eskişehir de yaşayan hamişler 2017 ;)

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
kızlar merhaba ;
birbirimize hastane dr alışveriş vs hakkında destek olmak hoş muhabbetler etmek sıkıntılarımızı paylaşmak adına açtım bu grubu
haydi buyrun topiğime hayırlı olsun inşallah şimdiden :))
rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ben varım bu listede :9 gerci siz ekim sonu doğum yapacaksınız benimki tee şubat :)
ben acıbademe gidiyorum ceren yıldıza. çok sağ duyulu ve insanı sakinleştiren bir doktor. ayrıca 7/24 telefonundan ulaşabiliyorum. 2 haftada 100 mesaja attım bir sus kadın daha yeni hamilesin bu ne dır dır demedi.

Hayırlı olsun canım, ben de acıbademle tıp karışık devam ediyorum durumun aciliyetine göre, acıbademde hulusi bey tıpta mete hocayla takipteyiz, arada da turgay şenere gidiyoruz, aman hulusi bey duymasın 6. haftada 100 mesaj atacak ne konu buldun arkadaşım Sağlıkla kucağına al bebişini

Olsun canım hafta ay farketmez hoşgeldin..ne guzel drla iletisim cok onemli..benim drum da metin acu kendi klinigi var ben az bunaltmiyorum kendisini 7/24 telden ulasiyorum.kendiside cok iyi bi insan

100 mesaj derken espirisine dedim zaten. :) ama 2 defa aciliyetim oldu birinde migrenim tuttu hadi sabredeyim dedim ama burnumdan kan boşalınca aradım hemen ne ilaç alabilirmiyim diye. saolsun yardımcı oldu. diğerindede çok ciddi kasık ağrım oldu. o yüzden mesaj attım. yine cevapsız bırakmadı. :) ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübeli dğeilim. bazı şeyler normal mi yoksa sorunmu çözemeiyorum danışıyorum hemen :)

sen neden bu kadar farklı doktorlarla temastasın... 3 doktor çok değil mi yahu :)

beklicizz o zaman valla canım bayram telaşesi.bugün yine çarşıdaydık nevrim döndü..bi sıcak bi yağmur bi rüzgar.bi yandan kalabalık..sen nasılsın nasıl gidiyor?
İyiyim canım genetik testin sonucu da güzel geldi şükür. Park yatak, bebek arabası filan bakınıyorum öyle

Ya bence daha vardır da henüz denk gelen olmadı, sen nasıl denk geldin gruba o gün? Ben genelde evde istirahatteyim hastane günlerimde görüşebilirizAcıbadem randevularımız denk düşerse tanışırız
Ben bu aksam 19.45 de gidiyorum kalp atisi duyacagiz insallah :)

Yeni mesajlara tiklayinca gordum konuyu geldim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…