- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
İnşallah canım gelsinler tabi buyursunlarHayırlı olsun yeni grubumuz@asli_093 le tanışmıştım önceden, belki o da katılmak ister
Hayırlı olsun canım, ben de acıbademle tıp karışık devam ediyorum durumun aciliyetine göre, acıbademde hulusi bey tıpta mete hocayla takipteyiz, arada da turgay şenere gidiyoruz, aman hulusi bey duymasınben varım bu listede :9 gerci siz ekim sonu doğum yapacaksınız benimki tee şubat :)
ben acıbademe gidiyorum ceren yıldıza. çok sağ duyulu ve insanı sakinleştiren bir doktor. ayrıca 7/24 telefonundan ulaşabiliyorum. 2 haftada 100 mesaja attım bir sus kadın daha yeni hamilesin bu ne dır dır demedi.
Olsun canım hafta ay farketmezben varım bu listede :9 gerci siz ekim sonu doğum yapacaksınız benimki tee şubat :)
ben acıbademe gidiyorum ceren yıldıza. çok sağ duyulu ve insanı sakinleştiren bir doktor. ayrıca 7/24 telefonundan ulaşabiliyorum. 2 haftada 100 mesaja attım bir sus kadın daha yeni hamilesin bu ne dır dır demedi.
100 mesaj derken espirisine dedim zaten. :) ama 2 defa aciliyetim oldu birinde migrenim tuttu hadi sabredeyim dedim ama burnumdan kan boşalınca aradım hemen ne ilaç alabilirmiyim diye. saolsun yardımcı oldu. diğerindede çok ciddi kasık ağrım oldu. o yüzden mesaj attım. yine cevapsız bırakmadı. :) ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübeli dğeilim. bazı şeyler normal mi yoksa sorunmu çözemeiyorum danışıyorum hemen :)Hayırlı olsun canım, ben de acıbademle tıp karışık devam ediyorum durumun aciliyetine göre, acıbademde hulusi bey tıpta mete hocayla takipteyiz, arada da turgay şenere gidiyoruz, aman hulusi bey duymasın6. haftada 100 mesaj atacak ne konu buldun arkadaşım Sağlıkla kucağına al bebişini
teşekkür ederim canım hoşbuldum :)Olsun canım hafta ay farketmezhoşgeldin..ne guzel drla iletisim cok onemli..benim drum da metin acu kendi klinigi var ben az bunaltmiyorum kendisini 7/24 telden ulasiyorum.kendiside cok iyi bi insan
Vardır da bulmaları zaman alacak sanırım, nasılsınız arkidişler?Aaoowww kimse yok mu koskaca eskisehir de
beklicizz o zamanVardır da bulmaları zaman alacak sanırım, nasılsınız arkidişler?
İyiyim canım genetik testin sonucu da güzel geldi şükür. Park yatak, bebek arabası filan bakınıyorum öylebeklicizz o zamanvalla canım bayram telaşesi.bugün yine çarşıdaydık nevrim döndü..bi sıcak bi yağmur bi rüzgar.bi yandan kalabalık..sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ya bence daha vardır da henüz denk gelen olmadı, sen nasıl denk geldin gruba o gün? Ben genelde evde istirahatteyim hastane günlerimde görüşebilirizhepi topu bu kadar mıyız yahu ): bari bir ara buluşup bi çay içelim
Ben bu aksam 19.45 de gidiyorum kalp atisi duyacagiz insallah :)Ya bence daha vardır da henüz denk gelen olmadı, sen nasıl denk geldin gruba o gün? Ben genelde evde istirahatteyim hastane günlerimde görüşebilirizAcıbadem randevularımız denk düşerse tanışırız
Diğer Eskişehir'li hamişler de bi şekilde katılır inşallah aramıza, çalışıyor musun sen? Güzel haberlerle gel, muayeneden sonra buraya da yaz gelişmeleriBen bu aksam 19.45 de gidiyorum kalp atisi duyacagiz insallah :)
Yeni mesajlara tiklayinca gordum konuyu geldim ben :)
Calisiyorum evet. :) yazarim tabi yazmazmiyim :)Diğer Eskişehir'li hamişler de bi şekilde katılır inşallah aramıza, çalışıyor musun sen? Güzel haberlerle gel, muayeneden sonra buraya da yaz gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?