- 3 Şubat 2009
- 10.177
- 17.945
- 823
- 45
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
Ya iyi de simdiden adam gideyazmis. Bi kariyerin yoksa cocukla ortada kalican. Bunu öngörmek çok mu zor? Mesele ilgi degil burda senin geleceğin söz konusu bunu göremio musun? Çalışıyor musun?Kendine göre doğru bir yorum yapmış olabilirsin. Ama ben çoğu yorumuna katılmıyorum . Burda uzun uzadıya neden çocuk yaptıgımi açıklayacak değilim. Okudum okumuş biriyim . Evlenme sebebimi de aynı şekilde açıklamak zorunda değilim. herkesin yaşantısı herkesin evlilik yaşi bir olacak birşey degil . Herkes 30 40 ina kadar yaşayıp daha sonrasında çocuk yapmak evlenmek zorunda da değil. Kaç yasina gelip evlenmemiş insanlar var . Siz onları desteklersiniz .Benim tercihlerim. Bu şekilde oldu. Çocuğum doğduğu zaman. Evet maddi ve manevi olarak ona yeterli gelebileceğimi rahat sağlayabileceğimizi düşündürüyorum. Kendine guvenmekle alakası yok nasıl bi saçmalık yapıp buraya bağladın. Cidden çok çirkin buldum o yorumu . Çocuk bak ben kendime güveniyorum ben yaptım bakarım gösterisi olarak görmüyorum. Siz görüyor olabilirsiniz. Çocuk durumunun da ben beklemiyor dum ama bir şekilde oldu. Bunu da nasıl olduğunu acıkmak zorunda değilim . Beni üzen birkaç şey yaşadım. Ve burda paylaşıp daha öncesinde yaşayan varmı diye sormak istedim. Bu çok paylaştığım bir durumu alıp çevirip kendi yaşamak istediğiniz hayatlara uydurup yorumluyorsunuz. Bir problemi paylaştım. Kalkıp burda arkadaşlar ben doğrumu yaptım çocukla siz olsanız çocuk yaparmisiniz siz nasıl yasamak istiyorsunuz diye mi sordum ben. Gerçekten anlamıyorum.