eskişehir de yaşayan hamişler 2017 ;)

İyiyim canım genetik testin sonucu da güzel geldi şükür. Park yatak, bebek arabası filan bakınıyorum öyle
Ohh iyi hadi gozun aydin canim :))) ay ben bi baktim oyle civilime falan bi daha hakgetire onunden gecmedim ...su evi bi duzene koysam gerisi gelcek bnde de

Ewet surekli yazmk lazim buraya yeni msjlarfa oyle gorunuyo.gorup gelenler olur belki :)) eger boyle uclu takilirsak tanisiriz tabi

nemesis gözünüz aydın canım,sevdin mi dr unu, ilk kez görüştünüz sanırım?
Eowynn_arwn araştırmalara başladık kazanlar kaynamaya başladı en azından senin yapacakların belli, önünde yol haritan var bizim ilk bebiş olacak inşallah her tarafa saldırıyoruz
bu arada 28 yaşındayım hepimiz çıtırmışız kızlar

Yok doktorum yillardir doktorumdu zaten. Güvenirim kendisine yillardir :)

Hayirlisi olsun canim saglikli olsun da kiz erkek farketmez :))
pagan angel ewet canim citir anneleriz masallah bize
Kendimi 3 çocuk annesi olarak hiç göremiyorum emme bu bebiş hayırlısıyla oğlan olacak, 2.si hayırlı bir kız evlat olursa çok mesut olurum, her eve en az 1 tane kız bebe olsa güzel olur yani

Hosbuldum iyiyim çok şükür sizler nasilsiniz? Bigün önce şeker tarama testim vardı oda temiz çıktı iyi gidiyor bakalım :)
Benden yana da iyilik sağlık, 10unda ben de gideceğim inşallah şeker taramasına, geçmiş olsun sana atlatmışsıngebeliğini kim takip ediyordu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…