Kızlar ben Sakarya hastanesi Ramazan bey e hamileliğimin ilk gününden beri gittim. Her seferinde ya biraz daha sabredeyim belki bugün iyi gününde değildir, belki yanlış anlamışımdır diye diye sabrettim. Ama en son canımdan bezdirdi. Ağlayarak çıktım odadan. Ben normal soru soruyorum, ör/ bacaklarımda ağrı var napabilirim?diyeceği şey hamilelikte normal veya kalsiyum eksikliği var vs ne dese beğenirsiniz? Fil olsaydın napardın?vay efendim filler 22 ay hamile kalırmış. Fil olsaydım sana değil veterinere giderdim! Yok bundan bilmem kaç yıl önce hamile kalsaydım napatmışım, yok tarlada doğum yaparmışım. Resmen neden gebe kaldın? ıKalmasaydın o zaman diye bağırdı? Zaten ben bu işi bırakıcam yakında, psikoloji alanına döneceğim vs demeye başladı.psikoloji kitapları okuyomuş. Zaten belli okuya okuya...
eskisi gibi değil arkadaşlar eskiden iyi olabilir ancak son zamanlarda resmen sınırını aştı artık üstelik 36 haftalık hamileliğimde bir kere ya sadece bir kere bile tlf ile ulaşabilmiş değilim. Kasılmalarım oldu, ilçede yaşıyorum Dr hastane yok burda, adama sormak için arıyorum ne açıyor ne geri dönüyor. Ki asla makul olmayan saatlerde aramadım. Madem bunu yapamayacaksın git cildiyeci oş. Jinekolog olma. Hiçbir zaman ranfebusuna sadık kalmadığını her zaman en az 3-4 saat beklediğimi saymıyorum bile üstelik beyefendiye ya dr bey sanırım duymadınız ben sizi geçen çok aradım ama bile diyemiyosunuz! Ukalalık ve şımarıklık öyle pik seviyedeki, başka dr lar da başkasına gidin o zaman diye azarlıyor üzerine. Buradaki olumlu yorumları biliyorum hatta benim bile annemin dr u idi. Ben kendim niyet etmiştim bundan 3 yıl önce evlenip hamile kalırsam size gelicem diye. Asistanlığından beri tanıyordum. Sanırım eskiden iyi bir dr olmasının reklamını yaşıyor hala. Dr luğu bilgi olarak iyi olabilir. Ancak dr luk sadece kitaplarda yazan bilgiler ile olsaydı, o zaman hiç dr a gitmeyelim iletişim kurmayalım, öyle internetten bakalım. Hasta dr ilişkisi diye birşey var, yaklaşım, insanlık!!! Üstelik sağlık sektöründeyim
Benim de eşim dr. Hasta pisikolojisinden çok onun tarafından bakmaya çalıştığım için sabrettim hep. Ama artık bu adam değişmiş demekki ya şımardı, ya kafayı gerçekten yedi psikoloji kitapları okuya okuya bilmiyorum. Ama insan hamile birine bu kadar bağırıp azarlar mı? "Senin çocukluğuna inmek lazım" baba baskısı mı gördün sen kesin" vs vs. Sen psikolog musun jinekolog mu? Ayrıca milletin özel hayatından sanane. Resmen hasta üzerinde psikolojik çözümleme yapıyor herşey bir kenara, 3 saat uzaklıktan geldiğimizi ve sadece ayda 1 kez gelebileceğimizi bildiği halde bize hem randevu verip hem de çekip gitmesi, üstelik bırakın bizi başhekim yard nın ve hastanin bile tlflarına çıkmayışı... daha ne sayayım. Eşinden ulaştılar adama düşünün. Başhekim yard olan dr bile evet haklısınız öyle şeyleri var malesef diye söyledi ve özür diledi. Artık bıktım ve 37. Haftada dr umu ve hastaneyi değiştirdim. İyiki de yapmışım. Meğer insan muamelesi görmek buymuş. Şimdi Sabahattin Akyıl a gidiyorum. Ümit Vişnelik Hastanesi Çok ta memnunum. İnsan gibi davranmak neymiş Kibarlık nezaket neymiş öğrendim. Siz bilirsiniz ancak eğer psikolojinizin bozulmasını istemiyorsanız kesinlikle bu adama gitmeyin...