- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
Cevap verdiginiz icin cok tsk ederim canim umarim baska doktor takibini kabul ederler zaten birazdan bilgi hattina yazarim onlarin. Rabbim sizinde dogumunuzu kolaylastirsin hayirli saglikli evlatlar nasipsin etsin kuzumOn görüşme sonrası adet gününde gideceksin. Yumurtalarını sayacak hormon ignelerine başlayacaksın. Yumurtaların büyüme hızına göre ara ara çağırır. Yumurta toplama gününüde sayarsak 4-5 kez gidersin tahmini... Sonra zaten bir ay ara oluyor rahim dinlendirme. Genelde bunu yapıyorlar. Rahim dinlendirme sonrası yine adetle rahimin kalınlıgina bakmak için bir iki kez çağırıyor. Yeterli kalınlık oluncada transfer oluyorsun. Toplamda 8-9 kez gidersin en az.Tabi bunlar tahmini genelde bu şekilde. Başka doktorun takibini kabul ederler mi bilmiyorum onu konuşursunuz. Hayırlısi olsun.
Çok tesekkur ederim ne güzel dua ettinCevap verdiginiz icin cok tsk ederim canim umarim baska doktor takibini kabul ederler zaten birazdan bilgi hattina yazarim onlarin. Rabbim sizinde dogumunuzu kolaylastirsin hayirli saglikli evlatlar nasipsin etsin kuzum
Bende cok tesekkur ederim canim insallah belki tup bebege kalmadan asilamada guzel sonuc alirimÇok tesekkur ederim ne güzel dua ettinUzaktan gelen hasta çok bı kolaylık saglarlar sanırım. İns uzatmadan ilk denemede sonuca ulaşırsınız
Artık som haftalara doğru insan bi an önce doğsun diyor çok zorlanıyor hem bedenen hem ruhen. Ama dediğin gibi insan en çok o hareketlerini özlüyor. Her anı çok kıymetli. ❤❤Sağol canım. Karnım bu ay hızla büyüdü hic eskisi gibi değilim daha çabuk yoruluyorum. Reflü için hap verdi doktor o şekilde kurtuldumTam herşey iyi giderken bı iki haftadır usuttum nezle gibiydim atlattım öksürük kaldı. Benim reflü gibi öksürükte kronik gece uyutmaz.Oksuruk, kusma derken bebeğe bişey olur mu diyede korkuyorum. Herşey hamileliğe denk geldi bu ara. Dün kontrol vardı. Bebekte iyiymis bı sıkıntı yok. 3 hafta sonra gel dedi. Nst yede son iki haftada sokacakmis. Bebekte 29. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda... Sezeryan istediğimi söyledim. Tüp bebek olması normal doğum olmayacağı anlamina gelmiyor dedi. Sezeryanin risklerinden bahsetti.(Kan kaybı daha çokmuş falan) Yinede istersen kağıt imzalarsin olur dedi. Bazı doktorlarda tüp bebek değerli sezeryan yapalım diyor. Görüşler farklı bilemiyorum. Hamileliği de hiç sevmedim. Rahat geçmiyor. Herkes doğum sonrası zor diyor ama benim için hamilelikten kötü olamaz diye düşünüyorum.İns öyle olur. Hamileligin tek iyi yönü bebeğin hareketlerini hissetmek başkada güzel yön göremedim. Benim durumlar böyle canım. İçimi döktüm Sen nasılsın, bebiş nasıl? İyisiniz ins.
Canım kıyamam cok gecmiş olsun. Lohusalık üstüne birde bu saglık durumu fena olmuş. Toparlanırsın cabucak insallah. Ben lahusalıkta kafamda seytan boynuzları cıkmıştı resmen bide gaz problemi vardı. Sen gerildikce bebekte aynı sekilde huzursuzlanıyor.vede sen daha cok cıldırma. Ama hiçbir sey hiçbir durum kalıcı değil elbette geciyor gecer. Ben cok agırlaştım uyku falan yok yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum mide desen yediğimden zevk tat alamıyorum.resmen tahriş oldu yemek borum gaviscon bile kesmiyor. Saglıcakla kucagımıza alsak insallahJoanne11 D Denisss26 nasılsınız kızlar? Durumlar nasıl?
moda tas ogrt nasıl gidiyor bebişlerle hayat?
Canım gaviscon pek bı ise yaramıyor. En fazla bı iki saat idare ediyor.Doktor bana panpast 40 mg mide hapı verdi. Bı kez icmemde bile bir hafta yetiyor. Her gün içmemede gerek kalmıyor. Çok rahatladım ki benim çok beterdi kanama oluyordu. Doktoruna danış zordaysan verebilir.Canım kıyamam cok gecmiş olsun. Lohusalık üstüne birde bu saglık durumu fena olmuş. Toparlanırsın cabucak insallah. Ben lahusalıkta kafamda seytan boynuzları cıkmıştı resmen bide gaz problemi vardı. Sen gerildikce bebekte aynı sekilde huzursuzlanıyor.vede sen daha cok cıldırma. Ama hiçbir sey hiçbir durum kalıcı değil elbette geciyor gecer. Ben cok agırlaştım uyku falan yok yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum mide desen yediğimden zevk tat alamıyorum.resmen tahriş oldu yemek borum gaviscon bile kesmiyor. Saglıcakla kucagımıza alsak insallah
Tesekkürederim canım sorayım bari. Gece uyku arası bile kalkıyorum şurup içiyorum iyice tahriş oldu. Mesaj atayım bari yarın. Şu ferrum ayrı bi dert zaten. Az kaldı canım ya atlatacagız insallah. İsimde karar verdinizmiCanım gaviscon pek bı ise yaramıyor. En fazla bı iki saat idare ediyor.Doktor bana panpast 40 mg mide hapı verdi. Bı kez icmemde bile bir hafta yetiyor. Her gün içmemede gerek kalmıyor. Çok rahatladım ki benim çok beterdi kanama oluyordu. Doktoruna danış zordaysan verebilir.
