- 10 Temmuz 2021
- 24
- 17
- 38
Merhaba canım bize de öyle denilmişti ama çok şükür buldular ama üç kez örnek vermesi gerekti. İnşallah sizinde öle olurarkadaşlar benimde yarin opu islemim var eşimde aynı zamanda sperm vercek eğer bulamazsak yeterli sayıda mikro tese yapılacak denildi. bu konuda bilgisi olan yaşayan var mı?
çok şükür canım bizde 3 örnek verdik ve 5.güne giden 6 tane embriyomuz oluştu. şuan heyecanla transfer edilecek zamanı bekliyoruz. senin ne kadar sürede transfer edilmişti?Merhaba canım bize de öyle denilmişti ama çok şükür buldular ama üç kez örnek vermesi gerekti. İnşallah sizinde öle olur
Canım bende rahim dinledirme yaptılar ikinci adetim ile gitmeye başlamıştım rahim kalınlaşması için seninki taze transfer mi olacakçok şükür canım bizde 3 örnek verdik ve 5.güne giden 6 tane embriyomuz oluştu. şuan heyecanla transfer edilecek zamanı bekliyoruz. senin ne kadar sürede transfer edilmişti?
Biz bebelerle zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz, 24 gün olmuş bileKızlar nasılsınız. Herşey iyidir ins. Ya bu virüs patladı yine yarına randevu aldım Sinovac vurulucam. Nicel beyede sordum "Gebelere aşı öneriliyor tabi takip eden hekiminizede danışın" dedi. Bu ara yine hamilelerin vefat haberlerini duyunca kararımı verdim. Hint varyantı çok bulaşıcı ve daha tehlikeliymis.
Çok şükür canım herşey yolunda.Kızlar nasılsınız. Herşey iyidir ins. Ya bu virüs patladı yine yarına randevu aldım Sinovac vurulucam. Nicel beyede sordum "Gebelere aşı öneriliyor tabi takip eden hekiminizede danışın" dedi. Bu ara yine hamilelerin vefat haberlerini duyunca kararımı verdim. Hint varyantı çok bulaşıcı ve daha tehlikeliymis.
İyiyiz canım her şey yolunda çok şükürKızlar nasılsınız. Herşey iyidir ins. Ya bu virüs patladı yine yarına randevu aldım Sinovac vurulucam. Nicel beyede sordum "Gebelere aşı öneriliyor tabi takip eden hekiminizede danışın" dedi. Bu ara yine hamilelerin vefat haberlerini duyunca kararımı verdim. Hint varyantı çok bulaşıcı ve daha tehlikeliymis.
Biz bebelerle zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz, 24 gün olmuş bile
Ben de perşembe günü olucam aşı, biontec , bakalım bir sorun olmaz inşallah. Emzirirken olabilirsin dedi Ahmet Bey de, çocuk doktorumuz da. Hemen ol demişlerdi hatta.
Çok şükür canım herşey yolunda.
Ben geçen hafta sinovac oldum, daha fazla riske atamadım kendimi. Sende iyi yapmışsın bol antikor, şifa olsun insallah.
İyi olmanıza sevindim kızlar.İyiyiz canım her şey yolunda çok şükürO aşı benimde kafamı kurcalıyor ya ben istiyorum gibi de değil gibi de muammaktayim hadi şifa olsun inşallah
Hayırlı olsun bakalım, ınsallah hiç hastalık bulaşmadan atlatıriz bu süreci, yeni varyantta çok kötü, annem karantinada şimdi 21 gün bir de evde çok zor. Bir de zor geçiyor hastalık. Aman çok dikkat edin kendinize.İyi olmanıza sevindim kızlar.Sağolun Vuruldum bende şimdi hiç bişey yokmuş aman bu mu yani dedim Hemşireye sordum hamile olup vurulan var mı diye "oo çok var" dedi bı sıkıntı da olmamış. Bende karar vermekte zorlandim ama şu hint varyantı korkuttu havadan bile bulasiyormus. Bağışıklığımizda düşük şuan en iyisi vurulayım dedim. Biontech isterdim ama cesaret edemedim oda doğumdan sonra ins
Çok geçmiş olsun canım. İnsallahHayırlı olsun bakalım, ınsallah hiç hastalık bulaşmadan atlatıriz bu süreci, yeni varyantta çok kötü, annem karantinada şimdi 21 gün bir de evde çok zor. Bir de zor geçiyor hastalık. Aman çok dikkat edin kendinize.
