Eskişehir'de Doğum Yapacak olanlar

Slndmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
16
7
36
Merhabalar öncelikle bende kısmet olursa eylülde Doğum yapacağım :anne: Eskişehir'de özel hastanede Doğum yapmış olanlar varmı aranızda ?

Merhabalar canım. Daha çok yeni galiba hamileliğin. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende şubatta doğum yapacağım nasip olursa. Şuan özel ümit vişnelik hastanesi Sebahattin akyıl A gidiyorum. Doktorum çok iyi ilgileniyor aslında. Çok memnunum. Eminim hastane personeli de öyledir. Sana seçenek olsun diye söylüyorum.Ama yılbaşından sonra doğum ücretlerine çok fazla zam geldi. Ne yapacağımı şaşırdım. Devlette veya tıpta doğum yapan arkadaşlar varsa bende onlardan bilgi almak isterim.

Merhabalar canım. Daha çok yeni galiba hamileliğin. Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende şubatta doğum yapacağım nasip olursa. Şuan özel ümit vişnelik hastanesi Sebahattin akyıl A gidiyorum. Doktorum çok iyi ilgileniyor aslında. Çok memnunum. Eminim hastane personeli de öyledir. Sana seçenek olsun diye söylüyorum.Ama yılbaşından sonra doğum ücretlerine çok fazla zam geldi. Ne yapacağımı şaşırdım. Devlette veya tıpta doğum yapan arkadaşlar varsa bende onlardan bilgi almak isterim.

Acıbadem özlem hanm. gidiyorum şuan çok tatlı bir bayan sanırım 4.500 normal doğum ücreti aslında Ümite batıkente evim yakın orasının ücretleri nasıl ?

Bu arada devlet hakkında pek iyi şeyler duymadım açıkcası :KK12:

Ne gibi :-( kimisi de çok memnun, kafam karıştı

Yani biraz kaba davranıyorlar hastalara diye duydum ve bir yakınım orada normal doğum yaptı doğumdan sonra kucağına kıyafetlerini verip tekerlekli sandalye ye oturtup kendi kendine yeni doğum yapmış insanı göndermişler o şekilde:KK43: bunu duymak bile gerdi beni mesela :KK17: beni bile hangi hastane telaşı sardı şimdiden seni çok iyi anlıyorum Hoppa

Yani biraz kaba davranıyorlar hastalara diye duydum ve bir yakınım orada normal doğum yaptı doğumdan sonra kucağına kıyafetlerini verip tekerlekli sandalye ye oturtup kendi kendine yeni doğum yapmış insanı göndermişler o şekilde:KK43: bunu duymak bile gerdi beni mesela :KK17: beni bile hangi hastane telaşı sardı şimdiden seni çok iyi anlıyorum Hoppa
Eskişehir devlet hastanesinde mi öyle yapmışlar :-( refakatçi de almıyorlar sanırım yanında

Eskişehir devlet hastanesinde mi öyle yapmışlar :-( refakatçi de almıyorlar sanırım yanında
Aynen canm esk. oluyor ve evet yanına kimseyi almıyorlar diyelim ki normal doğum yapıcam eşimde yanımda olsun istiyorum yada bir başkası deme lüksün yok :) diğer hamile bayanlarla birlikte doğumun gerçekleşiyor.

Merhabalar canlar , ben de Eskisehirde 26/01/2017 tarihinde dogum yaptim , Anadolu hastanesini onerebilirim. Gebelik boyuncada orda idim. 2 gun de sezaryen oldugum icin yattim . Fiyati da diger ozeller gibi uçuk degildi. Tavsiye edebilirim

Back
X