Eskişehirde kahvaltı mekanları

gokceb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
323
2
96
41
Eskişehir
kızlar Eskişehirde nerede kahvaltı yapıyorsunuz? haftasonu misafirim gelecek bir tek acıktımı biliyorum. baska tavsiyeniz var mı?

lemanı ben de duydum :) bir dahakine oraya gideriz. biz adalarda varuna gezgine gittik, orası da süperdi, tavsiye edilir ;)

ben öğrenciyken ŞEHZADE KONAĞI vardı.Süperdi hem ortamın dekorasyonu, hem kahvaltı...Köy kahvaltısı ve sıcak bazlama süper oluyor.Özel demliklerde çay geliyor.Birde ACIKTIM diye bi mekan vardı, el yapımı muhteşem ötesi gözlemeleri vardı; buralar acıktıma bin basar....Bir de baron and barones diye bi mekanda brunch oluyordu ama favorim şehzade konağı...

ben öğrenciyken ŞEHZADE KONAĞI vardı.Süperdi hem ortamın dekorasyonu, hem kahvaltı...Köy kahvaltısı ve sıcak bazlama süper oluyor.Özel demliklerde çay geliyor.Birde ACIKTIM diye bi mekan vardı, el yapımı muhteşem ötesi gözlemeleri vardı; buralar acıktıma bin basar....Bir de baron and barones diye bi mekanda brunch oluyordu ama favorim şehzade konağı...

bence de kesinlikle şehzade konağı,oranın yemekleri de muhteşem,öğrenciyken eskişehirde benim de favorimdi :56:

bence de kesinlikle şehzade konağı,oranın yemekleri de muhteşem,öğrenciyken eskişehirde benim de favorimdi :56:

Bu şehzade konağı nerede hanımlar. Biz eşimel adalar migrosun arkasında cadı kahvaltı salonu var oraya gidiyoruz hep ama son zamanlarda pek memnun değilim. Tarif etsenize yerini de gidelim bir gün..

Back
X