Eskişehirli ve Eskisehirde yasayan Hamişler

simerenyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
904
248
48
Eskişehir
Hanimlar gelin burada toplanalim. Hem bilgi alisverisi hem sohbet topigimiz olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hanimlar gelin burada toplanalim. Hem bilgi alisverisi hem sohbet topigimiz olsun.

merhaba ben geldim :) eskişehirde yaşıyorum 22 haftalık hamileyim acıbadem meliha kovancı bayraktaroğluna gidiyorum kontrollerim için böyle sen kime gidiyorsun nasıl gidiyor hamilelik

merhabalar bende geldim aranıza,, bende 15 haftalık hamileyim, ümit hastanesi tanser şenses doktorum...

merhaba ben geldim :) eskişehirde yaşıyorum 22 haftalık hamileyim acıbadem meliha kovancı bayraktaroğluna gidiyorum kontrollerim için böyle sen kime gidiyorsun nasıl gidiyor hamilelik

merhabalar bende geldim aranıza,, bende 15 haftalık hamileyim, ümit hastanesi tanser şenses doktorum...

Hosgeldinizzz :) mutlu oldum yazdiginizi görünce arkadaslar.
Bende Acibadem de ahmet cantug beye gidiyorum. 8. haftayi geride biraktim. Maasallah sizin bebisler kocaman olmuş.
Newmom canim hamilelik biraz zorluyor ama bugün fazlaca iyiyim simdi de korkuyorum :(

Sizin hamilelikler nasil gidiyor? Herşey yolundadır umarim.

Bende Acibadem de ahmet cantug beye gidiyorum. 8. haftayi geride biraktim. Maasallah sizin bebisler kocaman olmuş.
Newmom canim hamilelik biraz zorluyor ama bugün fazlaca iyiyim simdi de korkuyorum :(

canım benim öncelikle çok memnum oldum tanıştığıma bende, hamilelik daha yeni yeni iyi gitmeye başladı talasemi( akdeniz anemisi) taşıyıcısıyım kan değerim düşük demir değerim normal birkaç tane doktora gittim ama kan değerimi düşük görünce hemen demir hapı verdiler oda demir seviyemi max seviyeye çıkarttı buda beni hasta etti, ama son gittiğim doktor tanser beyden memnun gibiyim konuya çok hakim hastalığım ile ilgili çok bilgi sahibi bu konuda çok iyi yönlendirdi beni şimdi maşallah hemileliğim sıkıntısız çok iyi geçiyor bebeğimde sağlıklı çok şükür...umarım hepimiz için herşey yolunda gider...

canım benim öncelikle çok memnum oldum tanıştığıma bende, hamilelik daha yeni yeni iyi gitmeye başladı talasemi( akdeniz anemisi) taşıyıcısıyım kan değerim düşük demir değerim normal birkaç tane doktora gittim ama kan değerimi düşük görünce hemen demir hapı verdiler oda demir seviyemi max seviyeye çıkarttı buda beni hasta etti, ama son gittiğim doktor tanser beyden memnun gibiyim konuya çok hakim hastalığım ile ilgili çok bilgi sahibi bu konuda çok iyi yönlendirdi beni şimdi maşallah hemileliğim sıkıntısız çok iyi geçiyor bebeğimde sağlıklı çok şükür...umarım hepimiz için herşey yolunda gider...

Bende çok memnun oldum canim benim. Çok geçmiş olsun. Tanser beyi çok arkadasimdan duydum alanında çok iyi bir doktormus. Benim de kan değerim düşük doktorun demir hapi verdi kullanıyorum. Farkina nasil vardin peki canim ? Bu hastaligin belirtileri neydi sende ? İnşallah bundan sonra rahat geçirir ve hamileliğin tadini cikarirsin.

Son düzenleme:

çok şükür benim hamileliğim güzel geçiyor oğlumun tekmeleriyle mutlu oluyorum her gün :) yarıladık yolu inşallah

Bende çok memnun oldum canim benim. Çok geçmiş olsun. Tanzer beyi çok arkadasimdan duydum alanında çok iyi bir doktormus gerçekten. Benim de kan değerin düşük doktorun demir hapis verdi kullanıyorum. Farkina nazil vardin peki canim ? Bu hastaligin belirtileri neydi sende ? İnşallah bundan sonra rahat geçirir hamileliğin tadini cikarirsin.

canım ben zaten taşıyıcı olduğumu uzun zamandır biliyorum ( babam talasemi taşıyıcısı yani genetik bir kan hastalığı) zaten evlilik sağlık raporunda da talasemiye bakıyorlar, ben bu hastalığın hiç bir sıkıntısını yaşamadım hamilelikte bir sıkıntı yaratmıyor yani aslında buna hastalık demek bile gereksiz, talasemi taşıyıcısının testlerinde sadece kan değerleri düşük çıkıyor tahlil sonuçlarını gören doktorda hemen kansızsın diyor demir ilacı veriyor yani doktorlar hastalığı bilmediği için gereksiz ilaç veriyor onun için yanlış ilaçlar almamak için çok doktor değiştrdim. şimdi çok doğru vitaminleri kullanıyorum şükler olsun sıkıntımda kalmadı:)
senin hamileliğin nasıl gidiyor? ve kaç yaşındasınız en büyüğünüz benimdir sanırım:)

çok şükür benim hamileliğim güzel geçiyor oğlumun tekmeleriyle mutlu oluyorum her gün :) yarıladık yolu inşallah

