Eskisi gibi terlemiyorum...

yellowflower

Artik 59a geleyim:)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
273
1
46
İzmir
Kizlar ocak ayindan beri zayiflama yolundayim,Allaha sukur 10 kilo verdim 3haftadir duzenli bi sekilde uzay bisikletine biniyorum ilk baslarda kan ter icinde kalirken artik o kadar terlemiyorum,bu durum zayiflamami yavaslatirmi:44:

Kizlar ocak ayindan beri zayiflama yolundayim,Allaha sukur 10 kilo verdim 3haftadir duzenli bi sekilde uzay bisikletine biniyorum ilk baslarda kan ter icinde kalirken artik o kadar terlemiyorum,bu durum zayiflamami yavaslatirmi:44:

İlk başlarda alışkın olmadığın için vücut hemen yoruluyodu. Şimdi alışmıştır vücudun ve sarfettiğin efor normal geliyodur. Hızını ve zamanını biraz daha artır. Koştun mu hiç? Koş bak nasıl terliyosun sucuk gibi :27:

git gide daha az terlemeniz çok normal panik yapmayın :)

ben ilk o bahsettiğiniz alete bindiğimde 5 dk da sular seller gibi terlemiştim ve 5 dk zor dayanmıştım. sonra yavaş yavaş alıştım 10 dk ya çıkardım. şimdi ise rahat 20-25 dk yapabiliyorum ve dediğiniz gibi öyle çok fazla terlemiyorum. spora zamanla vücut alışıyo. şimdi biraz süreyi uzatmanız lazım. mesela her zaman yaptığınızdan 5 dk daha fazla yapın. vucutta yağlar azalmaya başlayınca terlemek de zorlaşıyo. kilolu insanlar daha çok terler bunu da düşünmek lazım. kilo vermenizi etkilemez ama kilo verme hızınız yavaş yavaş düşücek buna alıştırın kendinizi. çoktan çok azdan az gider bunu unutmayın :))

Back
X