- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 53
- 35
Şimdi hatırladığım kadarıyla şöyle anlatayım. önce bi ön görüşmeye gittik orda bi muayene olmadı önceki sonuçlarınızı inceleyip regl in 2.günü çağırıyo. sonra reglin 2.günü muayenede herşey uygunsa sizden ve eşinizden bi sürü kan tahlili isteyip tedaviye başlıyo. bi sonraki çağırışı reglin 7.veya 8. günü oluyo . bundan sonra da ortalama gün aşırı çağırıp yumurta takibi yapıyo(2-3 kere de burda çağırıyo). sonra zaten yumurta toplama yapılıyo. eğer taze transfer olacaksa, toplamadan 3 yada 5 gün sonra çağırıp transfer ediyolar. eğer rahim dinlendirme olacaksa 2 regl dinlendirip çağırıyo. o süreçte de sizi 3 kez falan çağırıyo. yani sizin sürecinize göre değişiyo ama kendi şehrimde yumurta takibi yaptırırım derseniz bi en başta bi opu da bi de transferde gelmeniz yetecektir. ama nicel hoca bunu kabul ediyor mu inanın bilemiyorum kendisi mi görmek ister?Selam kizlar birsey sormak istiyorum. Bu ay asilamaya baslicaz nasipse olmazsa tup bebek nicel beye gitmeyi dusunuyoruz tup bebek icin. Sehir disindan katilacagim. Sorum su on gorusme ile birlikte kac defa gitmem gerekecek? Normal kontrollerimi kendi sehirimde kadin dogum doktoruma yaptiririm sanirim ve bilgileri nicel beyle paylasirim diye dusunuyorum acaba asama asama beni bilgilendirirmisiniz rica etsem? Esimle birlikte 36 yasindayiz
Ben cok tsk ederim detayli bilgi icinŞimdi hatırladığım kadarıyla şöyle anlatayım. önce bi ön görüşmeye gittik orda bi muayene olmadı önceki sonuçlarınızı inceleyip regl in 2.günü çağırıyo. sonra reglin 2.günü muayenede herşey uygunsa sizden ve eşinizden bi sürü kan tahlili isteyip tedaviye başlıyo. bi sonraki çağırışı reglin 7.veya 8. günü oluyo . bundan sonra da ortalama gün aşırı çağırıp yumurta takibi yapıyo(2-3 kere de burda çağırıyo). sonra zaten yumurta toplama yapılıyo. eğer taze transfer olacaksa, toplamadan 3 yada 5 gün sonra çağırıp transfer ediyolar. eğer rahim dinlendirme olacaksa 2 regl dinlendirip çağırıyo. o süreçte de sizi 3 kez falan çağırıyo. yani sizin sürecinize göre değişiyo ama kendi şehrimde yumurta takibi yaptırırım derseniz bi en başta bi opu da bi de transferde gelmeniz yetecektir. ama nicel hoca bunu kabul ediyor mu inanın bilemiyorum kendisi mi görmek ister?
inşallah hiç gerek kalmaz. hatta inşallah hasta bile olmazsınız hamile kalmış olursunuz bu ay :)Ben cok tsk ederim detayli bilgi icinYani umarim kendi kadin dogum doktorumun takibiki kabul eder yoksa git geller cok zor olacak benim icin ekstradan masraf ama du bakalim bu hafta adetimi bekliyorum asilamaya baslicaz nasipse insallah tup bebege gerek kalmaz dilerim Rabbim kimseyi bekletmeden evladlarina kavusturur.
Sağol canimm. Herkes kendi haline düştü sanırım
Sağol canım bende iyiyim toparlandım iyiceSağol canimm. Herkes kendi haline düştü sanırımBende nasıl olayım iyiydim. Dün kontrolüm vardı herşey iyi görünüyordu suyum falan. Nst ye girdim sancın yüksek hissetmiyor musun dediler.Ben hiç bişey hissetmiyordum. Sancı 80 lere falan çıkmış. Bebekte nstye bağlıyken çok hareket etmeye başladı.Bebegin hareket etmesini neden önemsediler anlamadım. İyi olduğumu söyledim ama serum taktilar, oksijen verdiler. Dosyamı hazirladilar. Aha dedim doguruyorum heralde Bı kaç kez açıklık kontrolü yaptılar tabi buda biraz kanamaya neden oldu. Açıklıkta yokmuş. Akşama kadar orada kaldım çok sıkıcıydı. Neyse sonra eve git çok ağrın olursa gel dediler. Şimdilik biseyim yokta benimki acele ediyor gibi Arada yaz canım sen nasılsın iyisin inşallah özletme kendini
Ara vermen çok iyi oldu canım.Sağol canım bende iyiyim toparlandım iyiceuzaklaşmak iyi geldi baya.bundan sonra özletmem Çabucak kavuşmak istiyor minik sana demek ki. Az kalmış çok heyecanlı var mı şimdi sancın
Yazsaydın canımAra vermen çok iyi oldu canım.Aklıma geldinde bilerek yazmadim. Dedim kızı rahat bırakalım biraz Sabahları hafif adet sancım oluyor akşamda kasılma oluyor düzensiz. Benim minik az daha dursun 37 yi beklesin bari
Yok yok yıkılmazsin güçlüsün maşallah. Ne yollardan geçtik buda bizi güçlü yaptı benceYazsaydın canımkolay kolay yıkılmıyormuşum onu anladım 38-39 a kadar sabretse güzel olur tabi. İsmine karar verdiniz mi
Bu işin en zor kısmı isim bulmak sanırımYok yok yıkılmazsin güçlüsün maşallah. Ne yollardan geçtik buda bizi güçlü yaptı benceBurada yazmıyorum ama evet canım aynı isim başkada bulamadık
Doğumu Eskişehir de mi yapıcaksın canımAh kesinlikle
Evet canim. Tıp fakültesinde perinatolog takip ediyordu ya o giriyormuş doğuma neyseki Eskişehirde olacak. Git gel zor oluyorda Bileciktekilere pek güvenemiyorum.Doğumu Eskişehir de mi yapıcaksın canım
Alıştığın doktorla devam etmen daha iyi canım. Kendini de güvende hissedersinEvet canim. Tıp fakültesinde perinatolog takip ediyordu ya o giriyormuş doğuma neyseki Eskişehirde olacak. Git gel zor oluyorda Bileciktekilere pek güvenemiyorum.
Evet canimAlıştığın doktorla devam etmen daha iyi canım. Kendini de güvende hissedersin
Ne güzel az kalmış ne çabuk geçmiş zaman rabbim sağlıkla kurtarsın inşallahEvet canim
AminnNe güzel az kalmış ne çabuk geçmiş zaman rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah
İyiyim şükür yaramazlık yok Ankara Bahçeçi de tedavi gördüm bir tane embriyo oluştu genetiğe gönderdik sonuç bekliyorum bakalım artık ilk defa embriyom olduAminnBazı yönlerden hızlı bazı yönlerden çok yavaş geçti. Sen nasılsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?