Eskişehir Anneleri

mavigiller

BeLiS'im kızım..kuzum.. Herşeyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
559
486
33
36
Merhaba,
Eskişehir'de yaşıyorum Özel Ümit hastanesinde Dr. Tanser Şenses'e gitmeyi düşünüyorum.
Sizler hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz, merak ettiğim şeyler var gelin birbirimize destek olalım...

Canım bende ümit hastanesinde perihan sözere gidiyorum benim bayan tercihimdi ve çok da memnunum

ay çok sevindim cevabınıza benim şuan en merak ettiğim konu şu: doktorunuz sonraki randevu için size tarih veriyor mu?
Yoksa şu dönemde randevu alın görüşelim mi diyor ?
Tanser bey çok yoğun bir doktor en erken 1 ay sonrasına randevu alınıyor ve ben gittiğimde 10. haftam olacak 11.-14. haftalar arasında 2 li tarama testi yapılıyormuş. Beni çağıracak mı yoksa yine en erken 1 ay sonrasına mı kalacağım çok merak ediyorum.

Benim doktorum hiç bir zaman randevuyu kendi vermedi ben ayda bir müsayit olduğumda randevu alıp gittim ikili taramayı isteyip istemediğinizi konuşur hangi zamanda gelmeniz gitmeniz gerektiğini öğrenirsiniz

eviniz mavi hastaneye yakınsa Tamer beyi tavsiye ederim. şu gün gel diye kendi söylüyo ve bu benim hoşuma gitti. hamilelerle iyi ilgileniyo. ( henüz hamile değilim )

tanser beye gebelik öncesi kontrole gitmiştim ve yaklaşımından çok memnun kaldım babacan güven veren ve ben sormadan bilgilendiren bir doktor o nedenle kendisini tercih ettim bakalım cuma günü gidip öğreneceğim bu sürecin nasıl işleyeceğini..

Tanser bey çok tercih ediliyor ona gidip memnun kalan tanıdıklarım çok. Ama ben ümit vişnelik hastanesinde Emine Elmas Ediz e gittim ablamın da doktorudur. Bir sıkıntı olmasa bile her ay muhakkak kontrole çağırır. Testleri asla atlamaz hem sana hem anne karnında iken bebeğine gereken tüm testleri yapar. Doğum için seni çok rahatlatır oldukça guler yüzlu sakin bir insandır ben çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla gidebilirsin.

tanser beye düzenli gitmeye başladık hakkında çok olumlu şeyler duyuyordum gerçekten de ilgili güven veren bir doktor şuan için memnunum. Yoğunluğundan dolayı randevuların nasıl ayarlanacağı kafamda bir soru işaretiydi ama kendisi her seferinde bir sonraki randevum için tarih veriyor.
Tavsiyeniz için yinede teşekkür ederim Emine hanımın ismini bi kaç arkadaşımdan duymuştum.

merhabalar, ben de acıbadem bir doktora gidiyorum ama tavırlarından hiç memnun değilim, tanser beyi önerdi tüm tanıdıklarım ama siz şimdi çok yoğun deyince gözüm korktu biraz.

fotoğrafınız ne kadar güzel, ultrason resminde kurdele var. bebek kız mı :)

Acıbadem ramazan bayırlı, gelmem gereken zamanı kendisi söylüyor. Ayda bir çağırıyor. Memnunum, sakin, güler yüzlü bi doktor. Ve oldukca bilgili ve tecrübeli...

Acıbadem ramazan bayırlı, gelmem gereken zamanı kendisi söylüyor. Ayda bir çağırıyor. Memnunum, sakin, güler yüzlü bi doktor. Ve oldukca bilgili ve tecrübeli...

ben de acıbademde bir doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim. değiştirmek istiyorum ama iyi olanlarda sıra çok fazla. doktorum hiç bir soruma cevap vermiyor, sonra konuşuruz diyor. benimle ilgili değil ama kişisel hayatında çok mutsuz galiba. çok geriliyorum, benimki mucize gebelik, bunu da biliyor, en ufak tavsiye vs hiç birşey söylemedi. reçeteme düşük tehdidi yazmış, açıklama yapmadı. 3-4 ocak gibi bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim ve hala doktorum yok

Amin çok sağolun. Rabbim gönlünüze göre versin. Evladın kızı erkeği olmaz ama kız çocuğu bir başka oluyor sanki :)

size de olmuştur belki, etrafımda çok muhabbet dönüyor kız mı erkek mi diye. belki 50 kişi bebeğin kız demiştir bana, abartmıyorum. daha kalp atışlarını duymadım. annem kız çocuk çok iyi arkadaş olur, erkek evlendi mi çeker gider diyor ama bence belli olmaz. kendimi değil de ilerisini düşüncek olsam erkek istemem gerekirdi, başka çocuğumun olması çok zor, yaşım da var, tek kız kalacak hayatta ben de çok yaşlanmış olacağım. neyse, insan ister istemez yorum yapıyor da, sağlıklı olsun yeter.

Özel ümitte Tanser beyden çok çok memnunum düşünebilirsiniz. Acıbademde ise Mine İnan Eskişehirde isim yapmış bir numaralı doktor. Bebeğinizi zor bulmuşsunuz madem özen gösterin size kendinizi iyi hissettirecek ilgili bir doktorla geçirin bu dönemi. Hamilelik kadın hayatındaki en özel güzel ve hassas dönem bence.

doktordan ne beklediğiniz çok önemli. açıkçası benim çok fazla da sorum olmuyor, ama sorunca da doktorum ayrıntılı şekilde açıklıyor herşeyi. doktorunuza karşı kendinizi rahat hissetmeniz çok önemli. doktor nilgün karakaş başmak var, hastane doktoru değil, özel muayenehanesi var. bir arkadaşım ona gitti. çok memnun kaldı, çok ilgili bir doktormuş. bir de hastane doktoru olmadığı için daha fazla ilgilenebilir. muayene ücreti geçen yıl 150 TL ydi sanırım. isterseniz bi konrtole gidin, belki iyi enerji alırsınız.

teşekkür ederim, tanser bey için gittim ama ocak ayını tümden kapatmış, adam kapalı gişe doktor resmen. benim de 4 ocak gibi kalp atışları için mutlaka doktora gitmem gerekiyordu, perihan hanımdan randevu aldım. aynı olayı yaşarsam mine inan a gideceğim acıbademde.

hem grip oldum hem de idrar yolları enfeksiyonu. moralim çok fena, sizler tehlikeli günleri atlatmışsınız ne güzel, düşecek diye ödüm kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…