eskisi gibi değiliz

hanıumlar salya sümük bir haldeyim yemin ederim ki
gerçek aşka bu kadar yaklaşmışken gene unutulmuş olmak gene her şeyin berbat olması..
adeta lanetli gibiyim.
zaten saçma sapan sanaldan başka ortak sosyal bir oratamımız yok.
bu sebepten ötürü eninde sonunda beni unutacak.
bu sefer de olmadı maalesef.
gene başaramadım.
ölmek istiyorum

Çok dizi seyrediyorsun galiba.
Yüz yüze bile görüşmediğin çocukla ne gerçek aşkı allasen.

gerçek aşka bu kadar yaklaşmışken gene unutulmuş olmak gene her şeyin berbat olması..
adeta lanetli gibiyim.
gene başaramadım.
ölmek istiyorum
Tamam da hiç görmediğiniz birine bu kadar nasıl bağlanabiliyorsunuz ki🤷

adeta lanetli gibiyim.
gene başaramadım.
ölmek istiyorum
Gerçek aşk mı?
Bir hayal kurup o hayale inanip uzerine birde aşk acısımı çekiyorsunuz ?
Anneniz babaniz nerede sizin hıç mi farketmiyorlar sizin ruh halinizin berbatlığını?

Burda bir uyuzcuuk diye üye vardı sizin gibi degisik degisik konular acardi nedendir bilmiyorum bana onu hatirlatiyo konulariniz.

bildiğiniz üzere benim sevgili adayı bir flörtüm var.
ilk zamanlar çok samimiydik ama şimdi çok ilgisiz konuşmayı bir an önce bitirmek istiyor.
uyucam, ders çalışcam diye gidiyor hep.
onunla yolun sonuna geldiğimi hissediyorum.
ama gerçekten hiç kaybetmek istemiyorum
uzun bir aradan sonra ilk kez biriyle bu kadar yakınlaştım.
beni hiç merak etmiyor, arayıp sormuyor
sesimi bile en son 2 hafta önce duydu...
Eski sevgilimi hatırladım gereksiz bir şekilde . Ben aramazdim onun aramasını beklerdim (neden öyle yapardım bilmiyorum) hafta da bir kez yada iki kez konuşurduk . İlgisiz sevgisiz . Sadece konuştuğumuzda güzel konusur güzel şeyler söylerdi onun dışında yok . Haber bile vermeden ayrıldık . Bence çok da üzülmeyin . O nasıl isterse öyle olacak o yüzden bı an önce açık açık konusun ikna olmaz iseniz de ayrılın yolunuza bakın

Sizin eski mesajlarınıza baktım, kendinizi çirkin hissettiğiniz için çocukla buluşmak istemiyorsunuz. Ayrıca çocuğa kötü davranıp, trip atıyormuşsunuz, attığı mesajları görüp cevap vermiyormuşsunuz.

Hak etmişsiniz. Böyle davranadığınız için bence size cevap vermesi bile çok fazla. Buluşursanız da olumsuz olacağını düşünüyorum. Fiziksel özelliklerinizden değil ama o hissettiğiniz özgüvensizlik, bir şekilde karşı tarafa geçiyor.

Hem buluşmuyorsunuz hem kötü davranıyorsunuz hem de adı konmamış ilişki içinde çok fazla bğlanıp karşı tarafı sanki sevgilinizmiş gibi boğup kendinizden kaçırmışsınız.

Bence bi yardım alın, özgüveninizi geliştirin, trip ve kötü davranmayı bırakın. Çocuğu da unutun. Sizden kaçmış. Bıktırmışsınız.

niye herkes “ayrılmak için yol yapıyor” yazmış dkdkdkdk çocukla soru sahibi birlikte değiller ki zaten :d

merak edip eski sorulara baktım olaylar şöyle gelişmiş: soru sahibi bu çocuğu arkadaşına ayarlamaya çalışmış kız istememiş. oğlan üzülmüş. bu arada ss çocuğa yürümeye başlamış, çocuk fazla yüz vermemiş ama sanırım tam kapanmada canı sıkıldığı için konuşmuş. ss umutlanmış. çocuk kapanmadan sonra buluşalım demiş ama ss kilosu konusunda yalan söylediği için buluşamamış. çocuk da zaten çok da ölüp bitmediği için salmış. bu arada anlattıkları doğruysa çocuğun anası babası zengin ve ünlüler. ss hala çocuğa ısrarla mesaj atıyor ve tam kapanmadaki gibi sanal sanal konuşabilmeyi umuyor.

durum bu.

ss sana diyeceğim tek şey var, muhtemelen çirkin olduğun için sevgili bulamadığını düşünüyor ve dertleniyorsun ama esasen erkeklere muhtaç, onlar olmasa ölüp bitecek gibi davrandığın için sevgili bulamadığına %100 eminim. bence kilo vermekten once karakterini duzeltmeye bak. daha saglam bir etkisi olur hayatinda.

Gerçek aşkın bundan haberi varmı ? 🙄

Back
X