- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Sağol canım inşallah sizde sorunsuz atlatirsinizBenden yana da iyilik sağlık, 10unda ben de gideceğim inşallah şeker taramasına, geçmiş olsun sana atlatmışsıngebeliğini kim takip ediyordu canım?
Hosbuldum canım :)asli_093 canım merhaba hoşgeldin :))
Ben acıbademde hulusi hocaya tıpta mete hocaya gidiyorum canım, inşallah bebiş acele etmezse ve her şey yolunda giderse acıbademde yapmak istiyorum doğumu, tıpa göre daha steril bir ortamı vardır diye düşünüyorum.Sizler hangi hastane dr.a gidiyosunuz kızlar memnunmusunuz ?
Bende acibadem de düşünüyorum dr.umu bırakmak istemiyorum aklım aslında ilk oğlumun dr.unda ama :) ya o mete hoca ne şeker bi Dr. Ya :) ama ona niye gidiyodun risklimi gebeliğin yoksa?Ben acıbademde hulusi hocaya tıpta mete hocaya gidiyorum canım, inşallah bebiş acele etmezse ve her şey yolunda giderse acıbademde yapmak istiyorum doğumu, tıpa göre daha steril bir ortamı vardır diye düşünüyorum.
Acibademden fiyat aldinizmi ne kadar acaba doğum ¿Ben acıbademde hulusi hocaya tıpta mete hocaya gidiyorum canım, inşallah bebiş acele etmezse ve her şey yolunda giderse acıbademde yapmak istiyorum doğumu, tıpa göre daha steril bir ortamı vardır diye düşünüyorum.
Ben Metin Acu ya gidiyorum canim.kendi kliniği var.Nasip olursa Ümitte yapmayi dusunuyorum bndeSizler hangi hastane dr.a gidiyosunuz kızlar memnunmusunuz ?
Evet canım riskli gebelik başından beri ona da gidiyoruz. Mete hoca genelde bal gibi ama sinirli olduğu da oluyor, adam prof çekelim o kadar nazını diyoruzBende acibadem de düşünüyorum dr.umu bırakmak istemiyorum aklım aslında ilk oğlumun dr.unda ama :) ya o mete hoca ne şeker bi Dr. Ya :) ama ona niye gidiyodun risklimi gebeliğin yoksa?
Doğumu sanırım 28den sonra konuşabileceğiz, son gittiğimizde bunları konuşmak için erken dedi, sağolsun hulusi hoca azıcık rahat ve sakin biri. Doğum şekli belli olmayınca henüz fiyat almadık.Acibademden fiyat aldinizmi ne kadar acaba doğum ¿
İlk dr um ümit hastanesinde gulbin erolduEvet canım riskli gebelik başından beri ona da gidiyoruz. Mete hoca genelde bal gibi ama sinirli olduğu da oluyor, adam prof çekelim o kadar nazını diyoruzİlk dr unuz kim merak ettim şimdi?
Doğumu sanırım 28den sonra konuşabileceğiz, son gittiğimizde bunları konuşmak için erken dedi, sağolsun hulusi hoca azıcık rahat ve sakin biri. Doğum şekli belli olmayınca henüz fiyat almadık.
Ben Carrefourdaki e bebekten kıyafet aldım biraz . Granül bitkisel sabun tozu ve biberon vs aldım .Daha alıncak çok ya :)esparkın alt katında joker ,mothercare fln da var oralarada bakabilirsin ama kendini fazla yorma bir güne sigdirma hepsini cnm benceDr izin verirse alışveriş için bir gün çıkmak istiyorum genelde hep evdeyim. Çilek mobilya, esparkta bebe mağazaları bir de e bebekle günü bitirmeyi planlıyoruz. Bayadır gezmeyince 1 günde buralara bakabilir miyim bilmiyorum amaÜrünleri görüp internetten alırız gibime geliyor, nasipse ilk bebiş olacak evde bir çöpümüz yok henüz, başka bakılacak yer var mı Eskişehir'de?
Ooo çok güzel tarihi belli sayılır, o zaman bir ara erken doğum riski vardı o yüzden konuşamadık sanırım biz.İlk dr um ümit hastanesinde gulbin eroldu
biz aslında kalp atışı duyduğumuz gün konuştuk doğumu ben spinal istediğimi söyledim 28 eylul 7 ekim arası tarih belirleyip alırız dedi :)
Evet en doğrusunu dr. soylicektir ama bir günde hallolacagini sanmam ve çok sıcak havada yaOoo çok güzel tarihi belli sayılır, o zaman bir ara erken doğum riski vardı o yüzden konuşamadık sanırım biz.
Eşim tek gün çıkalım diyor ben ara ara çıkıp halledelim diyorum bakalım son noktayı bugün mete hoca koyacak
Kıyafet almaya baslayabilirsin cnm ufaktancanım bencede bir güne sığdırma..kolay değil alışveriş yapmak hele bu sıcakta..bende bi tek civilime baktım o kadar.bi iğne almadık bizde nasıl bir yol izlicem bende bilmiyorum
Hadi gözünaydın çok sevindim adına ya :)asli_093 Eowynn_arwn müjdemi isterim arkadaşlar, dr her şey yolunda temmuz sıcağında kalma Eskişehir'de istersen tatile gidebilirsin dedi. Biz bu kadar ay oturmanın hatrına tabi bir yere kıpırdamayacağız da en azından gönül rahatlığıyla çıkabilirim alışverişe, bir de civil vardı değil mi, ben onu tamamen unutmuşum
Ohhh ohhh hadi gozun aydin canim...çok sevindim...ewet civil de vardi :)))asli_093 Eowynn_arwn müjdemi isterim arkadaşlar, dr her şey yolunda temmuz sıcağında kalma Eskişehir'de istersen tatile gidebilirsin dedi. Biz bu kadar ay oturmanın hatrına tabi bir yere kıpırdamayacağız da en azından gönül rahatlığıyla çıkabilirim alışverişe, bir de civil vardı değil mi, ben onu tamamen unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?