- 15 Temmuz 2008
- 611
- 590
- 103
- 42
- Konu Sahibi mavigiller
-
Kızlar doğum ücretleri hakkında bilgi alan var mı?
Ben şubatın ilk haftası acıbademden fiyat alacağım.
Bu seneki fiyatlarımı bunlar acaba ben batıken ümit hastanesine gidiyorum perihan hanıma konturolümde sorucaktım ama geçen haziran teyzem 1800 orda normal doğum yaptıben özel ümitte yapacağım ve duyduğuma göre normal 2500 sezeryan ise 3000 olmuş
2016 yılı fiyatları dediğiniz gibi imiş normal 1800 sezeryan 2000 tl . Zam oranları banada çok geldi hastanenin istek öneri kısmınada yazdım zaten..Bu seneki fiyatlarımı bunlar acaba ben batıken ümit hastanesine gidiyorum perihan hanıma konturolümde sorucaktım ama geçen haziran teyzem 1800 orda normal doğum yaptı
Baya uçmuş fiyatlar ya2016 yılı fiyatları dediğiniz gibi imiş normal 1800 sezeryan 2000 tl . Zam oranları banada çok geldi hastanenin istek öneri kısmınada yazdım zaten..
oo sizin az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah..Merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse 21 ocakta acıbademde doğum yapıcam inşallah.epidural+spinal kombin icin 4000 liraya anlaştık.hepimize sağlıklı ve kolay dogumlar diliyorum
amin hepimiz sağlıkla kavusalım inşallahoo sizin az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
aaa yine de iyiymiş fiyat, ben 5000 i gözden çıkarmıştım. pazarlık yapılıyor mu, yoksa fiyatlar net mi böyle :) ?Merhaba hanımlar bende Allah nasip ederse 21 ocakta acıbademde doğum yapıcam inşallah.epidural+spinal kombin icin 4000 liraya anlaştık.hepimize sağlıklı ve kolay dogumlar diliyorum
yapılıyo cnm pazarlık 4600 den 4000 e indileraaa yine de iyiymiş fiyat, ben 5000 i gözden çıkarmıştım. pazarlık yapılıyor mu, yoksa fiyatlar net mi böyle :) ?
normalle sezeryan n arasında 500 tl fark olması da gerçekten çok enteresan. her halükarda biz o parayı alıcaz diolar galiba.Bende ilk Tanser bey le başladım ama doğum hafta sonu ve resmi tatile denk geldiğinde nöbetçi doktor kimse doğuma o giriyor bu beni daha 14 haftalık gebeyken strese sokmaya yetti ki doğuma yakın kendimi düşünemiyorum ya tanser bey olmaz başkası olursa nasıl rahat ederim diye düşünüp durduktan sonra acıbadem de hulusi bey le devam etmeye karar verdim iki arkadaşımında doktoru hulusi bey di doğumlarını normal yaptılar gayet memnundular inşallah bizimde güzel gider herşey ve 2016 fiyatları acıbadem normal 4500 sezeryan 5000 özel ümit normal 2500 sezeryan 3000
canım ya turgay beye gidipte hersey yolundaymis diyen biriyle ben hic karsilasmadım garantici bir yapısı var sanırım.strese girme kendi doktorun ne derse ona inan.Hanimlar bugun turgay senerde detayli ultrasona girdim suyumun fazla oldugunu soyledi var mi aranizda bu durumda olan bebegimin sagligi yerinde sukur ama azda olsa stres oldum
canım ya turgay beye gidipte hersey yolundaymis diyen biriyle ben hic karsilasmadım garantici bir yapısı var sanırım.strese girme kendi doktorun ne derse ona inan.
canım ya turgay beye gidipte hersey yolundaymis diyen biriyle ben hic karsilasmadım garantici bir yapısı var sanırım.strese girme kendi doktorun ne derse ona inan.
Sizin adiniza sevindim :) evet rapora yazmis tanser bey kontrol etti bana gore cok degil dedi ama seker yuklemesini one aldi bakalim pazartesi gidecegim ne olacak merak ediyorum. O sekerli icecegide nasil.icicem bilmiyorumBana her şey normal dedi:)
Bana her şey normal dedi :)
Raporunda belirtmiştir bu durumu. Hicbir bilgim yok benim de maalesef. Kendi doktoruna mutlaka göster raporunu. Zaten büyük ihtimal, raporu bana getir demistir doktorun. Benim annemin de suyu çokmuş, karnı çok büyümüş sadece, başka bi zararı olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?