- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
- #41
dediğiniz dumlupınar kız öğrenci yurdu oldu.Ben mezun olalı 8 sene oldu. Anadolunun içinde kyk yurdu var. Ama çok eskiydi. Oraya zaten çok talep oluyor. Ben ayrılırken Anadolunun özel yurdu yapılacaktı. Şimdi noldu bilmiyorum.
Şehir merkezinde bir tane kyk yurdu vardı. Orası da eskiydi. Hayal maya hatırlıyorum zaten.
Osmangazi'nin yanında Dumlupınar var. Rahat ve genis bir yer. Görece yeni sayılır.
Niye kalacak yer hemen okulun yanında olsun hatta içinde olsun istiyorsun anlamadım. Öğrencisin az hareketten bir şey olmaz. Zaten şehir merkezi yürüyerek max 20 dk. Öyle yollar istanbulda ki gibi saatlerce sürmüyor. Bisikletle bile gidip gelebilirsin.
İlk yık kyk ya çık. Sonraki yıl arkadaş bulup eve çıkarsın. Yurtlar yine de her türlü sıkıntı. Zaten herkes şehir dışından geliyor. Herkes ev arkadaşı bulup eve çıkma peşinde oluyor. Kiralar da benim zamanimdan bu yana çok artmamis.
anadolunun içindeki yurdu erkek öğrenci yurdu yaptılar.