eskişehirde fotoğrafçı

y.emine

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
171
0
296
Giresun
selam arkaaslar eskısehrde güzel çekim yapan fotgrfcı vamı
özgürü pek begenmedım pozlarını.buraklada anlsmadım nısan fotolarım ordaydı pozları guzldı ama 24 poz parası alıp aynı pozlarla oynamıslardı 16 pozla oynnmıstı tartstım tekrr gıtmk ıstemıyorum..baskada bılmıyorum nolur yardım edın:(

Eskişehir'de arkadaşım olduğu için gelip kalmam sorun olmuyor. portfolyoma bakabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de düğünüm eskişehirde biz şehir dışında olduğumuzdan tavsiye üzerine imajla anlaştık.. İsterseniz bir bakın.. Belki fikir edinirsiniz..

******************* çekimleri gayet güzel..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım konuyu yenı gordum bende eskişehirde dış çekim fotoğrafçısı arıyorum sen nerede cektırdın memnun kaldınmı yardımcı olursan cok sevınırım :)

Canım ben eskişehirli olarak fikrimi paylaşayım ben stüdyo burakla anlaştım.dış çekim 16 pozlu albüm 2 aile albümü ve büyük duvar fotosu tüm fotoğraf slayt erken rezervasyon 650 TL 'ye.Kuzenim nafiz kalyoncu var ona çektirmişti geçen sene fotoları güzel 1300 'e çekmişti bana hem pahalı geldi hemde çekimlere bende gittim adamın tarzını beğenmedim o kadar para aldı üstüne tekele uğrayı sakız cips bira vs aldırdı hem çekim öncesi hem sonrası bunlara tenezzül etti ve çekim boyunca bira içti saygusız ve ukala bilgin olsun

Kızlar bizde düğün için Stüdyo Reyna ile anlaştık.
yeni biyer olduğu için (2 yıllık falan) isim ve çevre yapmaya çalıştığı için fiyatları oldukça uygun. Bende çok kararsız kaldım çok araştırdım.Daha önce yaptıkları birçok çalışmayı inceledim, gerçekten güzel ve titiz çalışmışlar, referansları güzel.
Bende nişan fotoğraflarımı Burakta yaptırdım ama baştan savıyorlar, verdikleri sözde durmuyorlar. herkes orayı tercih ettiği için burunları büyümüş tok satıcı yani anlayacağınız aldıkları parayı hakedecek iş çıkarmıyorlar.
Bu yüzden tercihim Reyna oldu. 1 panaromik dış mekan çekimli albüm(22 pozluk)+2 adet cep albümü+2 adet aile albümü+2 adet 50x60 büyütme+1 adet 50x70 kanvas tablo+1 adet normal iç mekan çekimli albüm(15 pozluk)(bunu kına gecesi için düşündüm)+2 adet 4lü deri albüm (ailelere)+2 adet 30x40 büyütme bunların hepsini 850 tl ye anlaştık.
Fotoğrafçı arayan varsa fikir olsun diye paylaşıyorum.

bende burak fotoyla anlaştım nafız kalyoncuyla emre pullukçu arasında seçim yapamayınca en azından bilindik bir yer olsun diye burakla anlaştık inş. güzel olur güzel geçer çekimler bnde 20 pozluk albüm tüm fotoğraflar dvd de 2 tane aile albümü 2 tane cep albümü bir tane büyük poster 2 tane büyük fotoğraf 900 lira reyna fotoğrafçısı da düğün salonumun fotoğrafçısı inş. o da güzel fotoğraflar çeker çok araştırdım ve çok kararsız kaldım ama şimdi çok içime sindi

Merhaba arkadaşlar geçen sene arkadaşım evlendi dış çekim yaptırdı stüdyo burakla anlaştı anlaşma yapmaya bende gittim yanında albümü anlaşırken çok iyiler ama daha sonra arkadaşım çok sıkıntı yaşadı albümü sallamış geçmişler o kadar yoğun çalışıyorlarki yüzümüze bile bakmıyolar inanın yarım saatte dış çekim yapıp bitirdiler tabi sonuçta tam bir hayal kırıklığı ayrıca albümü tam 5 ay da teslim belki 10 kere gittik arkadaşımla sürekli yoğunlar. Abim ekim ayında altınsaray düğün salonunda evlendi orayla anlaşmalı fotoğrafçı stüdyo reynaymış gittik görüşmek için çok iyi ilgilendiler bizle gerçekten çocuklar çok profesyoneller bize ne söz verdilerse her şey beklediğimizden daha güzeldi arkadaşımın dediği gibi yeni firma oldukları için önce müşteri memnuniyeti diyorlar. Benimde haziranda düğünüm var 2 hafta önce gidip bende stüdyo reynayla anlaştım panoromik albüm ama orjınal piyasada sahte yapanları da varmış. 2 ad cep albümü+2 ad 50x60 büyütm fotoğraf+2 ad aile albümü+1 adet kanvas tablo+dış çekim 700 tl ye anlaştık. Ama bence albüm yaptırmadan önce kesinlikle stüdyo reynaya bi gidip bakın derim fiyatlar piyasaya göre çok uygun ve gerçekten güzel işçilik.....

Back
X