- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Eşimle tanıştığımda 20 yaşındaydım o zamanı mı değerlendirseydim keşkeErken kalkan yol alır deniliyor ya biraz da o. Gelmişim 35 e yani tabi işler zora giriyor
İlk gorusmede Nicel bey bize geç evlenmekten olmuyor demiştiErken kalkan yol alır deniliyor ya biraz da o. Gelmişim 35 e yani tabi işler zora giriyor
40 yaşında evlenip hemen hamile kalanlar var çevremdeEşimle tanıştığımda 20 yaşındaydım o zamanı mı değerlendirseydim keşkeBazen bakıyorumda olanın pat diye oluyor.Yaşa da bakmıyor sanki
Valla olmucak oldu mu olmuyor ya ben 21 yaşımda evlendim eşim 24 du genceciktik yani ama olmuyordu40 yaşında evlenip hemen hamile kalanlar var çevremde
Ya birde çift uyumu diye bişey var sanırım. Çiftler ayrılsa farklı kişilerle evlense doğurganlıkları tamamen farklı oluyormuş. İki tarafında farklı kişilerden çocuğu olabiliyor. Allah'tan tüp bebek varda insanlar eskisi gibi boşanmak zorunda kalmıyorValla olmucak oldu mu olmuyor ya ben 21 yaşımda evlendim eşim 24 du genceciktik yani ama olmuyordu
Benimde40 yaşında evlenip hemen hamile kalanlar var çevremde
İlk defa duydum bunuYa birde çift uyumu diye bişey var sanırım. Çiftler ayrılsa farklı kişilerle evlense doğurganlıkları tamamen farklı oluyormuş. İki tarafında farklı kişilerden çocuğu olabiliyor. Allah'tan tüp bebek varda insanlar eskisi gibi boşanmak zorunda kalmıyor
Evet teknoloji sağolsunYa birde çift uyumu diye bişey var sanırım. Çiftler ayrılsa farklı kişilerle evlense doğurganlıkları tamamen farklı oluyormuş. İki tarafında farklı kişilerden çocuğu olabiliyor. Allah'tan tüp bebek varda insanlar eskisi gibi boşanmak zorunda kalmıyor
MaşallahBenimdehatta 43 te sürpriz şekilde 2.yi doğuran var
Tamamen çocuk yapmak bana şans işi geliyor artıkValla olmucak oldu mu olmuyor ya ben 21 yaşımda evlendim eşim 24 du genceciktik yani ama olmuyordu
Yok bence daha büyüktür eşi ama max 2 -3 yaş.MaşallahEşinin yaşı küçük mü acaba? Benim 40 yaşlarda hamile kalan tanıdıklarım hep 8-9 yaş genç erkeklerle evlendi. 20 li yaşlarla 39 yasa kadar eğer erkeğin yaşı küçükse hamile kalma konusunda pek fark yokmus. Bülent Tıraş in yazisini okumuştum.
Tülin Şahin in ilk eşinin bı çocuğu var. Tulinle evlenince çocuğu olmuyor Kaç kez tüp bebek denedikleri halde. Tülin Şahin başkasıyla evlenince 40 yaşında çocuğu oldu.İki tarafında farklı kişilerden olmuş. Nicel beyden birde internette başka bı doktordan dinlemiştim. Çok ilginç gelmişti.İlk defa duydum bunu
Çok enteresanTülin Şahin in ilk eşinin bı çocuğu var. Tulinle evlenince çocuğu olmuyor Kaç kez tüp bebek denedikleri halde. Tülin Şahin başkasıyla evlenince 40 yaşında çocuğu oldu.İki tarafında farklı kişilerden olmuş. Nicel beyden birde internette başka bı doktordan dinlemiştim. Çok ilginç gelmişti.
Tabi bu olayı anlatmadilar yanlış anlaşılmasın. Benim örneğim buÇok enteresandaha bilmediğimiz neler var
Tahmin ettim kuzum onuTabi bu olayı anlatmadilar yanlış anlaşılmasın. Benim örneğim bu
Sonu benzemesin inşallah iyiyim şükür kendi çabalarımıza devamAminn hepimizeZaten direk sen aklıma geldin canım. Benzer süreçler. Sen nasılsın canım iyimisin
Cidden zor bir karar. Doktorunla görüşebildin mi?? Bence normal şartlarda aşı olmak çok çok mantıklı. Bak ablamla ben covid olduk annem ve anneanneme hiç bişey olmadı 2. testleri de negatif çıktı ki anneannem 86 yaşında. Ama gebelik durumunda farklı tabi. Bilinmezlik olduğu için akademik çalışmalara bakmak lazım sankiKızlar başımda bir dert var benim de, yani dert mi diyeyiiim, nimet mi diyeyim bilmiyorum.
Bana aşı çıktıO kadar rastlantısal olarak öğrendim ki yani ne zaman tanımlandığını bile bilmiyorum...
Bazı gebelere çıkıyormuş. Muhtemelen tiroidden ötürü riskli gebelik kategorisinde olduğum için. Üç gündür hem şoktayım hem de kara kara ne yapacağımı düşünüyorum.
Canım olsanmi acaba? 3.aydan sonra bazı doktorlar asi vurdurun diyor. Covit çok daha tehlikeli diye.. Sen bı danış doktorunaKızlar başımda bir dert var benim de, yani dert mi diyeyiiim, nimet mi diyeyim bilmiyorum.
Bana aşı çıktıO kadar rastlantısal olarak öğrendim ki yani ne zaman tanımlandığını bile bilmiyorum...
Bazı gebelere çıkıyormuş. Muhtemelen tiroidden ötürü riskli gebelik kategorisinde olduğum için. Üç gündür hem şoktayım hem de kara kara ne yapacağımı düşünüyorum.
En iyisiSonu benzemesin inşallah iyiyim şükür kendi çabalarımıza devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?