- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 133
- 34
- Konu Sahibi elasahraas1453
-
HAYRLISI İNŞ.BENMKİNDENDİR :)benım bence bu cızgı iğnenın etkısı galıba canım
HAYRLISI İNŞ.BENMKİNDENDİR :)
adetim düzensleşmişti cnm 3 kasımda regl oldum günüm gecti diye 7 aralıkta test yaptım bthcg düşük çıktı tabi kalp atışını duyunca yeni bir regl tarhi olusatrduk bebeğin gelişimne göre hesap yapıldı 1 haftaqlıkken ögrenmişim
ooo hadi inşaalah nezamn bugün mü kan testi yaptrdn .. :))Canım ben dayanamadım test yaptırdım bugun kanda değer 8 cıktı tutamadım kendimi
ooo hadi inşaalah nezamn bugün mü kan testi yaptrdn .. :))
onuncu gunu canımiğnenin kaçıncı günü olabilir de olmaya bilirde?
1 haftadan snra iğnenn etkisi azalmış olabilir cuma günü kan testni tekrarla inşaallah yükselme olur :)
cuma yap canm 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor hesaplaması kolay olur :) ve yarın sabhta ilk idrarnla evde test yap koyulaşma olucak mı testlerde takip et
ben ceren hanımda nisan ayında doğum yaptım halen kendisine mi gidiyorsunuzBen de Acıbadem'de Ceren hanım'a gitmeye başladım. 2 kez gittim pozitif birisi gibi. Umarım doğum konusunda da iyidir
yok ben ramazan bey ile devam etmeye başladım. Sizin deneyiminiz nasıldı?ben ceren hanımda nisan ayında doğum yaptım halen kendisine mi gidiyorsunuz
bende cerene gidiyorum. çok tatlı bir kadın :) siz neden değiştirme gereği duydunuz?yok ben ramazan bey ile devam etmeye başladım. Sizin deneyiminiz nasıldı?
Yeterince bilgilendirme yapmadı sanki sadece sorularıma cevap verdi, bir de randevuları hep boş olunca biraz tereddüt ettim açıkçasıbende cerene gidiyorum. çok tatlı bir kadın :) siz neden değiştirme gereği duydunuz?
allah allah ben anadoluda da ceren hanıma gidiyordum. acıbademde de ona devam ediyorum. çok ilgili bir kadın aslında. neyse hayırlısı olsun :)Yeterince bilgilendirme yapmadı sanki sadece sorularıma cevap verdi, bir de randevuları hep boş olunca biraz tereddüt ettim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?