- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Eowynn_arwn
-
Ohh iyi hadi gozun aydin canim :))) ay ben bi baktim oyle civilime falan bi daha hakgetire onunden gecmedim ...su evi bi duzene koysam gerisi gelcek bnde deİyiyim canım genetik testin sonucu da güzel geldi şükür. Park yatak, bebek arabası filan bakınıyorum öyle
32 benim :)Bu arada kizlar yaslar kaç merak ettim ?
Bende 29 yasimdayim :)) ikinci hamileligim bir kizim var ve bebiste kiz32 benim :)
Darısı başıma o zaman :) bir kızım olsun çok istiyorum :) sonrada vicdan yapıyorumBende 29 yasimdayim :)) ikinci hamileligim bir kizim var ve bebiste kiz
Sen nerelerde geziyorsun hi ikizimHayirlisiyla kalp atisini duydum bende :) 4 mmden 7.5 milime cikmis haspam :))
Ben her yerlerdeyim :))Sen nerelerde geziyorsun hi ikizim
Hadi bakalımBen her yerlerdeyim :))
Yok doktorum yillardir doktorumdu zaten. Güvenirim kendisine yillardir :)nemesis gözünüz aydın canım,sevdin mi dr unu, ilk kez görüştünüz sanırım?
Eowynn_arwn araştırmalara başladık kazanlar kaynamaya başladı en azından senin yapacakların belli, önünde yol haritan var bizim ilk bebiş olacak inşallah her tarafa saldırıyoruz
bu arada 28 yaşındayım hepimiz çıtırmışız kızlar
Darısı başıma o zaman :) bir kızım olsun çok istiyorum :) sonrada vicdan yapıyorum
Hayirlisi olsun canim saglikli olsun da kiz erkek farketmez :))Hayirlisiyla kalp atisini duydum bende :) 4 mmden 7.5 milime cikmis haspam :))
Oh şanslısın o zaman bi dahaki kontrolün ne zaman?Yok doktorum yillardir doktorumdu zaten. Güvenirim kendisine yillardir :)
Kendimi 3 çocuk annesi olarak hiç göremiyorum emme bu bebiş hayırlısıyla oğlan olacak, 2.si hayırlı bir kız evlat olursa çok mesut olurum, her eve en az 1 tane kız bebe olsa güzel olur yaniHayirlisi olsun canim saglikli olsun da kiz erkek farketmez :))
pagan angel ewet canim citir anneleriz masallah bize
Aksilik.olmadikca 1 ay sonra :)Oh şanslısın o zaman bi dahaki kontrolün ne zaman?
Hoşgeldiin nasılsın, nasıl geçiyor hamileliğin? İlerleyen haftalardan bilgi ver bizeMerhaba kızlar yeni gördüm uzun zamandır girmemistim :)
Hosbuldum iyiyim çok şükür sizler nasilsiniz? Bigün önce şeker tarama testim vardı oda temiz çıktı iyi gidiyor bakalım :)Hoşgeldiin nasılsın, nasıl geçiyor hamileliğin? İlerleyen haftalardan bilgi ver bize
Benden yana da iyilik sağlık, 10unda ben de gideceğim inşallah şeker taramasına, geçmiş olsun sana atlatmışsınHosbuldum iyiyim çok şükür sizler nasilsiniz? Bigün önce şeker tarama testim vardı oda temiz çıktı iyi gidiyor bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?