Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

merhaba arkadaşlar. bu gün kan verdim çok çok heyecanlıyım içim bir o kadar da buruk. son 3 gündür sanki tüm belirtilerim gitti, adet olacak gibi ağrılarım vardı sadece. hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar. bu gün kan verdim çok çok heyecanlıyım içim bir o kadar da buruk. son 3 gündür sanki tüm belirtilerim gitti, adet olacak gibi ağrılarım vardı sadece. hayırlısı artık
Merhaba. O ağrılar bir süre devam ediyor gebelikte de. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah pozitif sonuç alırsınız.

Hayirlisi olsun canım. İns güzel sonuc alırsin

eşim hep pozitif düşünüyordu negatif kelimesini bile kullandırtmıyordu. onu nasıl teskin edicem bilmiyorum
Malesef olabiliyor biraz şans işi benim ilki tutmadı mesela. Her deneme birbirinden çok farklı oluyor. Hayırlısı olsun ins sonuç güzel olur.

Pek bekletmiyorlar. İlk yada ikinci adetle başlayalım diyolar. Tabi kişiye göre degisiyordur belki... Sonucun çıktı mı canım. Bugün kaçıncı günündü?
11.günümdü 0.0 çıktı değerim. nicel bey farklı bir laboratuvarda tekrarlasın demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…