Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Alllah Allah çok ilginç ben hiç bir şey hissetmiyorum proluton vurunurkende sonrasında da kalçadan sağlık ocağına vurduruyorsunuz değil mi yoksa ben mi yanlış anladim

Alllah Allah çok ilginç ben hiç bir şey hissetmiyorum proluton vurunurkende sonrasında da kalçadan sağlık ocağına vurduruyorsunuz değil mi yoksa ben mi yanlış anladim
Çok şanslısın o zaman canım. Hemşirede yajar bu iğne kas altı ve yağlı dedi. Cidden sol bacağımı bir kaç dakika hissedemedim

Aynı yere yapmıyorum zaten canım ama hem prolutex hem oksapar göbekten ya şimdiden delik deşik oldu
İğneden hiç hazzetmeyen ben delik deşiik olacammm cocuk gibi ağlayasım varherkese hemen hemen aynı ilac prosedürü uygulanıyor sanırım piyangodan hap veya jel cıkmaz demi bi umutNeyse hangisi daha iyiyse onu kullanacagız artık. Oksaparı kolay bulabildinmi peki bizim eczacı 4binlik cok cok zor dedibide 7 binlik varmış galiba onuda tek tük buldurabilirm dedi.

Canım özdileğin karşısındaki karamel eczanesinden aldık vardı orda.aramadık hiç. Birde hemşire alabileceğimiz diğer kan sulandırıcı ilaçların adlarını da verdi.Bence bütün tüp bebek yaptıranlara aynı ilaçlar veriliyor

M Menisss alıntılayamadım mesajı bende dün çok yakmamıştı oksapar bugun çok yandı birde yolun daha çok başındayız ilerleyen zamanlarda ne olcak bakalım.

Tamam canım aklımızda bulunsun. Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Yeni bi beslenme listesi verdilermi peki pek soru soruyorum kusura bakma

Benim pek yoğunlaşmadan estrofem yüzünden kesildi 3 gün canım. Asırılık varsa bi danış dra istersen
Transfer sonrasida süresi uzamisti. 5 gün adet olurken 7 gün oldum. Doktor olur öyle ilaçlardan dedi. Saat başı ped değiştiriyorum. Asilama sonrasida olmuştu.

Tamam canım aklımızda bulunsun. Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın. Yeni bi beslenme listesi verdilermi peki pek soru soruyorum kusura bakma
Opudan sonra bir kağıt vermişlerdi ya canım onun gibi bişey verdiler yasak şeyler yazıyor. Çay kahve maydonoz ananas nar çikolata gibi. Ne kusuru canım saçmalama sor. Bende kızlara yapıyorum aynısını

Kızlar İstanbul'da Ocsapar var. Tanıdığınız varsa alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…