Eskişehir'de Kahve Ya Da Tarot Falı Bakan / Baktıran Var mı ?

kızlar eskişehirde biri yolda geçerken çevirip birşeyler söyledi adının falcı mustafa olduğunu söyledi ve söylediği herşey çıktı bilen var mı esk.de falcı mustafayı?

2 gün önce beni de çevirdi yolda çok konuşuyor bilindik burç özelliklerini sıraladı sonra ona buna borç verdiğinden bahsetti saçma sapan şeyler anlattı paraya ihtiyacın var mı yaparız sana bi güzellik tarzında cümle kurunca ağzının ortasına çakmamak için kendimi zor tutup hızlı adımlarla uzaklaştım anladığım kadarıyla paralı adamlara kız ayarlıyor üstünden prim alıyor kişiliksiz

sükse yi bende hiç beğenmedim kızlar insan bir tek şeyi bile bilemez mikadın o kadar alakasız şeyler söyledi ki o anlattıkça gülmemek için zor tuttum kendimi:)

hamide aslında benim içimde olanları söledi ama dediklerinin bi kaçı nokda atışı değildi burda kadınlar kulubunde esma diye birini önerdiler 10da 8 nokda atışı yaptı bayada uzun uzun bakdı haftada 1 kez gidiyorum yada o geliyo bi kaç kız toplanırsak çagarıyoruz eger gidecekseniz banada haber verin bende gelirim

osmanlı kafedekı kızı bende duydum isim bile söylemiş arkadasıma bılmış baya bende gitcem bakalım

kadınlar kulubunde esma diye birini önerdiler 10da 8 nokda atışı yaptı bayada uzun uzun bakdı haftada 1 kez gidiyorum yada o geliyo bi kaç kız toplanırsak çagarıyoruz eger gidecekseniz banada haber verin bende gelirim

merhaba kizlar ben ekim ayinda gittim eskisehirden olmadigim icin cafenin ismini hatirlamiyorum ama bir dükkanin üstündeydi ve ev gibiydi yeni acilmis ozamanlar adam bakti bana
dediklerinin cogu cikti mideden bir rahatsizlik gecireceksin dedi gecirdim subat mart aylaarinda cok kilo alacaksin dedi aldim
kahve falinin yaninda tarot acti

Bayağı ünlü bir Kadriye hanım vardı, duyanınız bileniniz var mı? Ben ankaralıyım, onu bulursam trene atlicam galiba

Bayağı ünlü bir Kadriye hanım vardı, duyanınız bileniniz var mı? Ben ankaralıyım, onu bulursam trene atlicam galiba
ben 2012 nin aralık ayında kadriye hanıma baktırdım. gerçekten çok güzel bakıyor. kahve falı bahane bayan gözlerine bakarak hem seninle ilgili hemde ailendeki kişiler hakkında bakıyor. bana 45 dakika yakın baktı. benden öncekileri 30 dakika gibi baktı. şimdiye kadar dedikleri çıktı. yanlız bu bayan alanya ya gidip geliyor. bende telefonu var isterseniz özel mesajdan verebilirim.

Merhaba,

Kadriye Hanımı ben de çok merak ediyorum.telefonu nu ben de rica edebilr miyim?.

evevt ben istiyorum kadriyenin telefonunu

arkadaşlar biraz önce arkadaşım kadriyenin kocasını aradı kadın 1 ay alanya daymış fizik tedavi görüyormuş bakmayacakmış

Arkadaşlar samsun da gökhan hoca var önce yıldız nameye bakıyor sonra sana seni anlatıyor
gecenlerde biz gittik yok böle bişe gideni geri getiriyor maddi sıkıntıları düzeltiyor aile arası ilişkiyi düzeltiyor adam acıkcası herşeyi yapıyor ama cok farklı bir tane kağıt verip göndermiyor cok ilgili bence hiç uğraşmadan onu bir arayın tel,n, paylaşıyorum inşallah kızmaz:)) 0 507 057 55 60

Faldan anlamam ama gökhan hoca var telefonda önce yıldıznameye bakıyor ve seni sana anlatıyor adam uçmuş:) benim bildiğim kadarıyla gideni 15 günde getiriyor işlerle ilgili rızık açıyor cocuğu olmayanlara sübyan yapıyor ve her yaptığı tutuyor kuantumlu muska diye geciyormuş onun yaptıkları cok ilginç bende numarası var paylaşıyorum inşallah kızmaz 0 507 057 55 60 umarım yardımcı olur

Kadriye hanımın numarasını alabilir miyim acaba

Kızlar bn yorum yazmak yeni üye oldumm yani hayatım da 28 yaşındayı. Leon cafedeki zehra kadar iyi fal bakan görmedim ama kız ayrılmış ordan nasıl nunarasını almam diye dövünüyorum duydunuz mu hiç neyse bu arada bu kadriyeye giden bacılarım azıcık anlatın hele nasıl iy mi bakıyo

Kahve bakan var mı bilmiyorum ama -zaten kahveye cinlerle baktıkları söyleniyor,korkarım- tarot bakan biliyorum bir kadın.Geçen yıl baktırdım,soru cevapları süper,falın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen hala gerçekleşen şeyler var.Çoluk çocuğa göre bir kadın değil zaten.Hatta bir ara marpuç cafe'de de gördüm.Aysun'du ismi,yalnız numarasını kaybettim gören,duyan,bilen var ise ulaştırsın lütfen

kızlar kadriye hanımın numarasını bilen bana mesaj atabilir mi lütfen

adalar migrostan duz gidin orada bir ikinci el elbise hint nepal otantik elbiseci var kocaman yazmis tarot falan bakilir doye. satici kadinin eşi bakiyor adam beyaz sacli. inanin 25tl hic bir sey bildigi falan yok ivir zivir sakin gitmeyin yoga dersi de bedava diyor falan tam bir catlak

Marpucta bir çocuk bakiyormus Mardinli dün annem ve arkdsi gitmişler isimleriyle herseyi söylemiş siz bioiyormusunuz duydunuz mu onu bende gitmeyi düşündümde

Marpucta bir çocuk bakiyormus Mardinli dün annem ve arkdsi gitmişler isimleriyle herseyi söylemiş siz bioiyormusunuz duydunuz mu onu bende gitmeyi düşündümde

duymadim ben zuzu yu biliyorum acaip bilmisti ama onun baktigi cafe kapandi simdi nerwlerdedir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…