Sor canım onun sayesinde Demir haplarini tekrar içmeye başladım. Yoksa Demir hapı mahvediyordu beni. İcmeyincede halsizlik oluyordu şimdi iyiyim o yüzden. İns denis bu ara zaman hiç geçmiyor sanki:/ İsim evet karar verdik. İfşa olmiyim diye yazmiyimTesekkürederim canım sorayım bari. Gece uyku arası bile kalkıyorum şurup içiyorum iyice tahriş oldu. Mesaj atayım bari yarın. Şu ferrum ayrı bi dert zaten. Az kaldı canım ya atlatacagız insallah. İsimde karar verdinizmi
Aynen ya o demir hapı cok fena. Bide benim sıpa inanılmaz hareketli.bu durumdan şikayetçi değilim yalnız vajinaya doğru topaklaşıp kasılmalar cogaldı Allahtan düzensiz ama günde 10kere falan yasıyorum sendede öylemi?Sor canım onun sayesinde Demir haplarini tekrar içmeye başladım. Yoksa Demir hapı mahvediyordu beni. İcmeyincede halsizlik oluyordu şimdi iyiyim o yüzden. İns denis bu ara zaman hiç geçmiyor sanki:/ İsim evet karar verdik. İfşa olmiyim diye yazmiyimama öncesinde yazdığım isim başkada bulamadım. Siz karar verdiniz mi canim.
Benimki 20. Haftalarda daha hareketliydi şimdi sakin sadece daha güçlü. Baş asaği durduğu için midemin sağ tarafı şişik duruyor sanırım poposu ordaAynen ya o demir hapı cok fena. Bide benim sıpa inanılmaz hareketli.bu durumdan şikayetçi değilim yalnız vajinaya doğru topaklaşıp kasılmalar cogaldı Allahtan düzensiz ama günde 10kere falan yasıyorum sendede öylemi?
Tamda o canım sertleşip kafayı dayıyor gibi oluyor top gibi ve vajinaya baskı ve agrı veriyor. Yalancı kasıılmalar deniliyor rlada konustum sıklığı ve düzenlimi o önemli dedi. hemen hergün yasıyorum Allahtan düzensiz.Benimki 20. Haftalarda daha hareketliydi şimdi sakin sadece daha güçlü. Baş asaği durduğu için midemin sağ tarafı şişik duruyor sanırım poposu ordaBenim aksamlari karnım midem taş gibi oluyor kasılma o mu acaba? Birde adet sancım oluyor canım 1-2 dk sürüyor geçiyor.
Kesinlikle demir hapı bası cekiyor tabi bebegin baskısıda vardır ama özellikle o hapı aldıktan sonra kuduruyor. Aklımda olsun onuda sorayımKızlar bana demir hapı çok feci dokunmuştu, tekli şurup gibi demir ilaçları var sıvı, tadı vanilyalı şekerli tentürdiot gibi ama hiç dokunmuyobenim kullandığımın ismi maltofer ‘di. doktora sorsanıza onu da, midenizi mahveden şeylerin başında demir geliyodur.
Bakalım bebişler ne kadar saçlı doğacakKesinlikle demir hapı bası cekiyor tabi bebegin baskısıda vardır ama özellikle o hapı aldıktan sonra kuduruyor. Aklımda olsun onuda sorayım
Evet canim bende sordum dediki 10 dk da falan duzenli sancin olmasi lazım. Dedim evde dogurmaktan korkuyorum. Güldü ilk hamilelikte hemen doğum olmaz zaten anlarsın dediTamda o canım sertleşip kafayı dayıyor gibi oluyor top gibi ve vajinaya baskı ve agrı veriyor. Yalancı kasıılmalar deniliyor rlada konustum sıklığı ve düzenlimi o önemli dedi. hemen hergün yasıyorum Allahtan düzensiz.
Ya onu sordum. Şurup mide bulandirmiyormus falan. Takviyeler zaten mide bulandırır dedi. Şurup olan kanını artirmaz dedi vermedi. İns doguralimda vitaminlerden kurtulalım.Kızlar bana demir hapı çok feci dokunmuştu, tekli şurup gibi demir ilaçları var sıvı, tadı vanilyalı şekerli tentürdiot gibi ama hiç dokunmuyobenim kullandığımın ismi maltofer ‘di. doktora sorsanıza onu da, midenizi mahveden şeylerin başında demir geliyodur.
O merak ayrı birsey ama ultrasn fotoları abisine benzettirior saglıkla gelsinler insallahBakalım bebişler ne kadar saçlı doğacak
YaaO merak ayrı birsey ama ultrasn fotoları abisine benzettirior saglıkla gelsinler insallah
İnsallah canım benimYaaSağlıkla al kucağına
Ben de bu suruptan çok memnun kaldım, demir hapları çok fena midemi bulandiriyordu . Hâlâ daha içiyorum doğumdan sonra 2 ay devam et dedi Ahmet Bey.Kızlar bana demir hapı çok feci dokunmuştu, tekli şurup gibi demir ilaçları var sıvı, tadı vanilyalı şekerli tentürdiot gibi ama hiç dokunmuyobenim kullandığımın ismi maltofer ‘di. doktora sorsanıza onu da, midenizi mahveden şeylerin başında demir geliyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?