14 günüde geçmişti canım. Kesinlikle... Hele hala asi olmayanlar var kısırlık yapiyormus diye. Asıl covit yapıyor kısırlık2. Aşının etkinliği 14 gün sonra başlıyormuş. O 14 gün içinde kapanlarda sıkıntı olmuş hep. Birde dediğin gibi yüne antikor var vücudunda hafifletmiştir hastalık yükünü. Bu organ yetmezliği olayını kanser hastalarınında vefatında yapıyorlarmış.
Kesinlikle en kısa zamanda gidicem endokrine canımCanım kadın doğum ve endokrin doktoru birlikte kontrol etmeli bence bunu. Büyük yük tabi endokrincide.
Bi kac kere 2-3kere yakalananlar var kimi daha agır geciyo diyo kimi daha hafif. Gercekten Allah sonumuzu hayretsin hamileyken ilaç kullanımıda yok diye biliyorumBizdede bi talep ettiğimiz için eşime test yapıldı ama 2 kez çağırdık ikisindede 1-2 saat içinde gelip test yaptılar biz talep etmesek yapılmazdı.sayılar olduğundan çok eksik gösteriliyor buna rağmen çok vaka var.iş yerlerine teste gidip herkese test yapılmıyormuş.ben bir taraftan antikor oldu iyi mi oldu diyede düşünüyorum açıkçası
Yumurta toplama zamanı ya da öncesinde covid geçirilirse 6 ay iptal ediliyormuş tedavi. Kadın doğumcularda en az 6 ay korunmayı öneriyormuş. Demekki yumurta ve sperm kalitesi düşüyor etkileniyor vucut. Birde hangi organda hasar varsa oraya saldırıyormuş.14 günüde geçmişti canım. Kesinlikle... Hele hala asi olmayanlar var kısırlık yapiyormus diye. Asıl covit yapıyor kısırlık
İhmal etme canım. Ben transferden öncede gitmiştim yine giderim. Bende transfer günü ilacı bırakmamı istemişti ama benim durumum sizinkinin tam tersi tabi . Hipertroidi benim. Bana ilk kontrole gittiğim zaman sormuştu Nicel bey kontrol altında mı kim ilgileniyor diye.Kesinlikle en kısa zamanda gidicem endokrine canım
Ay o zaman senin doğru zamanda olmuş. Allahtan embriyolar hazırYumurta toplama zamanı ya da öncesinde covid geçirilirse 6 ay iptal ediliyormuş tedavi. Kadın doğumcularda en az 6 ay korunmayı öneriyormuş. Demekki yumurta ve sperm kalitesi düşüyor etkileniyor vucut. Birde hangi organda hasar varsa oraya saldırıyormuş.
Evet canım soruyorlar gebelik ve emzirme durumunda ilaç yok. Bence bu kadar çabuk ilaç sayesinde toparlandım. İşe yaramıştır yaniBi kac kere 2-3kere yakalananlar var kimi daha agır geciyo diyo kimi daha hafif. Gercekten Allah sonumuzu hayretsin hamileyken ilaç kullanımıda yok diye biliyorum
Bi kac kere 2-3kere yakalananlar var kimi daha agır geciyo diyo kimi daha hafif. Gercekten Allah sonumuzu hayretsin hamileyken ilaç kullanımıda yok diye biliyorum
Bizde ona şükrettik. Şimdi negatif olmamı beklerler bence. Bazen 45 güne kadar pozitif çıkıyormuş pcr.Ay o zaman senin doğru zamanda olmuş. Allahtan embriyolar hazır
Bana sordular hem filyasyon ekibi hemde il sağlık müdürlüğünden arayan görevliler sordu. Tamam o zaman ilaç kullanabiliriz dediler. Birde 4 farklı ilaç varmış. Hastalığa göre ya da hastanın durumuna göre mi veriliyor onu çözemedim kime neye göre veriliyor.Tansiyon şeker kalp hastalığı var mı diyede soruyorlar çünküÇok mecbur kalırlarsa kullanılıyormuş fayda/zarar düşünülerek.
Bizde ona şükrettik. Şimdi negatif olmamı beklerler bence. Bazen 45 güne kadar pozitif çıkıyormuş pcr.
