Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Valla olmucak oldu mu olmuyor ya ben 21 yaşımda evlendim eşim 24 du genceciktik yani ama olmuyordu
Ya birde çift uyumu diye bişey var sanırım. Çiftler ayrılsa farklı kişilerle evlense doğurganlıkları tamamen farklı oluyormuş. İki tarafında farklı kişilerden çocuğu olabiliyor. Allah'tan tüp bebek varda insanlar eskisi gibi boşanmak zorunda kalmıyor

Evet teknoloji sağolsun

Benimde hatta 43 te sürpriz şekilde 2.yi doğuran var
Maşallah Eşinin yaşı küçük mü acaba? Benim 40 yaşlarda hamile kalan tanıdıklarım hep 8-9 yaş genç erkeklerle evlendi. 20 li yaşlarla 39 yasa kadar eğer erkeğin yaşı küçükse hamile kalma konusunda pek fark yokmus. Bülent Tıraş in yazisini okumuştum.

Valla olmucak oldu mu olmuyor ya ben 21 yaşımda evlendim eşim 24 du genceciktik yani ama olmuyordu
Tamamen çocuk yapmak bana şans işi geliyor artık Senelerce tüp bebekle uğraşıp doğal hamile kalan insanlar var. İlk geceden hamile kalan insanlarda var 20li yaşlarında hamile kalamayıp 30 larda 40 larda kalanlar var.

Yok bence daha büyüktür eşi ama max 2 -3 yaş.

İlk defa duydum bunu
Tülin Şahin in ilk eşinin bı çocuğu var. Tulinle evlenince çocuğu olmuyor Kaç kez tüp bebek denedikleri halde. Tülin Şahin başkasıyla evlenince 40 yaşında çocuğu oldu.İki tarafında farklı kişilerden olmuş. Nicel beyden birde internette başka bı doktordan dinlemiştim. Çok ilginç gelmişti.

Çok enteresan daha bilmediğimiz neler var

Kızlar başımda bir dert var benim de, yani dert mi diyeyiiim, nimet mi diyeyim bilmiyorum.

Bana aşı çıktı O kadar rastlantısal olarak öğrendim ki yani ne zaman tanımlandığını bile bilmiyorum...

Bazı gebelere çıkıyormuş. Muhtemelen tiroidden ötürü riskli gebelik kategorisinde olduğum için. Üç gündür hem şoktayım hem de kara kara ne yapacağımı düşünüyorum.

Cidden zor bir karar. Doktorunla görüşebildin mi?? Bence normal şartlarda aşı olmak çok çok mantıklı. Bak ablamla ben covid olduk annem ve anneanneme hiç bişey olmadı 2. testleri de negatif çıktı ki anneannem 86 yaşında. Ama gebelik durumunda farklı tabi. Bilinmezlik olduğu için akademik çalışmalara bakmak lazım sanki

Canım olsanmi acaba? 3.aydan sonra bazı doktorlar asi vurdurun diyor. Covit çok daha tehlikeli diye.. Sen bı danış doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…