Eskişehir'de Kahve Ya Da Tarot Falı Bakan / Baktıran Var mı ?

burayada yetişeyim izmirden sonra hani yukarda göçmen evleri var ya orda bir teyze vardı yıldızname bakıyordu ben gitmiştim ama cuma diye akmamıştı çok tavsiye etmişlerdi.ama yerini tam hatırlamıyorum.birde odunpazarına çıkarken bir çeşme var hala duruyormu bilmiyorum onun tam arkasında eski bir evde suya bakan bir kadın var ir araştır istersen.orda okudum ben ordan biliyorum :)

ben baktırmadım ama yanılmıyorsam ehli keyif die bi kafe vardı. migrosun olduğu yerde bi sürü kafe var(eskişehirde oturmuyorum bilmiyorum tam olarak) orda biyerdeydi.efkan adında biri iyi bakıyormuş diye duydum..

biz eskişehir de zuzu die bi kıza fal baktırdık ama ilk gittiğimizde bi kafede bakmıştı sonrakinde kafe kapanmış kafenin orda gene bekleyenler oluyo seni kızın evine götürüyolar orda bakıyo.eşime ve bana söylediklerinin bir çoğu çıktı tabi 1-2 sene içerisinde olacakları söylüyor genelde olacak olanlarla ilgili konuşuyo ve diğerleri gibi geçmişte yaşananları anlatıp durmuyo ( en sinir olduğum şey geçmişi ben zaten biliyorum sölese nolur). kafenin adı sanırım sosyete kahvesiydi doktorlar caddesinin oralarda biyerde.

bende zuzuya baktırmıştım güzel bakıyo fena değil

. başka yokmuuu eskişehirdee falcı bilen

mango kafede var kızılcıklıda,adalarda osmanlı kahvesi ve cancan var.pek alakam yok falla ama geçen ilkkez baktırdım mangoya su falı bakıyor söyledikleri tutarlı,burçların uyumuna görede yapıyor.ama diğerleri nasıl bilmiyorum sanırım cancanda tarot varmış

ben osmanlı kafedeki kıza baktırdım. ama cıkacak mı bilmem:) mayısta eline para gececek dedi, gecerse yazarım :)

evet osmanlıdaki isim ve şehir söylüyor ya da ismin içinde geçen bir hece

bende gittim osmanlıdaki kıza . harfleri tutturuyo özellikle baş harfleri şehirleri heceleri nedenleri.ama biraz askıda kalıyoo azcık emek versee bakıcak da çok sıra var 3 dk sürüyo

birazdan gidicem bakalım falcıya sükse cafedekine.dönüşte yazarım görüşlerimi

sükseye eh işte diyebilirim, osmanlı kafede de bikaç ay önce baktırmıstım, dediklerinden bazıları tuttu, bazıları yanından bile gecmedi, ama gecen cumartesi gittim, sıra dolmus baska musteri almıyormus o kadar kalabalıktı yani...

sükse yi bende hiç beğenmedim kızlar insan bir tek şeyi bile bilemez mikadın o kadar alakasız şeyler söyledi ki o anlattıkça gülmemek için zor tuttum kendimi:)

süksedeki hamide herkese aynı şeyi söylüyor , hacerde emin emin hep olumlu şeyler sallıyor

kızlar eskişehirde biri yolda geçerken çevirip birşeyler söyledi adının falcı mustafa olduğunu söyledi ve söylediği herşey çıktı bilen var mı esk.de falcı mustafayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…