Eskişehir Anneleri

Sizin adiniza sevindim :) evet rapora yazmis tanser bey kontrol etti bana gore cok degil dedi ama seker yuklemesini one aldi bakalim pazartesi gidecegim ne olacak merak ediyorum. O sekerli icecegide nasil.icicem bilmiyorum

Geçmiş olsun, acil ve önemli bir şey olsa mutlaka önlem alınırdı, rahat ol bence.

Şeker yüklemesinden korkulacak bişey yokmuş. Ben de daha yaptirmadim ama, yakinlarima soruyorum, gazoz gibi bir şey, abartılacak bir şey değil dediler. Benim de 27. Haftada şeker yüklemesi.

teşekkür ederim bakalım sonuçları paylaşırım sizlerle..

Sizin adiniza sevindim :) evet rapora yazmis tanser bey kontrol etti bana gore cok degil dedi ama seker yuklemesini one aldi bakalim pazartesi gidecegim ne olacak merak ediyorum. O sekerli icecegide nasil.icicem bilmiyorum
bende ne korkuyla gittim anlatamam karnim açken sekerli icecek kesin çıkarırım diyodum meger ekşi tat daha baskınmış limonata gibi geldi bana hic korktuguma degmedi.

Şeker yüklemesi yapıldı içecek korktuğum kadar değildi elma aromalı gazoz gibiydi ama bi ara çıkaracağım diye korktum aç karnına biraz fazla geldi tabii.. Şükür gebelik şekeri çıkmadı suyumu Tanser beyde ölçtü ve suyumun fazlalığının göreceli olduğunu söyledi. Tanser beye göre korkulacak bir şey yok ve ben doktoruma güveniyorum bende bebekte gayet sağlıklıyız çok şükür

çok sevindim, geçmiş olsun. ben düşünmüyorum şeker yüklemesi ama bakalım.

kızlar büyükşehir belediyesinin mucize annelik kursu var ücretsiz. ben yazıldım. bilginiz olsun, dün ilk dersti. hazirana kadar devam ediyor. internetten araştırırsanız bilgileri bulursunuz.

Kızlar ben Bursada yaşıyorum ama Eskişehirliyim. annemde görsün diye dr araştırdım internetten. dr kemal hükmen e gittim rastgele. çok güzel ilgilendi uzun uzun baktı ultrasonda her detayı anlattı. sanırım devlet hastanesinden ayrılmş eski bilgili bir doktor. ben çok memnun kaldım. gitmek isteyen olursa tavsiye ederim.

kızlar büyükşehir belediyesinin mucize annelik kursu var ücretsiz. ben yazıldım. bilginiz olsun, dün ilk dersti. hazirana kadar devam ediyor. internetten araştırırsanız bilgileri bulursunuz.
Çalışıyo olmasam katılmayı düşünürdüm. 21 şubatta emzirme eğitimi var Roof Garden otelde (ogü tramvayı son durak yanı) facede gördüm minirome sayfasında haberiniz ola :)

Çalışıyo olmasam katılmayı düşünürdüm. 21 şubatta emzirme eğitimi var Roof Garden otelde (ogü tramvayı son durak yanı) facede gördüm minirome sayfasında haberiniz ola :)
ben de çalışıyorum ama serbest çalıştığım için saatleri ayarlayabiliyorum:) gidicem bakalım. hatta emzirme eğitimine de gidebilirim. doğuma hazırlık kursu duydun mu hiç? acıbademde oldu bi kez, ama benim gebeliğim çok erkendi gitmek istemedim, sonlara doğru giderim diye.

ben özel ümitte doğum yapacağım faceden takip ediyorum belli aralıklarla eğitim düzenliyorlar bende bir kez gittim gebelik eğitimine hafta sonuydu katılımda baya vardı eşli gelenlerde vardı. Eşim çalıştığı için ben hamile bir arkadaşımla gittim.
Doğumla ilgili bilgiler verdi kadın doğumcu, bebek masajını gösteren bir medikal masaj uzmanı vardı, plates eğitmeni vardı hamilelikte yapabileceğimiz bazı hareketleri gösterdi birde yenidoğan hemşiresi oda bazı faydalı bilgiler paylaştı.

