- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.004
- 133
Yaa yeni gördüm Allah analı babalı büyütsünKızlar benim ikizlerim 31.07.2021de doğdular çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba. O ağrılar bir süre devam ediyor gebelikte de. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsınız.merhaba arkadaşlar. bu gün kan verdim çok çok heyecanlıyım içim bir o kadar da buruk. son 3 gündür sanki tüm belirtilerim gitti, adet olacak gibi ağrılarım vardı sadece. hayırlısı artık
teşekkür ederim inşallahMerhaba. O ağrılar bir süre devam ediyor gebelikte de. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsınız.
Hayirlisi olsun canım. İns güzel sonuc alırsinmerhaba arkadaşlar. bu gün kan verdim çok çok heyecanlıyım içim bir o kadar da buruk. son 3 gündür sanki tüm belirtilerim gitti, adet olacak gibi ağrılarım vardı sadece. hayırlısı artık
İnşallah. idrar testim negatif o yüzden biraz umutlarım tükendiHayirlisi olsun canım. İns güzel sonuc alırsin
Yedek embriyon var mı canım. Kan kesin sonucu verir geç tutunma belkide. Allah gönlüne göre versin.İnşallah. idrar testim negatif o yüzden biraz umutlarım tükendi
1 tane orta kalite varYedek embriyon var mı canım. Kan kesin sonucu verir geç tutunma belkide. Allah gönlüne göre versin.
Orta kalite çok tutan var. Pek farkı yok. İns bu olsun tabide olmazsada elinde var canım onu degerlendirirsin.1 tane orta kalite var
eşim hep pozitif düşünüyordu negatif kelimesini bile kullandırtmıyordu. onu nasıl teskin edicem bilmiyorumOrta kalite çok tutan var. Pek farkı yok. İns bu olsun tabide olmazsada elinde var canım onu degerlendirirsin.
Malesef olabiliyor biraz şans işi benim ilki tutmadı mesela. Her deneme birbirinden çok farklı oluyor. Hayırlısı olsun ins sonuç güzel olur.eşim hep pozitif düşünüyordu negatif kelimesini bile kullandırtmıyordu. onu nasıl teskin edicem bilmiyorum
teşekkür ederim nasipMalesef olabiliyor biraz şans işi benim ilki tutmadı mesela. Her deneme birbirinden çok farklı oluyor. Hayırlısı olsun ins sonuç güzel olur.
peki 2. deneme için ne kadar süre beklemek gerekiyor?Malesef olabiliyor biraz şans işi benim ilki tutmadı mesela. Her deneme birbirinden çok farklı oluyor. Hayırlısı olsun ins sonuç güzel olur.
Pek bekletmiyorlar. İlk yada ikinci adetle başlayalım diyolar. Tabi kişiye göre degisiyordur belki... Sonucun çıktı mı canım. Bugün kaçıncı günündü?peki 2. deneme için ne kadar süre beklemek gerekiyor?
11.günümdü 0.0 çıktı değerim. nicel bey farklı bir laboratuvarda tekrarlasın demişPek bekletmiyorlar. İlk yada ikinci adetle başlayalım diyolar. Tabi kişiye göre degisiyordur belki... Sonucun çıktı mı canım. Bugün kaçıncı günündü?
Üzüldüm.11.günümdü 0.0 çıktı değerim. nicel bey farklı bir laboratuvarda tekrarlasın demiş
MasallahKızlar benim ikizlerim 31.07.2021de doğdular çok şükür, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah, 10 günlük olduk şükürMasallahsaglıkla büyüt canım. Hayırlı evlat olsunlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?