Amin inşallahİyi yıllar canım inşallah güzel bir yıl olur hepimiz için. Sağlıklı,huzur dolu,bereketli,aşklı ve bebişli
Nasılsın nasıl gidiyorİyi yıllar canım inşallah güzel bir yıl olur hepimiz için. Sağlıklı,huzur dolu,bereketli,aşklı ve bebişli
İyiyim canım iğneye gittim geldim şimdi. Bir yaramazlık yok gibi. Sen nasılsınNasılsın nasıl gidiyor
Sevindim canm dikkat et kendine iyiyim bende çalışıyorumİyiyim canım iğneye gittim geldim şimdi. Bir yaramazlık yok gibi. Sen nasılsın
Kolay gelsin canımSevindim canm dikkat et kendine iyiyim bende çalışıyorum
Teşekkür ederim canmKolay gelsin canımresmi tatilde çalışmak zor oluyor
Hangi ilacları verdiler canım? Şu cok yakan iğneden veriyırmuKolay gelsin canımresmi tatilde çalışmak zor oluyor
Kalçadan vurulan sanırım o canım evet çok yakıyor allahtan 5 günde 1. Acayip ilaç varHangi ilacları verdiler canım? Şu cok yakan iğneden veriyırmu
Proluton depot mi iğne, bana da vermişlerdi ondan, hala vuruluyorum 7 günde 1 . Igneyi vurdurdukran sonra bastırın pamukla sıkıca hemen kalkmayın, eve gidince de kocaman bir pamuğa bolca kolonya döküp koyun iğne yerine, bir de buz koyun , 1-2 saat. Hiç acı kalmıyorKalçadan vurulan sanırım o canım evet çok yakıyor allahtan 5 günde 1. Acayip ilaç var
Evet canım çok yaktı bugun ikinciye gittiğimde dediğin gibi yaparım. Oksaparda çok yaktı bugünProluton depot mi iğne, bana da vermişlerdi ondan, hala vuruluyorum 7 günde 1 . Igneyi vurdurdukran sonra bastırın pamukla sıkıca hemen kalkmayın, eve gidince de kocaman bir pamuğa bolca kolonya döküp koyun iğne yerine, bir de buz koyun , 1-2 saat. Hiç acı kalmıyor
Kan sulandırıcı yakıyor gerçekten ama kısa sürüyor Allahtan, ama onun yakmasına ve morartmasina çare bulamadım malesefEvet canım çok yaktı bugun ikinciye gittiğimde dediğin gibi yaparım. Oksaparda çok yaktı bugün
Farklı yerlere yapmaya çalış üst üste gelirse daha çok acır allahtan acısı hemen geçiyorEvet canım çok yaktı bugun ikinciye gittiğimde dediğin gibi yaparım. Oksaparda çok yaktı bugün
Aynı yere yapmıyorum zaten canım ama hem prolutex hem oksapar göbekten ya şimdiden delik deşik olduFarklı yerlere yapmaya çalış üst üste gelirse daha çok acır allahtan acısı hemen geçiyor
Allah korusun . Bazen iyi olabiliyor sanırım böyle fazla kanama, içerde kötü ne varsa dökülüyordur inşallahKızlar sizin opu sonrasi adet nasıldı? Çok adet oluyorum. Kan kaybından ölcem heralde
İlk 2 gün çok yoğundu lucrini yapınca ertesi gün kesilmiştiKızlar sizin opu sonrasi adet nasıldı? Çok adet oluyorum. Kan kaybından ölcem heralde
Evet lucrin kesiyor galiba yarın vurucam.İlk 2 gün çok yoğundu lucrini yapınca ertesi gün kesilmişti
Hormon ilaçları yapıyor galiba hep böyle oluyor tedavi sonrasiAllah korusun . Bazen iyi olabiliyor sanırım böyle fazla kanama, içerde kötü ne varsa dökülüyordur inşallah
Lucrini vurduğumdada hemen kesilmemişti. İlk gün bende korkmuştumEvet lucrin kesiyor galiba yarın vurucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?