ESKİŞEHİRDE HERHANGİ BİR HASTANEDE ÖNERİLCEK KADIN DOGUM UZMANI ONERCEK DOKTOR TAVSIYESI OLAN VARMI

Canım ben dayanamadım test yaptırdım bugun kanda değer 8 cıktı tutamadım kendimi

iğnenin kaçıncı günü olabilir de olmaya bilirde?

1 haftadan snra iğnenn etkisi azalmış olabilir cuma günü kan testni tekrarla inşaallah yükselme olur :)

cuma yap canm 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor hesaplaması kolay olur :) ve yarın sabhta ilk idrarnla evde test yap koyulaşma olucak mı testlerde takip et

cuma yap canm 2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor hesaplaması kolay olur :) ve yarın sabhta ilk idrarnla evde test yap koyulaşma olucak mı testlerde takip et

biraz bel ağrım ve acayıp şekılde gazım var aradada batmalar oluyor hayırlısı bakalım

Bayanlar merhaba, güncel olarak gittiğiniz doktorlar ve memnun olup olmadığınızı sebepleriyle yazabilir misiniz? Ben çok kararsız kaldım. Şimdilik devlet hastanesinde Samet Temel'e gidiyorum ve memnunum ama ilerleyen zamanlar ve doğum için arayıştayım

Ben Acıbadem Hastanesi cantuğ Çalışkan a gidiyorum çok memnunum tedavi gördüm 2 ay olmadı bu ay bekliyorum hayırlısı olur inşallah

Yeterince bilgilendirme yapmadı sanki sadece sorularıma cevap verdi, bir de randevuları hep boş olunca biraz tereddüt ettim açıkçası
allah allah ben anadoluda da ceren hanıma gidiyordum. acıbademde de ona devam ediyorum. çok ilgili bir kadın aslında. neyse hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…