Hala taraftarı degilim ama korkuyorumda.önerilme konusunda haklısın canım Allah korusun bulaşsa. Fransada amca kızı var gebelere vurulmuyor dedi hatta emzirenlere 6 ayda zorunluluk varmış bebek ek gıdaya gectiğinde. Geri kalan herkes 12 yasta dahil zorunluluk haline getirdiler resmen dedi. Ek gıda falan değil de bi doğursak olucam. Rabbim hepimizi korusun şu illettenKızlar nasılsınız. Herşey iyidir ins. Ya bu virüs patladı yine yarına randevu aldım Sinovac vurulucam. Nicel beyede sordum "Gebelere aşı öneriliyor tabi takip eden hekiminizede danışın" dedi. Bu ara yine hamilelerin vefat haberlerini duyunca kararımı verdim. Hint varyantı çok bulaşıcı ve daha tehlikeliymis.
Şifa olsun canım sana bebişeİyi olmanıza sevindim kızlar.Sağolun Vuruldum bende şimdi hiç bişey yokmuş aman bu mu yani dedim Hemşireye sordum hamile olup vurulan var mı diye "oo çok var" dedi bı sıkıntı da olmamış. Bende karar vermekte zorlandim ama şu hint varyantı korkuttu havadan bile bulasiyormus. Bağışıklığımizda düşük şuan en iyisi vurulayım dedim. Biontech isterdim ama cesaret edemedim oda doğumdan sonra ins
Allah şifa versinHayırlı olsun bakalım, ınsallah hiç hastalık bulaşmadan atlatıriz bu süreci, yeni varyantta çok kötü, annem karantinada şimdi 21 gün bir de evde çok zor. Bir de zor geçiyor hastalık. Aman çok dikkat edin kendinize.
Hala taraftarı degilim ama korkuyorumda.önerilme konusunda haklısın canım Allah korusun bulaşsa. Fransada amca kızı var gebelere vurulmuyor dedi hatta emzirenlere 6 ayda zorunluluk varmış bebek ek gıdaya gectiğinde. Geri kalan herkes 12 yasta dahil zorunluluk haline getirdiler resmen dedi. Ek gıda falan değil de bi doğursak olucam. Rabbim hepimizi korusun şu illetten
Herkes bişey diyor bize kaldi iş. Şu asi karşıtlarınada çok sinir oluyorum. Virüs onlarin yüzünden iyice uzadıŞifa olsun canım sana bebişe
Aslında insanların tedbirsizliği bas belası. Karsıt degilim kesinlikle hamile olmasam simdiye olmuştum ama bilinmezlik korkutuyor. Rabbim cümlemizi korusun canımHerkes bişey diyor bize kaldi iş. Şu asi karşıtlarınada çok sinir oluyorum. Virüs onlarin yüzünden iyice uzadıAmin inşallah canım
Evet hamilelik çok başka bı olay. Hamile olmayıp hurafelere inananlara kızıyorum ben. AminnAslında insanların tedbirsizliği bas belası. Karsıt degilim kesinlikle hamile olmasam simdiye olmuştum ama bilinmezlik korkutuyor. Rabbim cümlemizi korusun canım
Bu gün dra gittim kontrole. Aşı olayını tekrar sordum baslarda bekleyelim diyordu. Şimdi bir an önce ol dedi. Sinovac mı biontech mi dedim biontech dedi. Sinovacın koruyuculuğu bu yeni varyantta cok düşük ve gebe kayıpları coğaldı bi dahaki kontrole kadar olman daha iyi olur okullarda acılıyor cocugun var okula gidecek dedi. Hazır kan sulandırıcıları kullanıyorken dedi. Olucam galiba ama yan etkilerindende korkuyorumEvet hamilelik çok başka bı olay. Hamile olmayıp hurafelere inananlara kızıyorum ben. Aminn
Evet canim doğru demiş. Eşime 112 deki doktor cok yayıldi ama söylemiyorlar demis. Yeni varyantlarda tehlikeli bende pişman oldum sinovac olduğuma biontech olayım. Biontech in yan etkiside çok değil. Genelde hafif kol ağrısı oluyor. Sinovac özellikle hiç bir etkisi olmadı bende. İlk üç ayı geçtik ya bı sıkıntıda olmaz bence...Bu gün dra gittim kontrole. Aşı olayını tekrar sordum baslarda bekleyelim diyordu. Şimdi bir an önce ol dedi. Sinovac mı biontech mi dedim biontech dedi. Sinovacın koruyuculuğu bu yeni varyantta cok düşük ve gebe kayıpları coğaldı bi dahaki kontrole kadar olman daha iyi olur okullarda acılıyor cocugun var okula gidecek dedi. Hazır kan sulandırıcıları kullanıyorken dedi. Olucam galiba ama yan etkilerindende korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?