Eskisi gibi

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
Kime sorayim bilemedin, siZe sormak en dogru diye dusundum

4 senelik bi iliskim var, 2 kere ayrildik onun sacma sebepleri yuzunden, biz birbirimizin ilk askiyiz ve 2inci kez ayrildigimizda demisti ki bu ilk ask o yuzden kolay olmasini beklemiyorum ama bakarsin daha mutlu oluruz ilerde, daha iyi insanlarla tanisirsin falan demisti

Simdi beraberiz hersey cok guzel ama bende bi sorun var. sanki ayriliklarimizdan sonra ona guvenimi ve kendime ozguvenimi kaybettim. Disarda her gordugum kizi kendime rekabet olarak goruyorum, sanki o aklindan aa bu kiz sevgilim olsa nasil olurdu diye dusunuyo gibi gelio, cok sacma biliyorum ama takinti oldu, boyle oluncada her ufak seyde ben takiyorum o diyo biliorum haklisin ettiklerim affedilmez seni cok seviyorum umarim tanrim affeder beni falan ama ben boyle hissediyorum

Rahatlatin kizlar nolur, normal mi boule hissetmem, napmaliyim??

bence bu kadar takilma senin yanindaysa seni secmistir iste tipki seninde diger erkeklerden vaz gecip onu sectigin gibi.

sevgilin biraz uzerine duserse ve ozel oldugunu hissettirirse sen de hem kendine daha fazla guvenirsin hem de gozu disarda diye dusunmezsin.. ona surprizler yapsan, suslenip puslenip iltifatlar alsan ondan, hatta biraz kiskansa seni.. birbirinizi sasirtsaniz, beraber hiç yapmadiginiz seyleri yapsaniz..

Her dakika iltifat eder Zaten, bana fazla guvenir kiskanmasini gerektirick hisbisi yapmadim cunku, yapsam bile sakaya doker, takinti oldu aklima manyak manyak seyler geliyo, ona guveniyorumda disarda bi kiz yuz verse napar acaba diyede dusunuyorum hic boyle bibsuphede vermedi bana neden boyle negatiflstim bilmiyorum, ama bu dusunceler beni cok uzuyo, hep ayrilmayi dusunuyorum bu guvensizlik yuzunden ama sevgim onune geciyo

Back
X