- Konu Sahibi eskisehirli2626
arkadaslar eskısehırde tup bebek merkezı varmı varsa eskısehırde tup bebek yaptıran hamıs olan varmı cvp beklıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar bir eskişehirli olarak geçte olsa sohbetinize katıldım anatolia da tedavi oluyorum siz ileti yazalı baya olmuş nasılsınız inş hamilesinizdr anatolia da dr kim??ben ogüde yaptırmayı düşündüm ama sakın yaptırma başarı oranı çok düşük ve takip etmiyorlar onvakta sabahattin akyıla gittim laparoskopimi oldum ankarada anatolıaya gidicem seninle bir şekilde iletişim kuralım elimden geldiginde yardım ederim bu yola çıkan herkesin birilerinden bilgi alması gerek o yollardan bende geçtim ama sakın ogü ye gidipte boşa zaman kaybetme
Artık var, eskişehir acıbademde tüp bebek yapıyorlar,bilginize arkadaşlar....esk de şansımız yokmu?sonuc buna çıkarıyor galiba![]()
arkadaslar eskısehırde tup bebek merkezı varmı varsa eskısehırde tup bebek yaptıran hamıs olan varmı cvp beklıyorum
arkadaşım sen yazalı baya olmuş ama ben cevaplıyayım.ben eskişehirliyim burda sadece tıp fakültesinde tüp bebek uygulaması var.özel tüp bebek merkezi malesef yok.bende tüp bebek için ankaray gitmiştim.
hikmet hassa muaynehanesinde süper tıp fak.sizi tanımayan asistanına sevk eden bir doktordur.
Artık var, eskişehir acıbademde tüp bebek yapıyorlar,bilginize arkadaşlar....
Tek seçenek çok kötü sanırım İstanbul'a gideceğim. Eskişehir seçeneği içime sinmicek sanırım
Merhaba kızlar, bazı yazılar cok geçmişde kalmış ama merak ettim suan ki durumunuz ne? Esogu de tup bebek nasıl? Yada Acıbadem de? Ilgi alaka ve şans? Çünkü benim sansa cok ihtiyacım var bende tiroid ve prolaktin, eşimde azosperm sorunu var. Bunların hepsinin çözülmesi gerekiyor ve önümde anladığım kadarıyla cok uzun bi süreç var. Siz neler yaptınız ne yapabilirim?
canım merhaba.bende Eskişehirliyim ve nisanda tüp bebek yaptıracağım.eşimde sperm azlığı var.31 marta randevu aldım acıbademe ön görüşme için.birbirimizi bilgilendirelim mi bu süreçte?hem adaşmışız![]()
Tamam canım yaptığımız görüşmeleri anlatalım ben su sıralar sadece beklemedeyim esim tekrardan sperm testi verecek ve ona göre Fatih bey bizi tup bebeğe yonlendirebilecek. 31 Mart'a daha 2 haftalık uzun bir süre var randevuları cok mu yogun yoksa siz mı öyle bir tarih tercih ettiniz?
inşallah bu defa sperm çıkışı olur canım.
biz öyle tercih ettik,dün adetim bitti bir daha ki adette başlamak istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz.bu arada topik açtım bununla ilgili oradan da takip edebilirsin.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700679
Umarım sperm çıkışı olur ama ben pek umutlu değilim çünkü ilk testimizi Acıbadem de yaptırmıştık hersey cok kötü idi hic sperm yok lokosit cok yuksek vb... Simdi tip fakültesinde tekrar yaptırıp Acibadem deki Fatih bey e tekrar gideceğiz ona gore tedavimiz belli olur tabi ne yapacağımızı bir bilsek bizim icin cok iyi olacak benim yasım 29, yas gidiyor ve ben korkuyorum. Sonuc çıkar çıkmaz tup bebek merkezine saldıracakmisim gibi hissediyorum.
çıkış olmazsa da çok üzülme lütfen.şimdi mikrotese ameliyatı yapıp,kasıktan sperm buluyorlar.eşimin arkadaşının bu sayede ikiz bebekleri oldu geçen sene.
eşine keçiboynuzu kürü yaptın mı hiç?
Yok yapmadım kurlerden korkuyorum diyebilirim çünkü bende hem tiroid hemde prolaktin sorunu var kendime yapacagım kürler birbirini tetikliyor onda da aynı sorun olursa diye bulasmiyorum bitkisel tedavilere
eşine hormon tahlili yapılmış mıydı?eğer fsh hormonu normal seviyede ve lokösit yok ise yapabilirsin rahatlıkla.belki çıkış olur.
Canım fsh, Lh, e2, prolaktin, testesteron hepsi normal sınırlar icinde cikti ama sperm testinde cok fazla lokosit cikti olmaması gereken bir değermiş. Birde esim kucukken kasık fıtığı ameliyatı geçirmiş, belki ameliyat yüzünden azosperm oldu diyorum. Aslında genetik test icin tip fakültesinden sıra aldık Mayıs da vereceğiz kan ornegini ama sonuc ne zaman çıkar bilmiyorum, bizde özelde vermeyi düşündük nasıl olsa böyle bi yola başvurduk maddi olarak yıpranacağız her türlü erken öğrenelim demiştik ama uroloji doktoru basta sperm testine tekrar bakalım ondan sonra yaptırırsınız demiş. Hic mikrotese yaparız dememiş.