Eskisehirde rahim filmi cektirenler

duysin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
140
52
98
42
Arkadaslar doktorum rahim filmi istedi ama fiyatlari bilmiyorum.Anestezisiz yaptirirsam fayanabilir miyim acaba.Eskisehirde film cektirenler nerede ve kac paraya yaptirdiniz.

Ben acıbademde cektirdim anestezi altında tek tüp acık dendi ben bişey hissetmedim ama keşke hissetseydim ve sonra devlet hastanesinde cektirdim orda acık çıktı ikiside anestezi almadım snra onda güvenmedim ankarada cektirdim ücüncü kez ordada acık cıktı bence anestezi alma evet canın yanıcak ama kendi kullaklarınla duyarsın anında . 500tl verdim acıbadme 1sene önce acıbademde

Acibadem 750 dedi anesteziliye.ya cok korkuyorum cesaretim yok.umitte yaptiricam

Acibadem 750 dedi anesteziliye.ya cok korkuyorum cesaretim yok.umitte yaptiricam
Canım ben bir ay önce acıbadem de anestezili yaptırdım hiç birşey hissetmedim açık çıktı sonuç o ay hamile kaldım ayrıca film cektirdikten sonra gece 11 e kadar sokaklardaydim eşimle gezdik baya hiçbiriyle hissetmedim kanamamda çok az oldu bir iki damla bence acibademde yaptır..

Allah kucagina almayi nasip etsin canim.peki ne zamandir ve neden hamile kalamiyordun.belki bana da umut olur

Allah kucagina almayi nasip etsin canim.peki ne zamandir ve neden hamile kalamiyordun.belki bana da umut olur

Bir buçuk yıllık evliyim canım işte tedaviye başladığım ilk ay hamile kaldim ben pko hastasıyım eşimde verikosel var ama benim bebeğim 1 buçuk aylık olunca düştü şubatta inş tekrar deniycez..sen ne zamandır istiyosun canım ne sorununuz var

Ben de 1.5 yillik evliyim.gecen yil aralikta hamile kaldim iki aylikken kalbi durdu.1 yildir da olmadi bi daha.klomen kullandim 3 kez.esime sperm testi yapildi.hic bir sorun cikmadi.yumurtalarimda gayet iyi ama olmuyor.doktor rahim filmi dedi.ondan sonra da asilama.bende pihtilasma cikmisti sen baktirdinmi.acibademde doktorun kim

Pıhtılaşmaya bakilmadi canım ama coraspin kullanıyorum ne olur ne olmaz diye verdi doktorum..ceren hanıma gidiyorum canım ben hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah

Sen tedaviye basladin mi canim

Benim film sonucum da kotu cikti.rahim agzi kapali tek tup kapali cikti.rahim agzini actilar.tek tuple kal ameliyat yapmayalim dedi doktor

arkadaşlar bende bu ay acıbademde rahım fılmı cektırıcem sonuç ne cıkıcak bılmıyorum cok merak edıyorum doktorum özlem özgür gürsoy

Şehir hastanesine giden var mı kızlar? Konuyu güncel yapmak için yazıyorum. Giden varsa izlenimlerini paylaşabilir mi?

Canın bende çektirmek istiyorum sen ne yaptın çektirdin mi
Rastgele bi doktora randevu aldım. Nihat diye bir doktor çekiyormuş galiba. Oda acil de imiş. Malesef elim boş döndüm. Bulunduğum ilde özele çektirdim canım. İnşallah sizlerin işi rast gider

Rastgele bi doktora randevu aldım. Nihat diye bir doktor çekiyormuş galiba. Oda acil de imiş. Malesef elim boş döndüm. Bulunduğum ilde özele çektirdim canım. İnşallah sizlerin işi rast gider
Bende eskişehirde çektiricem canım sanırım devlette çok sonra çekiyorlar benim doktorum hiç bahsetmedi bile ben araştırırken gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…