eskişehir de kadın doğum doktoru

tekgercegim

öмяüмüη ѕ[α]нιвι
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
863
15
118
merhaba bayanlar iki aylık hamileyim, şu an için devlet hastanesine gidiyorum ama özele gitmek istiyorum daha iyi ilgi olması ve istediğim soruların cevaplarını daha rahat alabilmem için, malum devlet çok yoğun oluyor.. Ama doktor konusunda çok tecrübesizim, Anadolu hastanesinde Alev hanım iyi diye gördüm netten ama orda doğum yapıp hastaneden memnun kalan var mı, ya da başka hangi doktor önerebilirsiniz, bayan olması tercihimdir

Meraba canim oncelikle rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin. Ozel umit derim hem hijyen hem ilgi acisindan baya iyi. Bayan tercihim dersen gülbin hoca var cok duydum. Ama kiiii karar degistirirsen kesinlikle Tansel bey derim butun cevremdekiler tansel beye gidiyor

Çok sağol cnm amin inşallah, bayan olmasını istiyorum cnm daha rahat olmam açısından, tansel beyi çok duydum gerçekten

Ve birde perihan hanim var almanya tahsilli :)) oda ozel umitte onuda cok duydum cok ilgileniyormus canim

tamam cnm bi araştırayım onu, peki ümit hastanesinin ücretleri ne kadar bilgin var mı ?

Acıbadem hastanesinde Özlem hanım var, ben gitmedim ama pek çok arkadaşım ona gitti,memnun kaldılar.

Acıbadem hastanesinde Özlem hanım var, ben gitmedim ama pek çok arkadaşım ona gitti,memnun kaldılar.

Teşekkür ederim cnm ama acıbadem maddi olarak aşıyo beni normal doğuma 3000 dediler, sezeryan felan giderek artıo, napıolarsa 3000 liraya sanki yerime onlar doğurcak

acıbadem özlem hnma gttm gecen hafta hamile değilm menun kaldm ama hamile olunca gidemem fiyatları çok yüksaek ((

Bnde hamileyim ve emine elmas etize gidiyorum şimdilik memnunum

murat beyi çok tavsiye ediyolar bi de tamer beyi ben tuğba hanma gttim baştan menundum ama sonu kötü oldu baan ama tuba hocada çok iyi karşılıyo insanı

murat beyi çok tavsiye ediyolar bi de tamer beyi ben tuğba hanma gttim baştan menundum ama sonu kötü oldu baan ama tuba hocada çok iyi karşılıyo insanı
Tsk ederim saol. Hsg çektircem ama çok tedirginim normalde hep konyaya gidiyordum hastaneye ilk bu ay eskisehir denicem kafamda çok soru var o yüzden

Aynı durumdan bende muzdaribim... devlet hastahanesinde tuba hanımı çok duydum... keziban hanıma gittim iki kere ama yoğunluk o kadar fazla ki sadece ordaki hemşireyle irtibat içindeler... bilgileri veriyo yazıyolar bebek iyi diyolar bitiyo... özel bundan farklı mı ? Gidenler tecrübesi olanlar yardımcı olırsa çok sevinirim... bir de ümit hastahanesi doğum fiyatları nr kadar bilgisi olan var mı ?

kesinlikle özel özel gbi hiseetitiryolar sakarya ya ve acıbademe e gttim ilgi alaka 10 numar ki hamile değilim devlet hastanesnde boşuna kürtaj yaptılar boşuna iğneler yaptılar bebeğim muhtemelen kendiliğnden düşücekti çok acı çektm o hastanede tuba hnm ve eşi çok ilgili ama malesef sonu bnm içn çok kötüydü dış gebelk dediler 15 gün boyunca gttk geldk hastanede 2 kere yattım ve patoloji rap. bebeğin rahm içnde olduğunu yazmşlar bni yok yere dış gebelk diye cok üzdüler ((((

ve devlet hastanesindeki sekreterler çok kötü hava bin beşyüz kapıyı bişey sorarken suratıma kapattı eşim haytta getrmem bi daha buraya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…