- 12 Nisan 2015
- 26
- 8
- 6
- 33
- Konu Sahibi tekgercegim
-
Ya bide doğum sırasında sancı sırasında kötü moral bozan şeyler söyleniyomuş... anlayışa en çok ihtiyaç duyulan zamanda...ve devlet hastanesindeki sekreterler çok kötü hava bin beşyüz kapıyı bişey sorarken suratıma kapattıeşim haytta getrmem bi daha buraya dedi
Ben ümit vişnelikte emine elmas etize gidiyorum. Memnunum tavsiye ederim canım
acı badem tabi pahalı doğum içn nasp olursa bnde gidemem 2 yıl önce kuzenm 800 tl vermşti sezeryana geçtğimz haziran ayında diğer kuzenm sakarya da yaptı doğum 1500 sezeryanda normal de aynıymış ikisinden biri olucak benm tercihmde inşallahYa bide doğum sırasında sancı sırasında kötü moral bozan şeyler söyleniyomuş... anlayışa en çok ihtiyaç duyulan zamanda...
acıbadem pahalı maddi açıdan... ümit hastahanesinde emine elmas hanımı önerdiler... ama doğum ücreti ne kadar bilmiyorum
acı badem tabi pahalı doğum içn nasp olursa bnde gidemem 2 yıl önce kuzenm 800 tl vermşti sezeryana geçtğimz haziran ayında diğer kuzenm sakarya da yaptı doğum 1500 sezeryanda normal de aynıymış ikisinden biri olucak benm tercihmde inşallah
Doğum ücreti ne kadar peki bilginiz var mı ? Bide muayeneye sadece siz mi giriyosunuz yoksa Eşiniz yada başka biri yanınızda girebiliyo mu ?
Eşimde giriyor oğlum var oda giriyor oğlum hatta çok konuşuyor yinede birşey demiyor memnum yani
Bunu duymak iyi geldi :) peki bende çok soru sordum ama doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı ? bide kontrole hangi sıklıkla çağırıyo
Muane ücreti 60 tl ssklılar için tarama testi 30 tl sezeryan 1,500 tl diye duymuştum... ayda 1 çağırıyor kontrole
Hmmm.. çok teşekkür ederim... sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşaallah
Önemli değil siz kime gidiyorsunuz ?
Anadolu Hastanesine Alev hanıma başladım ama kafam karıştı yineDoğumu da orda yapmak istiyordum, şu an normal istiyorum ama o anki duruma göre sezeryan da olabilir ve Anadolu Hastanesinde epidural anestezi ile sezeryan yokmuş, genel anesteziyle yapıolarmış ve yeni doğum yapan biri 10 gün oldu zor ayağa kalktım diyor.. Ümite Talat beye gitsem diyorum
Anadolu Hastanesine Alev hanıma başladım ama kafam karıştı yineDoğumu da orda yapmak istiyordum, şu an normal istiyorum ama o anki duruma göre sezeryan da olabilir ve Anadolu Hastanesinde epidural anestezi ile sezeryan yokmuş, genel anesteziyle yapıolarmış ve yeni doğum yapan biri 10 gün oldu zor ayağa kalktım diyor.. Ümite Talat beye gitsem diyorum
DEvlet hastanesnde hangi doktrra gtn canm benm şansıma bn hiç memnun kalmadm devletten ümit hastanesinde emine hnmı tavsiye duydum bu aralar hepBen devlet hastahanesine gidiyorum ve de memnunum... bide gebe okuluna gidiyorum o kadar faydası oldu ki... kesinlikle çok hoş bi çalışma... dopuma olan bakış açın daha pozitif oluyo daha bi kendine güveniyosun... ebeleri tanıdım ortamın soğukluğu gitti aklıma gelen bütün soruları sorabiliyorum... ve daha öncesinde gebe okuluna gelmiş doğum yapmış bayanlar ziyaret ediyor ebeleri ve hepsi çok mutlu hallerinden... tavsiye ederim yani ;-)
DEvlet hastanesnde hangi doktrra gtn canm benm şansıma bn hiç memnun kalmadm devletten ümit hastanesinde emine hnmı tavsiye duydum bu aralar hep
Bnde ona gitmiştim eşi oğuz bey ikiside bakmştı banaa tuba hoca çok iyi ama benm durumumu ççözemdn hemn kürtaja aldılar o yüzden kötü oldu sonu bnm için sekretri çok çok ters gıcık ama eşim getrmem bi daha dedi sekreterleri yüzündenTuba yuvança gidiyorum çok tatlı bi doktor... konuşuyo anlatıyo sorunca...
Niçin sezeryan olucaksınız
Tuba yuvança gidiyorum çok tatlı bi doktor... konuşuyo anlatıyo sorunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?