kızlar eskişehirde biri yolda geçerken çevirip birşeyler söyledi adının falcı mustafa olduğunu söyledi ve söylediği herşey çıktı bilen var mı esk.de falcı mustafayı?
sükse yi bende hiç beğenmedim kızlar insan bir tek şeyi bile bilemez mikadın o kadar alakasız şeyler söyledi ki o anlattıkça gülmemek için zor tuttum kendimi:)
osmanlı kafedekı kızı bende duydum isim bile söylemiş arkadasıma bılmış baya bende gitcem bakalım
ben 2012 nin aralık ayında kadriye hanıma baktırdım. gerçekten çok güzel bakıyor. kahve falı bahane bayan gözlerine bakarak hem seninle ilgili hemde ailendeki kişiler hakkında bakıyor. bana 45 dakika yakın baktı. benden öncekileri 30 dakika gibi baktı. şimdiye kadar dedikleri çıktı. yanlız bu bayan alanya ya gidip geliyor. bende telefonu var isterseniz özel mesajdan verebilirim.Bayağı ünlü bir Kadriye hanım vardı, duyanınız bileniniz var mı? Ben ankaralıyım, onu bulursam trene atlicam galiba
ben 2012 nin aralık ayında kadriye hanıma baktırdım. gerçekten çok güzel bakıyor. kahve falı bahane bayan gözlerine bakarak hem seninle ilgili hemde ailendeki kişiler hakkında bakıyor. bana 45 dakika yakın baktı. benden öncekileri 30 dakika gibi baktı. şimdiye kadar dedikleri çıktı. yanlız bu bayan alanya ya gidip geliyor. bende telefonu var isterseniz özel mesajdan verebilirim.
ben 2012 nin aralık ayında kadriye hanıma baktırdım. gerçekten çok güzel bakıyor. kahve falı bahane bayan gözlerine bakarak hem seninle ilgili hemde ailendeki kişiler hakkında bakıyor. bana 45 dakika yakın baktı. benden öncekileri 30 dakika gibi baktı. şimdiye kadar dedikleri çıktı. yanlız bu bayan alanya ya gidip geliyor. bende telefonu var isterseniz özel mesajdan verebilirim.
Kadriye hanımın numarasını alabilir miyim acababen 2012 nin aralık ayında kadriye hanıma baktırdım. gerçekten çok güzel bakıyor. kahve falı bahane bayan gözlerine bakarak hem seninle ilgili hemde ailendeki kişiler hakkında bakıyor. bana 45 dakika yakın baktı. benden öncekileri 30 dakika gibi baktı. şimdiye kadar dedikleri çıktı. yanlız bu bayan alanya ya gidip geliyor. bende telefonu var isterseniz özel mesajdan verebilirim.
Marpucta bir çocuk bakiyormus Mardinli dün annem ve arkdsi gitmişler isimleriyle herseyi söylemiş siz bioiyormusunuz duydunuz mu onu bende gitmeyi düşündümdeadalar migrostan duz gidin orada bir ikinci el elbise hint nepal otantik elbiseci var kocaman yazmis tarot falan bakilir doye. satici kadinin eşi bakiyor adam beyaz sacli. inanin 25tl hic bir sey bildigi falan yok ivir zivir sakin gitmeyin yoga dersi de bedava diyor falan tam bir catlak
Marpucta bir çocuk bakiyormus Mardinli dün annem ve arkdsi gitmişler isimleriyle herseyi söylemiş siz bioiyormusunuz duydunuz mu onu bende gitmeyi düşündümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?