- 4 Şubat 2016
- 559
- 486
- 33
- 36
- Konu Sahibi mavigiller
-
tanser beye düzenli gitmeye başladık hakkında çok olumlu şeyler duyuyordum gerçekten de ilgili güven veren bir doktor şuan için memnunum. Yoğunluğundan dolayı randevuların nasıl ayarlanacağı kafamda bir soru işaretiydi ama kendisi her seferinde bir sonraki randevum için tarih veriyor.
Tavsiyeniz için yinede teşekkür ederim Emine hanımın ismini bi kaç arkadaşımdan duymuştum.
Teşekkür ederim evet kızımızın resmi ben yaptım beğenmenize sevindimfotoğrafınız ne kadar güzel, ultrason resminde kurdele var. bebek kız mı :)
Teşekkür ederim evet kızımızın resmi ben yaptım beğenmenize sevindim
Amin çok sağolun. Rabbim gönlünüze göre versin. Evladın kızı erkeği olmaz ama kız çocuğu bir başka oluyor sanki :):) ben de kız bebek çok istiyorum, inşallah kucağınıza alırsınız sağ salim
Acıbadem ramazan bayırlı, gelmem gereken zamanı kendisi söylüyor. Ayda bir çağırıyor. Memnunum, sakin, güler yüzlü bi doktor. Ve oldukca bilgili ve tecrübeli...
Amin çok sağolun. Rabbim gönlünüze göre versin. Evladın kızı erkeği olmaz ama kız çocuğu bir başka oluyor sanki :)
ben de acıbademde bir doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim. değiştirmek istiyorum ama iyi olanlarda sıra çok fazla. doktorum hiç bir soruma cevap vermiyor, sonra konuşuruz diyor. benimle ilgili değil ama kişisel hayatında çok mutsuz galiba. çok geriliyorum, benimki mucize gebelik, bunu da biliyor, en ufak tavsiye vs hiç birşey söylemedi. reçeteme düşük tehdidi yazmış, açıklama yapmadı. 3-4 ocak gibi bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim ve hala doktorum yok
doktordan ne beklediğiniz çok önemli. açıkçası benim çok fazla da sorum olmuyor, ama sorunca da doktorum ayrıntılı şekilde açıklıyor herşeyi. doktorunuza karşı kendinizi rahat hissetmeniz çok önemli. doktor nilgün karakaş başmak var, hastane doktoru değil, özel muayenehanesi var. bir arkadaşım ona gitti. çok memnun kaldı, çok ilgili bir doktormuş. bir de hastane doktoru olmadığı için daha fazla ilgilenebilir. muayene ücreti geçen yıl 150 TL ydi sanırım. isterseniz bi konrtole gidin, belki iyi enerji alırsınız.ben de acıbademde bir doktora gidiyorum ama hiç memnun değilim. değiştirmek istiyorum ama iyi olanlarda sıra çok fazla. doktorum hiç bir soruma cevap vermiyor, sonra konuşuruz diyor. benimle ilgili değil ama kişisel hayatında çok mutsuz galiba. çok geriliyorum, benimki mucize gebelik, bunu da biliyor, en ufak tavsiye vs hiç birşey söylemedi. reçeteme düşük tehdidi yazmış, açıklama yapmadı. 3-4 ocak gibi bebeğin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim ve hala doktorum yok
Özel ümitte Tanser beyden çok çok memnunum düşünebilirsiniz. Acıbademde ise Mine İnan Eskişehirde isim yapmış bir numaralı doktor. Bebeğinizi zor bulmuşsunuz madem özen gösterin size kendinizi iyi hissettirecek ilgili bir doktorla geçirin bu dönemi. Hamilelik kadın hayatındaki en özel güzel ve hassas dönem bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?