- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 133
- 34
- Konu Sahibi elasahraas1453
-
mrb, açıkçası ben ovu testlerine güvenemiyorum çnkü idrar sıvı saati bile önemli iğnenin etkisiylşe yumoş mutlaka çatlıyor. doktrum bana nezamn şu gün dese o gün regl oldum.. çok yumurtam gelişti, bi klomen kullandm bi ay iğne tedavisi oldu 2 tane çatlatma iğnesi birden de yaptrdık bir ay 1500 tl ye yakın gtti ilaçlar yol ve muayene ücreti bi sürü iyi yum.varken yine olmadı.. ben ocak-şuabt gbi aşılama diyordum artık yorulmuştum bütün byaz yollarda hastanede geçti ... vee ümit vişnelkte bayan doktra gttim benm 2 tane düşüğüm olduğu halde klomenle faln olmaz ya aşılama ya tüp dedi direk beni morelmen çökertti. özlem hnmn hiçbr ilacı boşa vermediğini düşünyrm. geçen yıl ilk kasım ayında genel muayneye gttik 6 ay kendne zamn tanı o arada olmassa klomen tedavsyle başlıcaz dedi. bana direkmen diğer doktr gbi gel adetn de klomen başlayalm diyebilrdi. tabi 6 ayda gebelk olmayına gttik tekrr saolsun çok ilgilendi... en son 30 ağustosta regl oldum ekim ayının 10 u geldi yok ama tabi gebe de değilim yine gttk özlem hnma hiç yumurtam oluşlmamş o ay ve reglm 40.günüydü klomen ve çatlatma iğnesi oldum 2 yum.gerekli olgunluktaydı ama yine regl oldum hamdolsn ki son regl imiş. kasım ayında o ay kendmi saldım ocak-şubat aşılama diyorum maddi hesaplar yapıyordum ki hesapta olan değil nasipte olan geliyormuş :)Merhaba canım günaydın geçen hafta bugun iğneği vurulmuştum ama hiç bir belirti yok şu anda bende birde evde ovulasyon testi var cok fazla önceden almıştım doktora gitmeden kendim takıp edeyim diye bir haftadır hep pozitif bu sabahta yaptım pozitif Neden acaba
mrb, açıkçası ben ovu testlerine güvenemiyorum çnkü idrar sıvı saati bile önemli iğnenin etkisiylşe yumoş mutlaka çatlıyor. doktrum bana nezamn şu gün dese o gün regl oldum.. çok yumurtam gelişti, bi klomen kullandm bi ay iğne tedavisi oldu 2 tane çatlatma iğnesi birden de yaptrdık bir ay 1500 tl ye yakın gtti ilaçlar yol ve muayene ücreti bi sürü iyi yum.varken yine olmadı.. ben ocak-şuabt gbi aşılama diyordum artık yorulmuştum bütün byaz yollarda hastanede geçti ... vee ümit vişnelkte bayan doktra gttim benm 2 tane düşüğüm olduğu halde klomenle faln olmaz ya aşılama ya tüp dedi direk beni morelmen çökertti. özlem hnmn hiçbr ilacı boşa vermediğini düşünyrm. geçen yıl ilk kasım ayında genel muayneye gttik 6 ay kendne zamn tanı o arada olmassa klomen tedavsyle başlıcaz dedi. bana direkmen diğer doktr gbi gel adetn de klomen başlayalm diyebilrdi. tabi 6 ayda gebelk olmayına gttik tekrr saolsun çok ilgilendi... en son 30 ağustosta regl oldum ekim ayının 10 u geldi yok ama tabi gebe de değilim yine gttk özlem hnma hiç yumurtam oluşlmamş o ay ve reglm 40.günüydü klomen ve çatlatma iğnesi oldum 2 yum.gerekli olgunluktaydı ama yine regl oldum hamdolsn ki son regl imiş. kasım ayında o ay kendmi saldım ocak-şubat aşılama diyorum maddi hesaplar yapıyordum ki hesapta olan değil nasipte olan geliyormuş :)
kesinlikle at... inan ki ummadğın anda geliyor.. bir arkdsma doktr yumurtalarn ii deiğl büyümyr bu ay boşa geçti dedi hamile kaldı, bir arkdsm 5.ay klomen tedavsndeydi artık oda 3 ay ara verip aşılama yaptrcaktı hamile kaldı kafanfa düşünmediğin zamn geliyor relax ol. çok daha fazla bekleyenler var tabii ki ama benm kadr da bekletmesn Rabbim inşaallah :)
açıkçası bi belirtim yoktu çok kasık batması oluyordu adet öncesi ağrılar ve göğüs hassasiyeti ... iğnenin etkisi hala vücudndadr çok takılma belirtilere bence belirti aramk bile stres yaptryorcanım peki belirtilerin nelerdi bana özlem hanım bu ayın 15 ınde test yap durumu bıldır dedi
açıkçası bi belirtim yoktu çok kasık batması oluyordu adet öncesi ağrılar ve göğüs hassasiyeti ... iğnenin etkisi hala vücudndadr çok takılma belirtilere bence belirti aramk bile stres yaptryor
inşaalah canm inşaalah .. özlem hnma gidip hamile kalanda cok güzel haberlerini alırız inşaallah..aynen canım rabbim inşallah nasip eder banada
inşaalah canm inşaalah .. özlem hnma gidip hamile kalanda cok güzel haberlerini alırız inşaallah..
crinone jel mi verdi . ben de kullandım hamile kalncada 10.haftaya kadr kullandım . benm kanmda pıhtılaşma var zaten bnde coraspn folik asit kullandm .. estrofem vermiş olabilir ayrı olarak
hayr hemen aşılamaya geçme nezamndan beri korunmuyosunz ve hsg çektrrdnmi?ben gelecek ay aşılama düşünüyorum sence aşılama yapmadan bır kez daha denesemmi
kesinlikle önce hsg çektir benim de klomenle bir ay daha denencekti sonra hsg cekilecekti zaten acıbademde uyutup çekiliyor diye biliyorumhayr hemen aşılamaya geçme nezamndan beri korunmuyosunz ve hsg çektrrdnmi?
canm senin cinsiyet netleşmedi mi daha nezamn gidiceksnkesinlikle önce hsg çektir benim de klomenle bir ay daha denencekti sonra hsg cekilecekti zaten acıbademde uyutup çekiliyor diye biliyorum
benm ilki bu kadar silikti hani umutlandrmak istemem şimdiden ama ben 1 haftalıkken test yapmştm öğrendm
adetim düzensleşmişti cnm 3 kasımda regl oldum günüm gecti diye 7 aralıkta test yaptım bthcg düşük çıktı tabi kalp atışını duyunca yeni bir regl tarhi olusatrduk bebeğin gelişimne göre hesap yapıldı 1 haftaqlıkken ögrenmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?