Eskişehir 'de Kadın Doğum Uzmanı arıyorum

ebruli_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
8
0
86
Ankara
Kızlar eskişehir'de bldiğiniz iyi bir kadın doğumcu varmı ? 24 haftalık hamileyim doğumu devlet hastanesinde yapmayı düşünüyorum. Şu an Ankaradayım son ay eskişehir'e gidicem bildiğiniz iyi bi doktor varsa bi fikir verin lütfen :uhm:

Metin Acu doktorumdu 8 aylık bebeğimi karnımda kaybettim kan pıhtilasma sorunum vardi ve bunu bilemedi hamileliğim boyunca kan testi yapmadı bebeğim hareketsiz dediğimde her şey normal dedi ve süreci takip etmedi ve ben bebeğimi kaybettim,ilk bebeğim olmasına rağmen bana sezeryan yapıp ameliyat yaşattı.Daha sonra gittiğim doktor kan pıhtılaşması için iğne kullanmam gerektiğini ve nasıl sezeryan oldunuz normal doğumla alınması gerekirdi dedi.Bize büyük acılar yaşattı Allah a havale ediyorum umarım aynı şeyleri başka insanlara yaşatmaz doktorluk uzmanlık ve bilgi isteyen bir meslek en büyük şansızlığım kendisini tanımak.

canim esk sakarya hast dr rabia karagoz benim gebelik takibimi ve dogumu yaptiran dr ve harika otesi ve fiyatlarininda cok uygun oldugunu dusunuyrum istersen bikez dene biraz sira bulmak sikinti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…