Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bende sinovac oldum ,bana kalsa bıontech olmak isterdim, doktorum sinovac tavsiye etti. Şimdi okullarda açılacak epey kaygılıyım.

Bi cesaret olucam sanırım ama randevu almaya hala cekiniyorumenabıza randevu ala girip geri çıkıyorum

Kızlar merhaba 26 yasında 2 yıllık evliyim . Kütahya’dan yazıyorum 2 kez olumsuz aşılama sonucunda tüp bebeğe başladım. İlk haftam cuma kontrolüm var . Ben gibi yeni başlayan varmı aramızda .
Kutahya dan hoşgeldin aramıza, inşallah her şey yolunda olur gönlünce olur
Bende kütahya dan gittim nicel bey e geçen sene

merhaba kızlar bende kütahyadayım. 6 embriyom oluştu. transfer asamasindayim bu ay adet olduğumda kontrolum var. süreç nasıl devam edecek bilmiyorum. ilk tüp bebek denemem.
Estrofem ilaca başlayacaksın. Rahim kalınlığına göre de tranfer gününe karar verecek. Tabi bu aşamada başka ilaçlarda kullanabilirsin duruma tedavi ye göre. Umarım her şey yolunda gider ❤

Estrofem ilaca başlayacaksın. Rahim kalınlığına göre de tranfer gününe karar verecek. Tabi bu aşamada başka ilaçlarda kullanabilirsin duruma tedavi ye göre. Umarım her şey yolunda gider ❤
peki size daha önce rahim filmi istemis miydi nicel hoca ?yani ben daha önce çektirmedim bazılari diyor kesinlikle önemli bazıları diyor gerek yok. Nicel hoca da böyle bir seyi atlamaz diye düşünüyorum ama acaip kafama takıldı.

peki bu ay icinde yaparlar mı transferi yani rahim kalınlığı çok gec olmuyordur sanırım

Benim daha önceden çekilmişti rahim filmi, o yüzden istemedi, hatta ben göstermiştim cd şeklinde rapor vardı elimde. Rahim filmi tüplerin açık mi kaoali mi olduğunu tespit etmek için ya hani belki ikinci planda kalıyordur tüp bebek için

peki bu ay icinde yaparlar mı transferi yani rahim kalınlığı çok gec olmuyordur sanırım
Üzerinden tam bir sene geçti tam hatırlayamıyorum ama şu şekilde olması lazım. 16 ağustos 'ta adet oldum. 2. Gun kontrole gittim. Estrofem e başladık. 31 ağustosta tekrar kontrole gittim, kalınlığı güzel dedi. 7 eylül de de transfer olmuştum. Herkes için farklıdır kalınlaşma zamanı süresi, kimisinin adetin 21. Gününe denk geldi kiminin 25. Gun falan. Ama aşağı-yukarı bu tarihler galiba

merhaba kızlar bende kütahyadayım. 6 embriyom oluştu. transfer asamasindayim bu ay adet olduğumda kontrolum var. süreç nasıl devam edecek bilmiyorum. ilk tüp bebek denemem.
Merhaba canım hayırlı olsun rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah . Benim 8 embriyom oluştu ama henüz bugün 3. Günleri.
5. Güne kadar azalış gösterebilirmiş. Dondurulacaklar. Transferim için 2 adet dönemi bekleteceğini söyledi henüz adet görmedim.

Merhabalar , bende Eskişehir de tüp bebek doktoru araştırıyorum arkadaşlar. Sizlerin tecrübesi benim için önemli ve bilgisi acıbadem zaten çok iyi bir hastane Mine hanıma tedavi oldum ama nicel beyi de çok duyuyorum . Birde en son güncel fiyatları neler aradım bilgi almak için dönüş sağlanamadı. Bende pco var 28 yaş ve klomenle bir düşüğüm var.

Canım 30 bini gözden çıkar ilaçlar hastane vs . Hangi Hastane olursa olsun verdiği rakamın üzerine 5-10 koymalısın

Nicel beyi kesinlikle tavsiye ederim zaten Eskişehir'de çok alternatifte yok. Laboratuvarları iyi. Bir yada ikinci denemede genelde tutuyor. Yaşınız genç olması, revervinizin yüksek olmasi şansınızi artırıyor. Kolay bı hasta olursunuz büyük ihtimalle... Fiyatlar kullanılan ilaçlara göre, tedaviye göre değişiyor. Gonal f in fiyatı yüksek. Fostimon verirse daha uyguna gelir. Rapor alıp tedaviye başlarsanız çok iyi olur 7-8 bin TL gibi faydası oluyor raporun... Geçen yıl için raporsuz benim 20 bin tuttu. Raporlu toplam 13 bin gibi biseydi.Guncel fiyatları bilmiyorum ama şuan raporsuz 25 bin gibi tutar heralde. Raporlu da 15-16 bin falandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…