Merhaba kizlar,
Bu grubu yeni gördüm yazayim dedim. Ben de acibademde meliha hanima gidiyorum ama emin olamadim henuz, isinamadim sanki. Surekli beni dogumu orda yapmaya ikna eden bir havasi var rahatsiz oldum. Sizin onerdiginiz var mi baska?

Merhaba kizlar,
Bu grubu yeni gördüm yazayim dedim. Ben de acibademde meliha hanima gidiyorum ama emin olamadim henuz, isinamadim sanki. Surekli beni dogumu orda yapmaya ikna eden bir havasi var rahatsiz oldum. Sizin onerdiginiz var mi baska?
Alla alla. Ben de Ramazan Bayırlı ya gidiyorum. Daha doğumun d sini konuşmadık. 32. Haftada konuşacağız dedi. Senin doktorun çok erken başlamış gerçekten.

Başka doktorun var mı? Nerede yapmayı düşünüyorsun peki doğumu?

Merhaba kizlar,
Merhaba,
Ben özel ümit Tanser beye gidiyorum çokta memnunum. Bizde de henüz doğum konusu geçmedi sizin için daha çok erken bence sanırım maddiyatçı bir doktora denk geldiniz. Acıbademde Özlem hanım varmış bir arkadaşım kendisinden çok memnun ama doğum konusunda Eskişehirde bir numara Mine İnan diye biliyorum madem o hastaneye gidiyorsunuz Mine hanımla devam edin derim

Evet gereksiz testler de yapiyor, daha onceden yaptirdigim testleri bir daha yaptirdi. Sirf daha fazla ucret alabilmek icin beni sezaryene zorlayacakmis gibi hissediyorum. Ramazan bey nasil ilgili mi, her seyi anlatiyor mu?
Ben aslinda kutahyada yasiyorum ama burdaki doktorumdan memnun kalmadigim icin acibademe gitmeye baslamistim. Eskisehirli olmadigim icin de doktorlari tanimiyorum acikcasi. Emin olamadim hala ikisi de icime sinmedi. Sen acibademde mi yapacaksin peki dogumu?

Ben de maddiyatci oldugunu dusunuyorum cunku daha onceden yaptirdigim testleri bile tekrar yaptirdi. Dogumda da daha fazla para almak icin sezaryen yapar diye dusunuyorum acikcasi guvenemedim. Mine hanimi deneyeyim o zaman cok tesekkur ederim fikriniz icin. Normalde kutahyada yasiyoruz, eskisehiri cok iyi bilmiyorum. Acibadem yol ustunde ulasimi kolay diye ve adi duyulmus diye oraya gittik acikcasi ama memnun kalmadim, Umit hastanesini gormemistim. Olmazsa orayi da denerim.

ramazan hocanın hastası çok. ama sorularına cevap alırsın, o konuda bi sıkıntı yok. bilgili, tecrübeli bi doktor bence. sakin bi de, benim en çok sevdiğim tarafı bu. şimdilik iyi gidiyor yani.

evet canım acıbademde yapacağım inşallah bi aksilik olmazsa.

Kızlar acıbadem de doğum ücreti. Sezaryen de normal de 4.500. Fark yok. Sezaryende iki gece, normalde bir gece yatış var. Epidural isterseniz 500 TL fark oluyormuş. Bunlar SGK anlaşmalı ücretler.

merhabalar hanımlar
bende 1buçuk yıldır eskişehirde yaşıyorum hamileyim
tsg anadolu hastanesi murat boyluya gidiyorum
hiç gideniniz yada giden tanıdığınız var mı
27.haftadayım daha doğumla ilgili konuşmadık ama sezeryan diye diretmez umarım diyorum
ben normal sezeryan doğumlar ne kadar sormadım da hastaneye :S şuan kendimi çok saf hissettim
öneriniz yada uyarınız var mıdır

Kızlar acıbadem de doğum ücreti. Sezaryen de normal de 4.500. Fark yok. Sezaryende iki gece, normalde bir gece yatış var. Epidural isterseniz 500 TL fark oluyormuş. Bunlar SGK anlaşmalı ücretler.
Sagol canim bilgilendirme için :) bunlar net fiyatlar mi yoksa doktordan doktora degisiyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…