Eskişehir de bir cafede fal baktırdım. Şaşkınım :)

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
kızlar merhaba. hafta sonu eskişehire 2 günlüğüne kaçamak yaptım. orda bir arkadasımın tavsiyesi ile leon cafede kahve falı baktırdık. arkadasımın her zaman baktrdıgı kız yoktu başkası vardı. bizde olsun yine baktıralım dedik. çok şaşkınım çünkü kız harf vermekten öte isim verdi resmen. aynı şekilde arkdsıma da isim verdi. ve o isimler bzm yaknımzda olan kişiler. bnim hoşlandgm kişi arkdsımın da eski sevgilisinin adıydı. bir kaç bişey daha söyledi ama bakalım bnm biraz beklemem gerek. arkdsıma dönünce olucak dediği birşey daha dönmeden oldu. siz daha önce o cafede o kıza fal baktrdınız mı acaba ? dedikleri çıkan var mı aranızda ?

Eskişehir de fal bakan kadriye hanım var kesinlikle bir numara ben alanyadayım arada bu tarafa geliyor buradaki müşterileri için ben 7 yıldır baktırıyorum söylediği herşey oldu üstelik isim ve tarih veriyor ve baktığı falın süreleri değişiyor son gittiğimde iki aylık baktı ve hepsi oldu ben kendisine ilk gittiğimde beni rahatsız eden kişinin adını söyledi ve çok şaşırdım birde ısrarla bi isimden bahsediyordu ve ben tanımıyorum diyordum arkadaşımın annesi çıktı adını bilmiyordum ve oda dediği gibi çıktı yeni bi kaybımız vardı onun Nasıl olduğunu intihar ettiğini saatini nedenini herşeyi bildi kadın süper

Eskişehir de fal bakan kadriye hanım var kesinlikle bir numara ben alanyadayım arada bu tarafa geliyor buradaki müşterileri için ben 7 yıldır baktırıyorum söylediği herşey oldu üstelik isim ve tarih veriyor ve baktığı falın süreleri değişiyor son gittiğimde iki aylık baktı ve hepsi oldu ben kendisine ilk gittiğimde beni rahatsız eden kişinin adını söyledi ve çok şaşırdım birde ısrarla bi isimden bahsediyordu ve ben tanımıyorum diyordum arkadaşımın annesi çıktı adını bilmiyordum ve oda dediği gibi çıktı yeni bi kaybımız vardı onun Nasıl olduğunu intihar ettiğini saatini nedenini herşeyi bildi kadın süper
Numarasını verebilir misiniz

Numarasını vermeniz mümkün mü acaba?

Back
X