Oğlun :) Bende cinsiyet dahi belli değil. Bakalim sürpriz yumurtadan ne cikacak :) Çok sevindim canim boyle güzel geçsin hepimizin hamileliği inşallah.

canım ben zaten taşıyıcı olduğumu uzun zamandır biliyorum ( babam talasemi taşıyıcısı yani genetik bir kan hastalığı) zaten evlilik sağlık raporunda da talasemiye bakıyorlar, ben bu hastalığın hiç bir sıkıntısını yaşamadım hamilelikte bir sıkıntı yaratmıyor yani aslında buna hastalık demek bile gereksiz, talasemi taşıyıcısının testlerinde sadece kan değerleri düşük çıkıyor tahlil sonuçlarını gören doktorda hemen kansızsın diyor demir ilacı veriyor yani doktorlar hastalığı bilmediği için gereksiz ilaç veriyor onun için yanlış ilaçlar almamak için çok doktor değiştrdim. şimdi çok doğru vitaminleri kullanıyorum şükler olsun sıkıntımda kalmadı:)
senin hamileliğin nasıl gidiyor? ve kaç yaşındasınız en büyüğünüz benimdir sanırım:)

Geçmiş olsun canim arastirdim bende biraz. Herşey yolunda ya simdi insallah hep boyle devam eder :) 29 yas, ilk bebeğim olacak inşallah. Merak ettim senin kaç ki:)

Geçmiş olsun canim arastirdim bende biraz. Herşey yolunda ya simdi insallah hep boyle devam eder :) 29 yas, ilk bebeğim olacak inşallah. Merak ettim senin kaç ki:)

benimde yaşım 29 ama tam 30 yaşında anne olacağım, ben aynı yaşta olduğumuzu düşünmemiştim genelde daha genç anne adayları ile tanıştımda burdada en büyük benimdir diye düşündüm... benimde ilk bebeği olacak inşallah...14 temmuzda cinsiyetini öğreneceğiz ama öğrenmek konusunda biraz kararsızım ilk bebek ya sürpriz olsun istiyorum...sende 2 ay sonra öğrenirsin bebişinin cinsiyetini..

canım seni şubat annelerin de görüyordum. eskişehirlisin demek sen de :)
bugün 7+4 olduk bizde çok şükür.sakarya hastanesinden geldik şimdi kalbide atıyor bebişimizin bugün kendimi resmen hamile ilan ettim kalp atışını da görünce :)
ben devlt hastansine de gidiyorum mustafa koçar oradaki doktorumda. eş zamanlı götürücem bakalım

merhaba kızlar bende Eskişehirliyim ama hamile değilim Eskişehir yazdığını görünce dayanamadım :=))Allah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

bugün 7+4 olduk bizde çok şükür.sakarya hastanesinden geldik şimdi kalbide atıyor bebişimizin bugün kendimi resmen hamile ilan ettim kalp atışını da görünce :)
ben devlt hastansine de gidiyorum mustafa koçar oradaki doktorumda. eş zamanlı götürücem bakalım

merhaba canım hoşgeldin aramıza bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle....

Hosgeldin canim.
Sendemi ordasin çok kalabalık orasi aklimda tutamamisim kusura bakma lütfen. Eskişehirli değilim ama 3 yildir burada yasiyorum, uzun bir sure daha da buradayim canim. Malatyaliyim ben de :)
Çok güzel bir haber gözünuz aydinn :) Ben daha kese görünür görünmez ilan ettim tabi sonrasında şubat anneleri grubunda çok kayip oldu ne yazik ki. O zaman ki kadar rahat olamiyorum simdi. Bugün belirtiler azsldi diye kendimi çok kotu hissettim. Ama sonucta doktorum herşey yolunda demişti diye kendimi teselli ediyorum :) 3 ayi bi devirirsek inşallah derin bi nefes alacagim.
İki doktorla birden gidiyorsun senin aklinda bu kadar soru işareti olmaz umarim canim.

Son düzenleme:
benimde yaşım 29 ama tam 30 yaşında anne olacağım, ben aynı yaşta olduğumuzu düşünmemiştim genelde daha genç anne adayları ile tanıştımda burdada en büyük benimdir diye düşündüm... benimde ilk bebeği olacak inşallah...14 temmuzda cinsiyetini öğreneceğiz ama öğrenmek konusunda biraz kararsızım ilk bebek ya sürpriz olsun istiyorum...sende 2 ay sonra öğrenirsin bebişinin cinsiyetini..

Bence çok güzel bir yasta anne olacagiz :) Haklisin, bende ilk çocuk için daha citir anneleri görüyorum genelde burada. Çok yaklasmis canim gönlünde ne var bilmiyorum ama saglikla gelsin inşallah bebegin. Dayanabilir misin ki öğrenmeden hic sanmam :) İnşallah canim saglikli olsun da diyorum hep farketmez.
İkili test felan yapilacak önümüzdeki ay şuan dört gözle onu bekliyorum.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bende eskisehirliyim acibadem hulusi beyde dogum yaptim sorulariniz olursa cevaplarim:)

Hoşgeldin canim. Gözün aydin diyelim bizde görelim inşallah o günleri :) Hemen sorayim madem deneyimli bir anne gormusken :) Hastanenin doğum koçundan yararlandin mi sen canim ? Gerçekten faydali oluyor mu yoksa yüzeysel mi tutuluyor uygulamalar.

Back
X