Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhaba. Nicel hocaya histeroskopi yaptıranlar sonrasında patoloji sonucu için ayrıca çağırıldınız mı
Ben de histeroakopi oldum canan hanım patalojı sonucu ıle ılgılı görüşmek için bekliyoruz diye aradı ben de bir sıkıntı mı var diye korkuyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için çok geçmiş olsun , Tıpa gitmeye karar verdim bende inşallah.

Joanne11 D Denisss26 nasılsınız kızlar? Durumlar nasıl?

moda tas ogrt nasıl gidiyor bebişlerle hayat?
Sağol canım. Karnım bu ay hızla büyüdü hic eskisi gibi değilim daha çabuk yoruluyorum. Reflü için hap verdi doktor o şekilde kurtuldum Tam herşey iyi giderken bı iki haftadır usuttum nezle gibiydim atlattım öksürük kaldı. Benim reflü gibi öksürükte kronik gece uyutmaz.Oksuruk, kusma derken bebeğe bişey olur mu diyede korkuyorum. Herşey hamileliğe denk geldi bu ara. Dün kontrol vardı. Bebekte iyiymis bı sıkıntı yok. 3 hafta sonra gel dedi. Nst yede son iki haftada sokacakmis. Bebekte 29. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda... Sezeryan istediğimi söyledim. Tüp bebek olması normal doğum olmayacağı anlamina gelmiyor dedi. Sezeryanin risklerinden bahsetti.(Kan kaybı daha çokmuş falan) Yinede istersen kağıt imzalarsin olur dedi. Bazı doktorlarda tüp bebek değerli sezeryan yapalım diyor. Görüşler farklı bilemiyorum. Hamileliği de hiç sevmedim. Rahat geçmiyor. Herkes doğum sonrası zor diyor ama benim için hamilelikten kötü olamaz diye düşünüyorum.İns öyle olur. Hamileligin tek iyi yönü bebeğin hareketlerini hissetmek başkada güzel yön göremedim. Benim durumlar böyle canım. İçimi döktüm Sen nasılsın, bebiş nasıl? İyisiniz ins.

Gün nasıl geçiyor anlamıyoruz gerçekten, evde 10 kişi olsa 10 una da iş var :)
Senin nasıl gidiyor baya büyümüştür minnos .
Bizden sonra çok sessiz kalmış buralar
Hakikatten 10 kişi olsan 10 una da iş var ama bi yandan da kafa kalabalık götürmüyor

Biz fena değiliz ya, yani yine de çok şükür diyeyim. Üç hafta önce düştüm ve ayağımda 3 tane tarak kemiğimi birden kırdım. Apar topar memlekete geldik, ailem destek oluyor. Alçımın çıkmasına da bir hafta kaldı, atlattık gibi şükür. Ama cidden çok zor zamanlar geçirdik…

Joanne11 , doğum bence çok kişisel bir karar. Çok zor normal doğum geçirenler de var, sezaryenden çok kötü bahsedenler de. Bilmiyorum ama bence benim için sezaryen doğru karardı, süper rahat bir doğum süreci geçirdim. Umarım senin de her ne seçersen seç doğumun benimki kadar rahat geçer

Hamileliğin de bebeğin de zorlukları var. Benim için ilk 40 gün, hamilelikten daha zor ve sıkıntılı geçti. 40-60 arası fena değildi, işte sonra ayağımı kırdım zaten işler iyice zorlaştı ama tabi eğer kırmasam daha kolaylaşırdı heralde. Doğum sonrası umarım hiçbiriniz yaşamazsınız, ama beni en çok zorlayan şey lohusa depresyonu oldu

Aa çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm talihsizlik olmuş Zaten öyledir herşey üstuste gelir. Dikkat et kendine. İns hemen toparlarsin.

Çok çok geçmiş olsun , benim hamilelegim çok zordu o yüzden şükrettim kurtuldugim için lohusa depresyonuna girmeye vaktim olmadi ikiz bebekle

Selam kizlar birsey sormak istiyorum. Bu ay asilamaya baslicaz nasipse olmazsa tup bebek nicel beye gitmeyi dusunuyoruz tup bebek icin. Sehir disindan katilacagim. Sorum su on gorusme ile birlikte kac defa gitmem gerekecek? Normal kontrollerimi kendi sehirimde kadin dogum doktoruma yaptiririm sanirim ve bilgileri nicel beyle paylasirim diye dusunuyorum acaba asama asama beni bilgilendirirmisiniz rica etsem? Esimle birlikte 36 yasindayiz

Ya tabi illa ki herkeste olacak diye de bir şart yok. Ama ola ki olan olursa burdan da yazmış olayım, geçiyor…
Evet insanın elinde olan bir şey değil gerçekten zor bebek bakımı, uykusuz geceler, ağlama nöbetleri derken zaman geçiyor değil mi , Allah sağlık sıhhat versin de geçer insalal hepsi

On görüşme sonrası adet gününde gideceksin. Yumurtalarını sayacak hormon ignelerine başlayacaksın. Yumurtaların büyüme hızına göre ara ara çağırır. Yumurta toplama gününüde sayarsak 4-5 kez gidersin tahmini... Sonra zaten bir ay ara oluyor rahim dinlendirme. Genelde bunu yapıyorlar. Rahim dinlendirme sonrası yine adetle rahimin kalınlıgina bakmak için bir iki kez çağırıyor. Yeterli kalınlık oluncada transfer oluyorsun. Toplamda 8-9 kez gidersin en az.Tabi bunlar tahmini genelde bu şekilde. Başka doktorun takibini kabul ederler mi bilmiyorum onu konuşursunuz. Hayırlısi olsun.

Ay senin de 34 hafta olmuş nasılsın nasıl geçiyor hamilelik heyecan var mı

Ay senin de 34 hafta olmuş nasılsın nasıl geçiyor hamilelik heyecan var mı
Sorma canım zaman geçmiyor derken bir anda bu zamanlara geldik.Bazen isyan etsemde tedavileri düşününce mutluyum. Bu ay diğer aylar gibi değil karnım daha hızlı büyüdü agirlastim.Yuruyus yapmakta zor geliyor artık. Biraz adet sancısı gibi ağrım oluyor kısa sürede geçiyor. Hamilelik zormuş sen ikizlerle iyi dayanmissin. Tek bile zor geldi bana... Heyecan biraz var. Doğsada sevsem diyorum. İns hayal ettiğim gibi doğum sonrası güzel olur.Bazen ilaç almak için Acibademin ordan geçiyoruz. Hastaneyi görünce mutlu oluyorum eski günleri hatirlayincada iyi ki bitmiş diyorum. Allah tedavi olan herkese yardım etsin Sen nasılsın canım. Bebislerle hayat nasıl geçiyor

Son düzenleme:
Bizim ev curcuna 10 kişi olsa 10 kişiye de iş var . Iki tane olunca sırayla besle bez al, uyutmaya çalış günler geçip gidiyor 49 günlük oldu bile çok şükür

Bizim ev curcuna 10 kişi olsa 10 kişiye de iş var . Iki tane olunca sırayla besle bez al, uyutmaya çalış günler geçip gidiyor 49 günlük oldu bile çok şükür
Oy masallah ne ara oldu o kadar. Şimdilik zor olur ama ilerde iki çocuk birden aradan çıkmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…