evet onun baktıkları bana cıkmıstıMarpucta bir çocuk bakiyormus Mardinli dün annem ve arkdsi gitmişler isimleriyle herseyi söylemiş siz bioiyormusunuz duydunuz mu onu bende gitmeyi düşündümde
zehrayı dıyorsun ben de baktırdım biraz zamanları kayıyıor onun genelde. sana iyi denk gelmısbende old harabeste bı kıza baktırdım mayısda ıse gırcen demıstı gırdım :)
ben 2012 nin aralık ayında kadriye hanıma baktırdım. gerçekten çok güzel bakıyor. kahve falı bahane bayan gözlerine bakarak hem seninle ilgili hemde ailendeki kişiler hakkında bakıyor. bana 45 dakika yakın baktı. benden öncekileri 30 dakika gibi baktı. şimdiye kadar dedikleri çıktı. yanlız bu bayan alanya ya gidip geliyor. bende telefonu var isterseniz özel mesajdan verebilirim.
ayyy vallahi duygularıma tercüman oldun..cıkanı da gormedim zaten ama anı böyle bülbül gibi şakır ama o kadardır..çıkmaz.. çıkmıyor. kaç kişi gittik bi tane geleceği öngördüğü birsey olmadı..kızlar forum sessiz kalmış da elifi soranlar olmuş. defalarca baktırmıştım ben ona beni şoka sokan nadir falcılardan biridir. benden gaza gelip giden çok arkadaşım oldu ama ben dahil hiç birimizde gelecek çıkmadı. çok da aramayın derim . benim için çok ciddi şeyleri bilmesine rağmen gelecek için söylediği hiçbir şeyi yaşamadım 10 kere falan rahat gitmişimdir her seferinde heveslenip
ayyy vallahi duygularıma tercüman oldun..cıkanı da gormedim zaten ama anı böyle bülbül gibi şakır ama o kadardır..çıkmaz.. çıkmıyor. kaç kişi gittik bi tane geleceği öngördüğü birsey olmadı..
marpucda mehmet var sen onu denedin mi?Selcuksassa
BENDE KADRİYE HANIMIN NUMARASINI ALABİLİRMİYİM ACABAben 2012 nin aralık ayında kadriye hanıma baktırdım. gerçekten çok güzel bakıyor. kahve falı bahane bayan gözlerine bakarak hem seninle ilgili hemde ailendeki kişiler hakkında bakıyor. bana 45 dakika yakın baktı. benden öncekileri 30 dakika gibi baktı. şimdiye kadar dedikleri çıktı. yanlız bu bayan alanya ya gidip geliyor. bende telefonu var isterseniz özel mesajdan verebilirim.
ESMANIN NUMARASINI VEREBİLİRMİSİN BİZDE ARASAKhamide aslında benim içimde olanları söledi ama dediklerinin bi kaçı nokda atışı değildi burda kadınlar kulubunde esma diye birini önerdiler 10da 8 nokda atışı yaptı bayada uzun uzun bakdı haftada 1 kez gidiyorum yada o geliyo bi kaç kız toplanırsak çagarıyoruz eger gidecekseniz banada haber verin bende gelirim
CADIARZU
Kızlar
Eskişehirde kahve ya da tarot falı bakan/baktıran var mı?
CADIARZU
Kızlar
burayada yetişeyim izmirden sonra hani yukarda göçmen evleri var ya orda bir teyze vardı yıldızname bakıyordu ben gitmiştim ama cuma diye akmamıştı çok tavsiye etmişlerdi.ama yerini tam hatırlamıyorum.birde odunpazarına çıkarken bir çeşme var hala duruyormu bilmiyorum onun tam arkasında eski bir evde suya bakan bir kadın var ir araştır istersen.orda okudum ben ordan biliyorum :)
bende cok aramıştım ama bır yer buldum ınanılmaz bakıyor. kadır dıye bırısı adalarda sipsi diye bir cafede ınanamadım yanı . tekrar eskısehıre gıtsem yıne gıderım. ınsallah yardımcı olmusumdur.CADIARZU
Kızlar
Merhaba nasıl ulaşıyoruz kendisinekadınlar kulubunde esma diye birini önerdiler 10da 8 nokda atışı yaptı bayada uzun uzun bakdı haftada 1 kez gidiyorum yada o geliyo bi kaç kız toplanırsak çagarıyoruz eger gidecekseniz banada haber verin bende gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?