eskişehir de yaşayan hamişler 2017 ;)

Sizler hangi hastane dr.a gidiyosunuz kızlar memnunmusunuz ?
Ben acıbademde hulusi hocaya tıpta mete hocaya gidiyorum canım, inşallah bebiş acele etmezse ve her şey yolunda giderse acıbademde yapmak istiyorum doğumu, tıpa göre daha steril bir ortamı vardır diye düşünüyorum.

Bende acibadem de düşünüyorum dr.umu bırakmak istemiyorum aklım aslında ilk oğlumun dr.unda ama :) ya o mete hoca ne şeker bi Dr. Ya :) ama ona niye gidiyodun risklimi gebeliğin yoksa?

Acibademden fiyat aldinizmi ne kadar acaba doğum ¿

Bende acibadem de düşünüyorum dr.umu bırakmak istemiyorum aklım aslında ilk oğlumun dr.unda ama :) ya o mete hoca ne şeker bi Dr. Ya :) ama ona niye gidiyodun risklimi gebeliğin yoksa?
Evet canım riskli gebelik başından beri ona da gidiyoruz. Mete hoca genelde bal gibi ama sinirli olduğu da oluyor, adam prof çekelim o kadar nazını diyoruz İlk dr unuz kim merak ettim şimdi?

Acibademden fiyat aldinizmi ne kadar acaba doğum ¿
Doğumu sanırım 28den sonra konuşabileceğiz, son gittiğimizde bunları konuşmak için erken dedi, sağolsun hulusi hoca azıcık rahat ve sakin biri. Doğum şekli belli olmayınca henüz fiyat almadık.

Dr izin verirse alışveriş için bir gün çıkmak istiyorum genelde hep evdeyim. Çilek mobilya, esparkta bebe mağazaları bir de e bebekle günü bitirmeyi planlıyoruz. Bayadır gezmeyince 1 günde buralara bakabilir miyim bilmiyorum ama Ürünleri görüp internetten alırız gibime geliyor, nasipse ilk bebiş olacak evde bir çöpümüz yok henüz, başka bakılacak yer var mı Eskişehir'de?

İlk dr um ümit hastanesinde gulbin eroldu
biz aslında kalp atışı duyduğumuz gün konuştuk doğumu ben spinal istediğimi söyledim 28 eylul 7 ekim arası tarih belirleyip alırız dedi :)

Ben Carrefourdaki e bebekten kıyafet aldım biraz . Granül bitkisel sabun tozu ve biberon vs aldım .Daha alıncak çok ya :)esparkın alt katında joker ,mothercare fln da var oralarada bakabilirsin ama kendini fazla yorma bir güne sigdirma hepsini cnm bence

İlk dr um ümit hastanesinde gulbin eroldu
biz aslında kalp atışı duyduğumuz gün konuştuk doğumu ben spinal istediğimi söyledim 28 eylul 7 ekim arası tarih belirleyip alırız dedi :)
Ooo çok güzel tarihi belli sayılır, o zaman bir ara erken doğum riski vardı o yüzden konuşamadık sanırım biz.
Eşim tek gün çıkalım diyor ben ara ara çıkıp halledelim diyorum bakalım son noktayı bugün mete hoca koyacak

canım bencede bir güne sığdırma..kolay değil alışveriş yapmak hele bu sıcakta..bende bi tek civilime baktım o kadar.bi iğne almadık bizde nasıl bir yol izlicem bende bilmiyorum

Evet en doğrusunu dr. soylicektir ama bir günde hallolacagini sanmam ve çok sıcak havada ya hersey hallolur bi şekilde sen kendine dikkat et yorma kendini

asli_093 Eowynn_arwn müjdemi isterim arkadaşlar, dr her şey yolunda temmuz sıcağında kalma Eskişehir'de istersen tatile gidebilirsin dedi. Biz bu kadar ay oturmanın hatrına tabi bir yere kıpırdamayacağız da en azından gönül rahatlığıyla çıkabilirim alışverişe, bir de civil vardı değil mi, ben onu tamamen unutmuşum

Hadi gözünaydın çok sevindim adına ya :)

Ohhh ohhh hadi gozun aydin canim...çok sevindim...ewet civil de vardi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…