Eskişehir'de Kahve Ya Da Tarot Falı Bakan / Baktıran Var mı ?

Kızlar bildiğiniz iyi bir falcı var mı eskişehirde? Gerçekten zor durumdayım ve çok acil lazım

eskişehirde cok iyi fal bakan kahve ve su falı .....

Son düzenleyen: Moderatör:
numarasından ulaşıp baktırabilirsiniz

bende old harabeste bı kıza baktırdım mayısda ıse gırcen demıstı gırdım :)

bende old harabeste bı kıza baktırdım mayısda ıse gırcen demıstı gırdım :)
zehrayı dıyorsun ben de baktırdım biraz zamanları kayıyıor onun genelde. sana iyi denk gelmıs

elifnaz mr flank in orda bi yere bakıyormus numarasını bilmiyorum..sükse de ümit diye biri vardı o nasıl bakıyor baktıranınız var mı? yeliz vardı adalarda ordan ayrılmıs o da iyi bakıyordu bulursam baktırırım

kızlar forum sessiz kalmış da elifi soranlar olmuş. defalarca baktırmıştım ben ona beni şoka sokan nadir falcılardan biridir. benden gaza gelip giden çok arkadaşım oldu ama ben dahil hiç birimizde gelecek çıkmadı. çok da aramayın derim . benim için çok ciddi şeyleri bilmesine rağmen gelecek için söylediği hiçbir şeyi yaşamadım 10 kere falan rahat gitmişimdir her seferinde heveslenip

ayyy vallahi duygularıma tercüman oldun..cıkanı da gormedim zaten ama anı böyle bülbül gibi şakır ama o kadardır..çıkmaz.. çıkmıyor. kaç kişi gittik bi tane geleceği öngördüğü birsey olmadı..

aynen canım ya şaşırdım ben de. tamam çok ciddi şeyleri bilmişti, oha artık dediğim şeyler olmuştur ama şunu fark ettim ki benim yapmak istediğim şeyleri yapacakmışım gibi anlattı hep. ama geleceğe dair hiçbiri olmadı

marpucda mehmet var sen onu denedin mi? Selcuksassa

denemedim vaselin ya internettekilere sarınca yüz yüzeye bayadır gitmez oldum.kaç kere hevesle gittiğim elifin hiçbişeyi çıkmadı, zuzuya seneler önce kızılcıklıda bir yerde baktırmıştım fiyaskoydu o verdiğim paraya hala acırım. isimlerini bilmediklerim ama iyi bakanlar vardı hepsi birer birer gitti sanırım. bu mehmet nasıl kahve mi bakıyor?

bir de avuzenna olması lazım öyle biri var tarot bakıyormuş. 50 tlymiş sen nereye çağırırsan oraya geliyormuş

BENDE KADRİYE HANIMIN NUMARASINI ALABİLİRMİYİM ACABA

ESMANIN NUMARASINI VEREBİLİRMİSİN BİZDE ARASAK

CADIARZU
Kızlar
Eskişehirde kahve ya da tarot falı bakan/baktıran var mı?
CADIARZU
Kızlar
CADIARZU
Kızlar
bende cok aramıştım ama bır yer buldum ınanılmaz bakıyor. kadır dıye bırısı adalarda sipsi diye bir cafede ınanamadım yanı . tekrar eskısehıre gıtsem yıne gıderım. ınsallah yardımcı olmusumdur.

Konuya uzun zamandir yorum yazilmamis ama kadriye hanimin numarasini ben de alabilir miyim.nerde bakiyorsa yerini tarif edebilir misiniz.eskihirde kalma surem kısıtlı.yardimci olursaniz sevinirim.

Teşekkür ederim çok sağolun sizlerde iyili va
Merhaba nasıl ulaşıyoruz kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…