapabilirimBen özellikle sonlara doğru çok zorlandım. İğne girecek yer kalmıyor.
Yok malesef. eskişehir içi bi bakarız olmadı muadili ilaclardan alırız.Kızlar İstanbul'da Ocsapar var. Tanıdığınız varsa alabilirsiniz.
Olabilir canım. Cildi çok hassas olunca aşırı moraranlar var. İns öyle olmasınBenim cildim normaldede hassas onunla alakalı bilmiyorum. Yoksa göbeğim var yani rahat rahat yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?