Bana sordular hem filyasyon ekibi hemde il sağlık müdürlüğünden arayan görevliler sordu. Tamam o zaman ilaç kullanabiliriz dediler. Birde 4 farklı ilaç varmış. Hastalığa göre ya da hastanın durumuna göre mi veriliyor onu çözemedim kime neye göre veriliyor.Tansiyon şeker kalp hastalığı var mı diyede soruyorlar çünkü
Geçen onedio da vardı doğru mu bilmiyorum sağlık çalışanı tweet atmış covid pozitif olan hastanın pazardan eve gelmesini bekliyoruz diyeO da ingiliz mutantı. Vücutta uzun süre kalıyormuş. Şu an Türkiyedeki baskın virüsün ingiliz mutantı olduğunu söylüyorlar.
Cidden tam çıldırmalık. Pozitif olduğunu bildiğim bir ailenin çocuğu geçen hafta her gün sitenin bahçesinde diğer çocuklarla oynadı. Başka pozitif olduğunu bildiğim bir kişi, bindi arabasına muhtemelen alışverişe gitti. Başka bir şehirde belediyede çalışan arkadaşımın anlattığına göre “nasolsa evdeyim dur çöp vergisi yatırayım” falan diye belediyeye gelenler oluyormuş... aynı şekilde yine nasılsa evdeyim diye hastaneye cildiyeye filan gidip üç yıl önce çıkan et benini aldırmaya giden mi ararsın, rutin kadındoğum kontrolü yaptıran mı... birbirine iftara giden komşular, filasyon ekibine kendi ismini temaslı söylediği için küsenler...
Biz bu belayı daha çoook çekeriz.
Nicel bey canlı yayında demişti erkekleri çok etkiliyor ilerde covud yüzünden sperm faktörlü tüp Bebek çok çoğalacak demişti.Yumurta toplama zamanı ya da öncesinde covid geçirilirse 6 ay iptal ediliyormuş tedavi. Kadın doğumcularda en az 6 ay korunmayı öneriyormuş. Demekki yumurta ve sperm kalitesi düşüyor etkileniyor vucut. Birde hangi organda hasar varsa oraya saldırıyormuş.
Bu troidin olmadığı kimse yok. Ne kadar çok hastalık dolu etrafımızdaİhmal etme canım. Ben transferden öncede gitmiştim yine giderim. Bende transfer günü ilacı bırakmamı istemişti ama benim durumum sizinkinin tam tersi tabi . Hipertroidi benim. Bana ilk kontrole gittiğim zaman sormuştu Nicel bey kontrol altında mı kim ilgileniyor diye.
Geçen onedio da vardı doğru mu bilmiyorum sağlık çalışanı tweet atmış covid pozitif olan hastanın pazardan eve gelmesini bekliyoruz diyeİnsanlar çok umursamaz. Bak anneme karantina verilmedi ona rağmen o da evden çıkmıyor. Taşıyıcıysam başkasını günahına giremem diyor.
Çok dikkatli olmak lazım. Ablam iş yerinde yemek yerken sadece maske çıkartıyor. Yemeği özellikle evden götürüyor yemekhaneye gitmemek için su dışında içecek içmiyor maske indirmemek içinona rağmen bulaşmış bir şekilde. Asemptomatik hiç belirtisi yok.Geçen kontrolde sordum ben de doktora. Vitamin vs geçiştirmeye çalışıyolarmış genelde de. İşte yoğun bakımlık olursan da napacaklar, o zaman veriyorlardır
Nicel bey canlı yayında demişti erkekleri çok etkiliyor ilerde covud yüzünden sperm faktörlü tüp Bebek çok çoğalacak demişti.
45 yıl içinde erkeklerin %60 ında kısırlık olacakmış. Abd de yapılan bir araştırmaymış.Bu troidin olmadığı kimse yok. Ne kadar çok hastalık dolu etrafımızda
Çok çok üzülüyorum sağlık çalışanlarına bişey olduğunda. Gencecik kaç doktor hemşire vefat etti. İnsanların umrunda değil. Allah rahmet eylesin çok üzüldümKendileri veya etraflarındaki kişiler hafif geçirince, hafife alma eğiliminde oluyorlar. Kendi canları yanmadığı için...
Geçtiğimiz hafta çok sevdiğimiz bir yakınımızı kaybettik. Hematoloji profesörüydü. Hayatımda tanıdığım en kibar, en çok okuyan, en çok yönlü ve en entelektüel insandı. Canımız çokkk yandı
Ben ilk negatif tüp Bebek sonrası tanıştım belki var di bilmiyorum ama hayırlısı ya45 yıl içinde erkeklerin %60 ında kısırlık olacakmış. Abd de yapılan bir araştırmaymış.
Ben 16 yaşında tanıştım troidle. Anne anneanne ve teyzeden geçen bir hastalıkmış.Türkiyede iyot eksikliğinden dolayı çok yaygın maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?